Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebo je MHD taky pro ty, kteří jsou podělaní řídit auto, nebo na to řízení prostě nemají vlohy
no co, to je pak lepší jezdit „sockou“ než ohrožovat sebe a všechny kolem.
@laducha píše:
Teď jsem se vrátila z nemocnice, tahali mi stehy. Potřebovala jsem se na chvíli posadit a jediná lavička v dosahu byla v obležení kuřáků. Tak jsem to vzdala a raději jsem šla domů, kde mi občas vletí trochu toho marihuanového kouře od sousedů. Prostě před tím neuteču. Ani na WC se nemůžu zavřít, tam to zase leze stupačkami.
Socka, jezdící MHD, pracující ve školství
Víš, co by ti poradili někteří zde? Že když by jsi si o tu lavičku slušně řekla a poprosila kuřáky o uvolnění, jistě by tu ji uvolnili k tvému odpočinku…
![]()
@radúna píše:
Víš, co by ti poradili někteří zde? Že když by jsi si o tu lavičku slušně řekla a poprosila kuřáky o uvolnění, jistě by tu ji uvolnili k tvému odpočinku…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslíš, že by těch 5 kuřáků típlo cigáro, abych se mohla na chvíli posadit? Spíš by mě poslali do pr…tmy ![]()
@juliettee píše:
Nebo je MHD taky pro ty, kteří jsou podělaní řídit auto, nebo na to řízení prostě nemají vlohyno co, to je pak lepší jezdit „sockou“ než ohrožovat sebe a všechny kolem.
No vidíš? Já mám papíry přes dvacet let a taky se bojím jezdit.
Krom toho to mám od nás z vesnice do menšího městečka cca 3 km, tak šetřím živ. prostředí a jako bonus se udržuju v kondici a jezdím na koloběžce na drobný nákup, který nacpu do batohu a jedu z5.
@laducha píše:
Myslíš, že by těch 5 kuřáků típlo cigáro, abych se mohla na chvíli posadit? Spíš by mě poslali do pr…tmy
tak na lavičkách třeba není zákaz kouření tak proč by to típali
jako já jsem kuřačka a kdyby mě někdo slušně požádal o típnutí, že mu třeba není dobře a potřebuje se posadit tak bych to típla nebo bych šla kouřit dál, zase tak netolerantní nejsem, ale málokdo by to udělal. Kdyby mi to řekl někdo jen tak pro nic za nic ať to típnu tak bych to neudělala..ale v tvém případě bych vyhověla.
@radúna píše:
No vidíš? Já mám papíry přes dvacet let a taky se bojím jezdit.
Krom toho to mám od nás z vesnice do menšího městečka cca 3 km, tak šetřím živ. prostředí a jako bonus se udržuju v kondici a jezdím na koloběžce na drobný nákup, který nacpu do batohu a jedu z5.
já do obchodů chodím pěšky, máme ho kousek. Jinak do města atd jezdím sockou. Přítel auto má, on by se bez něj neobešel.
@laducha píše:
Myslíš, že by těch 5 kuřáků típlo cigáro, abych se mohla na chvíli posadit? Spíš by mě poslali do pr…tmy
Jistě
. Protože by jsi zcela určitě natrefila na velmi chápající kuřáky, kteří to tipnou i když by tam nebyl zákaz kouření.
Víš co, líná huba holé neštěstí.
![]()
@radúna píše:
Jistě. Protože by jsi zcela určitě natrefila na velmi chápající kuřáky, kteří to tipnou i když by tam nebyl zákaz kouření.
Víš co, líná huba holé neštěstí.
@juliettee jenže ti slušní kouřící lidi - těch je fakt málo. Většina lidí totiž kouří i tam, kde nemají a když jsou upozorněni (většinou slušně), že to tam a tam nekuřákům vadí, tak se nikdo nezastydí a netípne. Ba naopak - seřve nekuřáka, že si má trhnout nohou a hulí tam dál.
Slušný kuřák by se zastyděl až prde.li a odešel hulit jinam.
