Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ale vzdyt ona uz v pokojicku ma svou velkou postel. A kdyz ji uspavam, lezim s ni..
Jediny rozdil je, ze nelezime v loznici, ale v pokojicku..
Jinak to probiha uplne stejne.
Tak nechapu ten hystericky rev ![]()
Jenze ja, nez jsme odjeli k babicce, jsem ji uspavala v loznici a spala tam s ni.
A tedy ted v pokojicku spim na matraci, takze jsem s ni taky.
Tak nechapu proc ten rev??
Dnes nespala po obede, a usnula pred chvili..
Malinko stejne pobrekavala, nez usnula, ikdyz jsem lezela s ni.
Kdyby byla min unavena, tak by byl hysterak urcite i dnes..
No asi nezbyva, nez to nejak pretrpet, nedokazu ji nechat vyrvat..
A pres den, abyu spala co nejmene.. ![]()
No tak hlavne je to tezky, nechat ji vyrvat, kdyz tam mas starsiho, ze… a treba uspavat v loznici a pak ji prenest, to by nefungovalo?? Muze to byt tim, ze chces, aby usinala jinde, tesila se domu od babicky a najednou doma zmeny…
Tak prave jsem to po hodine uspavani vzdala ![]()
Mam ted doma i starsiho, maji oba rymu, a proste nebudou spat a nebudou!!!
Jsem uz fakt zoufala, clovek se snazi nastavit nejaky rezim a je to stejne k nicemu ![]()
Je mozne, aby uz od 22.mes. nespala odpoledne?
Snad aspon nebude zase hysterak vecer a padne unavou ![]()
No jo, asi mas pravdu, ale ja jsem si myslela, ze kdyz ten rirual bude stejny, ale ouze na jinem miste, tak to vezme v pohode.
No prepocitala jsem se, bude to chtit cas..
Budu ráda za každou radu!!!
Roční synek od 6ti neděli usínal sám. Položili jsme ho a ani nepipnul. Mame porad stejný rituál-vykoupat nakrmit, pomazlit, položit do postýlky, dat nabumbat a dudlícek. Pohladit a odejít…
Již týden má ale neuvěřitelné histeraky. Na Silvestra hlídali par hodin moji rodiče a když se malej vzbudil na pití, spustil hysterak… Naši ho samozřejmě vytáhli z postýlky a šel spát až za další 3hodiny… Od té doby se nnesmím vzdálit od postýlky, jinak má tak neuvěřitelný histeraky a ječí a ječí. Žádná slžička jen řev.
Jakmile jsem v místnosti, je klid. Leží a kouká… Ale jakmile odejdu, je konec. Může být už sebevíc unaveny, ale ječí a ječí. Zkoušíme už 4 dny Estivila, ale je to den ode dne horší a horší… Každý hráč 5minut přijdu, pohladim, položím, dam dudlík a jdu pryč. Srdce mi to trhá, ale manžel říká, že nemám polevovat. Ze celý rok usínal krásnéssám a tak se to musí zase naučit… Včera vydržel 50 minut a teď brečel hodinu s tím zže stejně ne usnul sám… Usnul v momentě, kdy tam manžel přišel a položil ho… Do té doby je jecel a jecel ![]()
Jak máme vrátit to naše hodne miminko??? Je to opravdu den ode dne horší a horší… Navíc spí tak hodinu a jede nanovo ![]()
Na Silvestra? Byl poprvé sám? Nebouchaly rachejtle? Může to být cokoliv, ono se jim to v těch hlavinkách nějak spojí a teď se třeba prostě jen bojí ![]()
Myslis, ze kdyz do ted bylo vse v poradku a par dnu neni, ze je vhodne nechat vyrvat?
Nebylo by lepsi patrat po pricine, popr. par dni s ditetem lezet a pockat az se vse zase vrati do normalu?
U vas se ocividne neco zmenilo. Nic se nedeje jen tak.
A tvoje reakce misto ujisteni ditete, ze se na tebe muze spolehnout, je nechat ho jecet v postylce.
Nepochopim.
To mas tolik prace, ze si s nim nemuzes jit na dvacet minut lehnout?
@chatwenna píše:
Myslis, ze kdyz do ted bylo vse v poradku a par dnu neni, ze je vhodne nechat vyrvat?Nebylo by lepsi patrat po pricine, popr. par dni s ditetem lezet a pockat az se vse zase vrati do normalu?
A tvoje reakce misto ujisteni ditete, ze se na tebe muze spolehnout, je nechat ho jecet v postylce.Nepochopim.
s tím musím souhlasit
pokud začal plakat ze dne na den, tak se mu muselo něco stát, třeba se mu v noci něco zdálo, nebo ho vyděsily petardy na Silvestra.. pokud ho necháš plakat, tak se bude bát čím dál víc..
Něco se muselo stát. Třeba vnímal ty dělobuchy a ted´má hysterák z usnutí, protože se prostě vylekal a ted´šílí strachem. To vás nenapadlo? ![]()
@Lizzi píše:
s tím musím souhlasitpokud začal plakat ze dne na den, tak se mu muselo něco stát, třeba se mu v noci něco zdálo, nebo ho vyděsily petardy na Silvestra.. pokud ho necháš plakat, tak se bude bát čím dál víc..
Take souhlasim s holkama. Nas maly ma 8.mesicu a s uspavanim nebyl nikdy problem, ale ted na Silvestra se tak silene bal, ze jsem ho v noci uklidnovala jeste dva dny potom. Ja bych na to nemela ho nechat takhle dlouho plakat.
@chatwenna píše:
Myslis, ze kdyz do ted bylo vse v poradku a par dnu neni, ze je vhodne nechat vyrvat?Nebylo by lepsi patrat po pricine, popr. par dni s ditetem lezet a pockat az se vse zase vrati do normalu?
A tvoje reakce misto ujisteni ditete, ze se na tebe muze spolehnout, je nechat ho jecet v postylce.Nepochopim.
Vzala jsi mi to z pusy
Souhlas s ostatnimi. mel strach, mama tam nebyla a ted se boji. misto toho, abys uklidnila jeho dusicku, ze jsi tam pro nej a s nim, nechas ho plakat. na manzela se v tuto chvili neohlizej,. ty jsi mama a jednej podle sve intuicep