Neskutečné hysteráky!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
20.6.13 14:01

@rozmary : Tak „debilní“ si teď připadám hodně často :think: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.6.13 14:03
@teta 278 píše:
@rozmary : Tak „debilní“ si teď připadám hodně často :think: :mrgreen:.
:mrgreen: U NÁS UŽ TO ZAČÍNÁ TAKY :lol:
  • Citovat
  • Upravit
12003
20.6.13 14:07

@teta 278 ne to jsem mela doma a na mysli to opravdu nemam..

@rozmary nevim o co ti jde, tak na me nereaguj kdyz te tak rozciluju, tohle jsem nikdy nerekla tak mi laskave nevkladej slava do ust. Jestli sis nevsimla tak verim tomu neuklidnis vsechny deti vysvetlovanim, psala jsem ze pak si mas k nim sednout a nechat je se vyvstekat.. :nevim: pisu to uz po nekolikate a pokazde mi znovu tvrdis ze jsem rekla ten nesmysl co ted… uz me to prestava bavit, ty si evidentne samonasiraci a kdyz s tebou nekdo nesouhlasi tak se muzes zblaznit, tak si to bud od te lasky nevybijej na me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.6.13 14:08

@Virginia myčku už Venoušek umí zapnout teď.. :D Dokonce mi uz jednou nastavil program a pustil i kdyz byla prázdná.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.6.13 14:11

@rozmary A zrovna tak jsem nikdy nerekla ze mam patent na vychovu, delej si to jak chces proboha.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.6.13 14:16

@ppalea : Tak se nerozčiluj - nádech, výdech :mrgreen:. Je to diskuse, tak distutujem, nemůžem všichni souhlasit se vším a já se ráda přiučím, jak na ně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.6.13 14:17
@ppalea píše:
@rozmary A zrovna tak jsem nikdy nerekla ze mam patent na vychovu, delej si to jak chces proboha.. :roll: [/citace
Já vůbec nejsem nasraná, nevím jak si k tomu přišla, to ty tu máš samého otráveného smajlíka :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
12003
20.6.13 14:21

@teta 278 no to vis celou dobu tu posloucham jedovate odpovedi a trpelive odpovidam tak se nediv ze me to neprijde moc zabavne porad nekomu dokola neco papouskovat jak u blbejch… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
20.6.13 18:39

@nnada hezky napsane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
20.6.13 18:40

@nnada .. odeslalo se mi to driv… jeste jsem chtela napsat, DOST VYSTIZNE… uz je tu mrnous.. „mami, mami“.. jdu za nim, hezky vecer holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.6.13 13:48

@Cosmic ja uz jsem diskuzi nedocitala, jen chci reagovat na to, jak jsi psala, ze jste ho rozmazlili. Nemyslim si to, kluk mel reflux, bylo to potreba. Nosili jste ho, spal s vama.To ho nerozmazli.Deti to proste potrebuji.Jen bych ted uz byla dusledna a trvala na tom, ze „te muze pochovat i tatinek, uspat i tatinek…je to taky tvuj rodic.“Bud dusledna a laskava. A v tak malem veku tezko poznas, jestli je nebo neni rozmazleny.Lidi jsou ruzni a vyvijeji se ruzne, nikde nenajdes navod, tvuj klucina proste potrebuje neco jineho nez zase jini. a az budoucnost ukaze, jak jsme obstaly ve vychove.Ja mam starsiho 4lteleho, mladsiho 2.A to se tak meni, jednou jeden „vychovany“podruhy zas opacne.Ja jen doufam, ze z nich jednou budou slusni, zamestnani a spokojeni lidi.To je hlavni, ne jestli jsou ted urvani, dupou sousedoum nad hlavou, perou se a vztekaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
22.6.13 14:00
@Cosmic píše:
Syn (rok a tričtvrtě) neusíná sám již od narození, do 10. měsíce zvracel několikrát denně, musel mít zvýšenou polohu tak si zvyknul, že v postýlce není, nejdřív usínání v náručí, pak usnul už sám, třeba v obýváku, teď je to ale horší a horší, vynucuje si furt mojí pozornost a hlavně to, abych ho měla já, i když jsme doma s mužem oba… začne řvát a neskutečně, studená nepomáhá, nechat vyřvat ho dvě hodiny na to nemám, u něj metoda vyřvat nefunguje, on se po příchodu neuklidní, prostě když ho pohladím či něco řeknu je to ještě horší, co s tím?! jsem už zoufalá, potřebuju večer klid. Jo ještě k režimu, vstává teď kolem půl osmé, přes den to bez spánku nedá a právě s ním je to problém, pak oxiduje ještě po 22h vzhůru, nevím, zda je v „přechodu“ na nespánek přes den nebo co, ale už si fakt nevím rady co s tím…