To s tou lavičkou byl ode mně hodně nadsazený vtípek právě kvůli takovým situacím, které teď popisuju. Já tedy už radši ani nechci po kuřákovi, aby odešel z uzavřené zastávky, protože mi bylo několikrát vynadáno, že si mám políbit zádel. Tak radši i s dětmi stojíme venku. I v dešti někdy.
Mám přece na výběr, tak tam stát nemusím.
@radúna píše:
@juliettee jenže ti slušní kouřící lidi - těch je fakt málo. Většina lidí totiž kouří i tam, kde nemají a když jsou upozorněni (většinou slušně), že to tam a tam nekuřákům vadí, tak se nikdo nezastydí a netípne. Ba naopak - seřve nekuřáka, že si má trhnout nohou a hulí tam dál.
Slušný kuřák by se zastyděl až prde.li a odešel hulit jinam.To s tou lavičkou byl ode mně hodně nadsazený vtípek právě kvůli takovým situacím, které teď popisuju. Já tedy už radši ani nechci po kuřákovi, aby odešel z uzavřené zastávky, protože mi bylo několikrát vynadáno, že si mám políbit zádel. Tak radši i s dětmi stojíme venku. I v dešti někdy.
Mám přece na výběr, tak tam stát nemusím.
tak to já budu asi ten slušný kuřák
jako jasně, když stojím někde kde kouřit můžu a někdo po mě začne štěkat, tak se bráním. Stalo se mi i že jsem si omylem stoupla na zákaz, chlap mě tenkrát normálně upozornil a od té doby si dávám pozor. A kdyby mě někdo řekl jestli by se nemohl posadit že mu není dobře, tak je jasný že cigaretu típnu a ať se klidně posadí. Já jsem sice kuřák, ale stává se mi často že mám nízký tlak a motá se mi hlava…to potom nemůžu cigaretu ani cítit, je mi z toho na
…i když jsem nemocná tak prostě se mi cigarety hnusí. Takže úplně chápu že to nekuřákovi může dělat zle, i když mu nic není. Však je to vše jen o domluvě a o lidech ![]()
@juliettee píše:
tak to já budu asi ten slušný kuřákjako jasně, když stojím někde kde kouřit můžu a někdo po mě začne štěkat, tak se bráním. Stalo se mi i že jsem si omylem stoupla na zákaz, chlap mě tenkrát normálně upozornil a od té doby si dávám pozor. A kdyby mě někdo řekl jestli by se nemohl posadit že mu není dobře, tak je jasný že cigaretu típnu a ať se klidně posadí. Já jsem sice kuřák, ale stává se mi často že mám nízký tlak a motá se mi hlava…to potom nemůžu cigaretu ani cítit, je mi z toho na
…i když jsem nemocná tak prostě se mi cigarety hnusí. Takže úplně chápu že to nekuřákovi může dělat zle, i když mu nic není. Však je to vše jen o domluvě a o lidech
Třeba zrovna v areálu nemocnice bych byla pro úplný zákaz kouření ![]()
Ale já jsem malý pán ![]()
@laducha no ja nevim ale ucitele zrovna ty platy maji velice nizke (nespravedlive) takze bych zustala u toho ze je to nizssi vrstva (nespravedlive protoze je to velice zasluzna a narocna prace hlavne u pubertaku)…
Jinak dnes byla jsem na obidku s malou v restauraci.. sedime na zahradce obedvame a pani ob jedno sezeni si zapali mala zacne kuckat… tak jsem ji posadila tak aby na ni kour nesel.. jako mrzi me to to ano a moc hlavne v dobe jidel, ale faktem je ze jsme si mohli sednout dovnitr a byl by klid… jako i kuraci musi mit prostor… a znovu rikam radeji kuraka nez ochlastu.. protoze od ozrali nevite co muzete cekat… a ja z takovych lidi mam strach.
@juliettee jj ja taky mam cely rokvot cca 90/60 kdyz jsem se nenapila kavy tak jsem i omdlivala… spadla jsem jednou hlavou na pracku nebo rozlila kybl vody… no proste radost s tlakem..ale stejne tu cigaretu jsem si dala…
teda a musim rict ze prestat kourit mi vubec s tlakem nehnulo stale nizky ![]()