Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
Není, rodičák se počítá. Zakladatelko, pes je zakopanej jinde než v příjmech. Najděte si schopnýho finančního poradce, ten zmůže víc než vy. Hlavně už neobíhejte banky sami. Nebyl partner vloni na neschopence nebo očr? To udělá v příjmech dost díru…
Mně před rokem řekli, že se nepočítá. ![]()
Oni nabízí KAŽDÉMU, ale až když kejvneš se teprve vše prověřuje.
@Anonymní píše:
Já mám RP 10000kc a dokládala jsem kvůli němu i svůj výpis takže myslím, že to asi počítali? Manžel má 50000kc opravdu na účtu čistého. Na jídlo nám po úhradě všeho včetně našeho spoření, auta, energií..zbývá 40tis jenom na jídlo s čímž vycházíme levou zadní, je to spousta peněz, tolik přece nikdo neprožere. Děti máme čtyři.
Tak to pak je jasné. Je vás moc
@Cenarius píše:
BY MI půjčili a opravdu půjčili jsou dvě VELMI rozdílné věci
Měla jsem už smlouvy, rozhodovala jsem se, kterou půjčku vezmu. Takže mi půjčili, ale BY jen proto, že mi peníze dala rodina.
Jinak ano, tvůj argument se hodí k těm před schváleným půjčkám z banky.
@Anonymní píše:
A kolik bychom museli mít příjem aby jim to stačilo, když máme čtyři děti? Můj příjem před RD byl cca 25tis, myslíš že až se vrátím do práce, tak nám to už schválí? Docela mě to štve, nežijeme si tak špatně abychom nezvládli 4tis splátku. Kde se pak berou všichni ti dlužníci a neplatiči, když je to tak přísné?
Až budeš chodit do práce, tak budete mít větší šanci. Možná, zas děti budou víc nákladné.
V bankách mají svoje tabulky spotřeby.
@Netopirek píše:
Mně před rokem řekli, že se nepočítá.
Počítá se tehdy, když jsi měla MD ( byla jsi před MD zaměstnaná).
To mi říkal finanční poradce.
Pokud máš jen RP od státu, tak ne.
@Anonymní píše:
A kolik bychom museli mít příjem aby jim to stačilo, když máme čtyři děti? Můj příjem před RD byl cca 25tis, myslíš že až se vrátím do práce, tak nám to už schválí? Docela mě to štve, nežijeme si tak špatně abychom nezvládli 4tis splátku. Kde se pak berou všichni ti dlužníci a neplatiči, když je to tak přísné?
Ano, nežijete si špatně, ale pro potřeby banky je to za hranou. Oni zvažuji fixní náklady a to holt přesahujete. Nevím, kolik by to mělo být, ale určitě bych kontaktovala finančního poradce
@Anonymní píše:
Nebankovní půjčky…
@Anonymní píše:
Ještě drobnost. Na kolik let to s tou splátkou 4.000 máte? Vejdete se do věkového limitu?
@Netopirek no já si nikdy žádnou půjčku nebrala ( tedy sama) muž si bral půjčku na auto a to bylo bez problémů. Ale dobré vědět. Já jak s tím nemám praktickou zkušenost Berru to tak že když ke otravují z mé banky jestli nechci půjčit že je to hotová věc.
@Anonymní píše:
Hele, za mě je tam i jeden faktor navíc: potřebujete půjčit milion a půl, chcete splácet po čtyřech tisících. Bez ručení. To vychází i s úrokem na jak dlouhé splácení? Čtyřicet let? Máte čtyři děti, dvacet vám asi nebude, když se k tomu připočte počet členů domácnosti, tak banka asi příliš důvěru ve vaši schopnost dodržet smlouvu nemá.
@ludmilaadamkova píše:
@Netopirek no já si nikdy žádnou půjčku nebrala ( tedy sama) muž si bral půjčku na auto a to bylo bez problémů. Ale dobré vědět. Já jak s tím nemám praktickou zkušenost Berru to tak že když ke otravují z mé banky jestli nechci půjčit že je to hotová věc.
Nn, oni tě nalakaji, pak zamítnou a ty už natěšená jim kývne na kreditku. A spokojení budete všichni. Ty máš možnost koupit si to, pro co ses nadchla a oni ti prodali dražší produkt. Dobře děláš, že si nic nebere.
@ludmilaadamkova ne oni nabízí všem
já měla predschvaleno půl milonu a ve finále nepujcili ani dvacku ![]()
@ludmilaadamkova píše:
No není, ikdyž nabízejí, tak nemusí dát
A nemáte stavební spoření? U čtyřech dětí už by se vám vyplatilo šetřit na stavebkách, příjmy máte dostatečné, a stavební spořitelna by vám mohla poskytnout úvěr ![]()
Jinak teda počítat splátku 4tis. na půjčku 1,5mil. mi přijde fakt dost málo, to byste to museli mít víc než na 40 let, ne? Nemůže být problém i ve věku, že chcete půjčku třeba na 30let i víc, ale manžel bude už za 20 let v důchodovém věku, nebo něco podobného?