už tu asi padlo spoustu rad. S tím spaním, u nás je to podobné, slečně je něco přes dva roky. už dávno jí musím budit. ráno do osmi hodin a když jde spát po obědě, tak jí nejlépe budím do dvou hodin odpoledne, pak je utahaná a usne kolem osmé, když jí nechám dýl, oxiduje do deseti :lol: případně, když usne po obědě pozdě, nechám jí jen odpočinou, stačí dvacet minut. Zkoušela si odjet si třeba na nákup a nechat malýho doma s taťkou? Pomalu bych ho určitě zvykala na to, že má i tatínka a ne jen maminku. Je přirozené, že na matku jsou fixovaní, vždyť s nima jsem neustále, od jejich narození se od nich prakticky nehneme. Ale mohl by tatínek začít třeba koupat, dávat večeři a postupně i uspávat. On si zvykne neboj, jen to chce čas, trpělivost a hlavně důslednost :hug: a pokud dělá scény jen v tvé přítomnosti, tak v době koupání a večeře se jdi třeba projít ;) ta naše cácora vyžaduje od každého pusu na dobrou noc a když je taťka ještě venku, tak ječela, že nutně tu pusu musí dostat, tak jsme se naučili, že jí jen taťkovi pošle :lol:
moc držím palečky, ať se to u vás doma brzy srovná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
24.6.13 08:52

@karmenjesie on je na tatu zvyklej, tata koupe, krmi a tak, kdyz jsou spolu chlapi sami, je vse ok, problem je, kdyz jsme doma oba, chce jen me! a pritom bylo obdobi, kdy v naruci uspaval jen tatinek, proste otocil:D smudla malej, no holky diky za nazory a uvidime, snad budoucnost ukaze, ze je dobre vychovanej, protoze nechci zadnyho rozmazlence nevychovanyho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.6.13 12:32

Ahoj holky :)
Ja mam trosku jiny problem, treba poradite :)
Moje mala ma 22 mes. Pres den je spis klidne dite, kdyz ji o neco opravdu jde, dokaze se poradne vzteknout, ale vetsinu veci si necha vysvetlit a ustoupi..
Spala jsem s ni v loznici a od pondelka spi s brachou (4roky) v pokojicku, s tim ze ja tam ted spim s nima na matraci.
Lezim s ni v jeji posteli pri uspavani a pak jdu na zem na matraci, nez si uplne zvykne.. Podotykam, ze na postylku uz je zvykla, odpoledne tam spi uz delsi dobu..
Byli jsme ted u babicky, kde spala taky se mnou a ted kdyz jsme se vratili, sla rovnou do toho pokojicku(od minuleho pondelka)..
A zacal historicky rev, kdykoliv se po ni chce aby spala.
Upresnim, popovidame si co bylo pres den, prectu obema pohadku a pak starsi usne a ona si jeste trosku hraje, kdyz vidi ze ja „spim“ a bracha spi, zacne vyvadet a nejde uklidnit, ledaze bych ji nosila a ona mi usla na rukach…
Ale to se mi nechce :?
Co ted? Je to jen takove obdobi?
Proc uz ji nestaci, ze u ni lezim a tak priserne rve???
Jsem z toho hrozne nestastna a rozhozena :(
Co delat? Poradte, prosiiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
25.6.13 13:07

@katerinah jedine, co me napada, je nahradit malou postylku za velkou, aby sis pripadne mohla prilehnout primo k ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí