Nesnáším kuřáky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
6.7.16 21:13

@TomyTomy ;))))) vubec bych toto neporovnavala… pani bydli nekde v panelaku, a vzhledem k tomu ze asi casto jezddi mhd hadam ze nema ani auto. tzn. o jake socialni skupine se zde hovori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 21:15
@terinka4444 píše:
ale přeci je úplně irelevantní, jestli to tobě vadí nebo nevadí. Zakladatelce to vadí. Mně to vadí hodně, takže já nechodím do restaurací, protože těch nekuřáckých tu zase tolik není. Odešla jsme z bytu, vlastního, který byl zamořen kouřem bezohledných sousedů a mám dům, který je postaven na oploceném pozemku tak, že k nám kouř od sousedů nedosáhne. Co třeba já nesnáším u nás ve městě, že je nadlidský úkon dostat se do obchoďáku bez toho, aniž bych musela projít kouřovou clonou, totiž u vchodu stojí banda kuřáků, co nemůže kouřit vevnitř a kouří hned u vchodu u košů. Ale je to marný, znám to, diskuze s kuřákama o tom, že prostě ten kouř obtěžuje je vždycky marná. Jsou nekuřáci, kterým je to fuk, budiž jim přáno, pak jsme nekuřáci, kterým to fuk není, já patřím mezi ně, a těm prostě bezohlední kuřáci razící si své prostě lezou s tím smradem na nervy, maximálně.

a kde ti kuřáci mají kouřit? Kdyby kouřili dál od vchodu a košů, tak by ti zase vadilo, že je všude popel a vajgly.

• Citovat
  • Upravit
455
6.7.16 21:19

@terinka4444 Ale to je furt dokola, neříkám, že je mi to fuk, jde mi o tu hysterii a absurditu toho celého, jsou fakt horší věci než je tohle.No a na svou otázku zda ti vadí továrny a výfuky aut jsem taky nedostala odpověď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.16 21:21
@lucenka píše:
a kde ti kuřáci mají kouřit? Kdyby kouřili dál od vchodu a košů, tak by ti zase vadilo, že je všude popel a vajgly.

to je jejich věc, jejich boj, jejich problém…tedy vlastně není, jim je to putna, oni si v klidu hulí a boj je to těch okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.7.16 21:23

@Kytkaa To asi nebudu soudit kde byd @lucenka Jednoduše nikde, Všechno zakázat a 60.procent státního rozpočtu bude v ři… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 21:23
@terinka4444 píše:
to je jejich věc, jejich boj, jejich problém…tedy vlastně není, jim je to putna, oni si v klidu hulí a boj je to těch okolo

takže pokud by odklepívali popel na chodník, zahazovali vajgly třeba do kanálu a neobtěžovali by tě u vchodu u košů kouřem, tak by to bylo v pohodě? Asi těžko.

• Citovat
  • Upravit
69235
6.7.16 21:24
@TomyTomy píše:
@terinka4444 Ale to je furt dokola, neříkám, že je mi to fuk, jde mi o tu hysterii a absurditu toho celého, jsou fakt horší věci než je tohle.No a na svou otázku zda ti vadí továrny a výfuky aut jsem taky nedostala odpověď. :D

Zda mi vadí továrna a výfuky z aut? Nad tím se zamýšlím, nepohybuju se tam, kde je továrna, neznám smrad z továrny, a nepohybuju se tam, kde je koncentrace aut taková, že by smrděly zplodiny z výfuku, ne tak, abych to vnímala jako obtěžující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.16 21:26
@lucenka píše:
takže pokud by odklepívali popel na chodník, zahazovali vajgly třeba do kanálu a neobtěžovali by tě u vchodu u košů kouřem, tak by to bylo v pohodě? Asi těžko.

o to by rozhodně nebylo v pohodě, proč by jako měli klepat popel na zem a vyhazovat vajgly do kanálu? To by rozhodně nebylo v pohodě, tak jako není v pohodě hulení u vchodů. Což mimochodem na spoustě spoustě míst, bohužel ne tady u nás, už je zakázáno cedulkou a pracovníci ostrah kuřáky od těch vchodů odhánějí, jednou to snad dorazí i k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.7.16 21:26

@Kytkaa Tak to si vůbec nedovolím soudit. @terinka4444 má na věc jen svůj názor, jen diskutujeme ať jezdí autem nebo bydlí kdekoliv.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 21:28
@terinka4444 píše:
o to by rozhodně nebylo v pohodě, proč by jako měli klepat popel na zem a vyhazovat vajgly do kanálu? To by rozhodně nebylo v pohodě, tak jako není v pohodě hulení u vchodů. Což mimochodem na spoustě spoustě míst, bohužel ne tady u nás, už je zakázáno cedulkou a pracovníci ostrah kuřáky od těch vchodů odhánějí, jednou to snad dorazí i k nám.

tak kde jinde mají kouřit, když někdo umístil ty koše ke vchodu?

• Citovat
  • Upravit
3515
6.7.16 21:28

@TomyTomy nene jde o to ze pak vubec nemuze takto plivat na kuraky tedy samozrejmne pokud nejezdi elektroautem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.16 21:30
@TomyTomy píše:
@Kytkaa To asi nebudu soudit kde byd @lucenka Jednoduše nikde, Všechno zakázat a 60.procent státního rozpočtu bude v ři… :P

a proto se to nikdy nezakáže…víš, co je zvláštní? třeba Kanada, to je země, která je mému srdci blízká, tam by nikdo nehulil na zastávce lidem pod nos. A taky to tam funguje skvěle. V Německu, pravda, tam nejezdím MHD, takže neznám jejich zastávky, ale u obchodů nikdy nejdou kouřovou clonou :nevim: přemýšlím čím to je, větší bezohledností lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.16 21:31
@Kytkaa píše:
@TomyTomy nene jde o to ze pak vubec nemuze takto plivat na kuraky tedy samozrejmne pokud nejezdi elektroautem :nevim:

trapně mícháš jablka s hruškama, úplně trapně. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 21:33
@terinka4444 píše:
a proto se to nikdy nezakáže…víš, co je zvláštní? třeba Kanada, to je země, která je mému srdci blízká, tam by nikdo nehulil na zastávce lidem pod nos. A taky to tam funguje skvěle. V Německu, pravda, tam nejezdím MHD, takže neznám jejich zastávky, ale u obchodů nikdy nejdou kouřovou clonou :nevim: přemýšlím čím to je, větší bezohledností lidí?

třeba to taky bude tím, ve které části republiky žiješ ;)

• Citovat
  • Upravit
455
6.7.16 21:34

@terinka4444 Ale to neznamená, když ti nějaká továrna nečudí přímo pod nos, že není v ovzduší těch škodlivin už dost na to aby s toho lidi měli astma a jiné nemoci. Ještě příklad jo. Budeš stát na křižovatce v autě, vedle tebe pán na kole který nekouří v životě by do auta nesedl, protože mu vyfukovy plyn smrdí a ničí ovzduší a vlastně celou planetu.Ty ho tím autem neobtěžuješ a pán taky patří k menšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová