Neschválení úvěru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.5.21 21:37
@Anonymní píše:
Myslela jsem, že měsíčně máme dost peněz. Nemáme žádné dluhy, exekuce, insolvence, žádné jiné půjčky, ani splátky, ani kreditky, ani kontokorent, prostě žádné takové finanční závazky. Já jsem na RD, partner vydělává kolem 50tis., dům je náš, platíme jen energie, co se týče bydlení. Něco si i šetříme, ale to je taková rezerva, na co nechceme sahat. Má opravu potřebujeme asi milion a půl, tolik nemáme ušetřeno a oprava je nutná. Po zaplacení všech nákladů nám zbývá 40tis na potraviny, což je opravdu hodně a splátka má být od 4 do 8tis měsíčně, přesto zamítnutí opět. Nemůžeme s tím čekat moc dlouho kvůli stavu domu, pak bude investice ještě větší. Máme i ručitele. Jinak jsme manželé, práci máme oba na neurčito.

Rd není bran jako příjem. Jinak nechápu. Já měla 60 tis, sama, 2 děti a dali mi bez problémů 3 Mega :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.5.21 21:39
@martina.se píše:
Rd není bran jako příjem. Jinak nechápu. Já měla 60 tis, sama, 2 děti a dali mi bez problémů 3 Mega :think:

Jenže jich je šest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.21 21:59

Tak právě rychlý propočet od finančního poradce. Příjem 60tisíc na šest osob by měli dosáhnout na hypo 6milionů. Takže zakladatelko, problém hledej jinde než v příjmu a najdi si finančního poradce. Něco jste dělali hodně špatně.

• Citovat
  • Upravit
6161
4.5.21 22:02
@Kockazvysocan píše:
Kdyby jedna, tak ok, chápu smysl tvých argumentů. Když víc bank, hledejte problém. Evidentně existuje u vás, ne v bance

Ja spíš nevěřím, ze by jim v žádné bance neřekli, proč to nejde. V bance jsem sama pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.5.21 22:05
@Janli píše:
Tak právě rychlý propočet od finančního poradce. Příjem 60tisíc na šest osob by měli dosáhnout na hypo 6milionů. Takže zakladatelko, problém hledej jinde než v příjmu a najdi si finančního poradce. Něco jste dělali hodně špatně.

Mne neni jasne, zda zadaji o hypo. Podle mne ten dum nechteji zastavit a to bude problem.
Plus pry jeste vyplaceji sestru, to taky muze hrat roli ve vydajich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.21 22:13
@Simmcaa píše:
Mne neni jasne, zda zadaji o hypo. Podle mne ten dum nechteji zastavit a to bude problem.
Plus pry jeste vyplaceji sestru, to taky muze hrat roli ve vydajich

Těch vyfikundací tam může být více, ale jen příjem to fakt nebude. Se zbytkem nechť se popere osoba fundovaná…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.21 22:23

Tak ja uvazuju o hypo, deti taky 4, prijmy 60-70 a myslela jsem si, ze na ty tri dosahnu, ty kalkulacky na netu jsou asi teda hodne orientacni, co? Podle tech by mi pujcili i pet.

• Citovat
  • Upravit
72725
5.5.21 06:20
@Netopirek píše:
Jenže jich je šest

Já byla sama se 3 dětmi, to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.21 06:21
@Anonymní píše:
Tak ja uvazuju o hypo, deti taky 4, prijmy 60-70 a myslela jsem si, ze na ty tri dosahnu, ty kalkulacky na netu jsou asi teda hodne orientacni, co? Podle tech by mi pujcili i pet.

Jo, podle kalkukacek se nemůžeš řídit. To mi nabízelo 8 a prý bez šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
5.5.21 06:27
@martina.se píše:
Já byla sama se 3 dětmi, to je fakt

Tak se 3 nebo 2 detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
5.5.21 06:38
@Anonymní píše:
Ten dům byl přepsány na manžela a jeho sestru, tu jsme museli vyplatit (1.8mil), což bylo vše, co jsme měli a ještě pár let splátky, ale to je už déle. Teď máme praskliny na několika stěnách a rozbité největší okno na domě, bourali jsme u domu takový přístavek a ty otřesy asi to způsobily. Chtěli jsme rovnou i vymalovat, podlahy atd. aby se to udělalo pri jednom.

No ale tohle není za 1,5 mega. Takže buď jste zdědili nějakou šílenou pastoušku, tomu nesedí to vyplácení sestry před pár lety, anebo chcete fakt zlaté kliky. Nějak se mi to nezdá. Ty banky asi vědí, proč vám nepůjčily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
5.5.21 07:12
@Anonymní píše:

Hele s hypotékou to bude trochu jiný. Záleží taky, kolik máš základu, co bude v zástavě, po kolika budeš splácet a jak dlouho, v jakém pracuješ oboru… úplně bez šance to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.5.21 08:32
@Anonymní píše:

To záleží kolik procent si půjčuješ. Pokud je to míň jak 50%. Tak máš větší šanci než když to bude 80%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
5.5.21 09:56
@Anonymní píše:
Dokládali jsme výpisy z účtu a tam je to i s bonusem. Z práce to zvlášť rozepsané ani nechtěli. Jen kontrolovali délku zaměstnání a platnost pracovní smlouvy. Domem neručíme, je to od manželovi rodinu a bylo by v rodině pozdvižení, ručit nám nabídl můj bratr, který má byt a cena toho bytu je (zaokrouhleno) 1,7mil. podle soukromého odhadce, což nám uznali.

No v tom bude kamen úrazu. Kdybyste domem rucili, tak vám tu hypo daji :nevim:
Mit ručitele. Me by to bylo podezřelý. :nevim: ale nevím jak bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
5.5.21 09:58
@inkakřivák píše:
No ale tohle není za 1,5 mega. Takže buď jste zdědili nějakou šílenou pastoušku, tomu nesedí to vyplácení sestry před pár lety, anebo chcete fakt zlaté kliky. Nějak se mi to nezdá. Ty banky asi vědí, proč vám nepůjčily.

Souhlasim. Ale jestli si to nechají dělat vše id firmy, tak prostě to drahý bude.
A nechápu, kdyz je to jejich barak, proc by si na něj nemohli vzít hypo :nevim: jejich barak. Jednou sem vyplatil sestru, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí