Nesnáším kuřáky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
6.7.16 13:19

@lucenka, ptala jsem se, OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.16 13:20
@lucenka píše:
A tebe někdo nutí stát v jejich blízkosti? To je problém udělat pár kroků stranou?

Jo, protože bych musela pět metrů, aby to na mě nešlo. A to už bych nebyla na zastávce. Stejně tak přece může odstoupit kuřák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.7.16 13:21

Za mě.. je to o lidech.. normální kuřák si nezapálí, aby čmudil ostatním, ale poodejde sám…
Máma byla kuřačka a vždycky si i na té zastávce kousek poodešla, dkyž viděla nekouřící- děti, těhotné, důchodce.. Za to tchán ten je schopný zapálit si u kočárku..
Takže za mě. kuřáci mě nevadí, když vidím, že jsou trochu normální… :mrgreen:
A že si někdo kouří v autě, u děti, a nebo doma.. to je fakt jejich věc, jejich smrad.. to neřeším.
ALe musím říct, že fakt nekouřím z jednoho důvodu.. Neni nic horšího jak ženksá kuřačka, která se ještě navoní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.16 13:21
@radúna píše:
@lucenka ty jsi kuřačka, viď?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.7.16 13:23
@Russet píše:
Jo, protože bych musela pět metrů, aby to na mě nešlo. A to už bych nebyla na zastávce. Stejně tak přece může odstoupit kuřák…

Nemůže, protože oni byli v přesile, takže „měli právo“ hulit ti pod nos. Tos nepochopila?
To jsi ještě nepochopila, že ustupovat musí nekuřáci? Zatím tedy pořád nekuřáci. A jak to tak vypadá, ustupovat budeme i nadále. Odevšad nás vyčadí - z hospod, ze zastávek, z dětských hřišť,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.16 13:25
@Janasas píše:
Za mě.. je to o lidech.. normální kuřák si nezapálí, aby čmudil ostatním, ale poodejde sám…
Máma byla kuřačka a vždycky si i na té zastávce kousek poodešla, dkyž viděla nekouřící- děti, těhotné, důchodce.. Za to tchán ten je schopný zapálit si u kočárku..
Takže za mě. kuřáci mě nevadí, když vidím, že jsou trochu normální… :mrgreen:
A že si někdo kouří v autě, u děti, a nebo doma.. to je fakt jejich věc, jejich smrad.. to neřeším.
ALe musím říct, že fakt nekouřím z jednoho důvodu.. Neni nic horšího jak ženksá kuřačka, která se ještě navoní.. :roll:

Nebo se k tobě nakloní a ten smrad jí jde z pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.16 13:26
@radúna píše:
Nemůže, protože oni byli v přesile, takže „měli právo“ hulit ti pod nos. Tos nepochopila?
To jsi ještě nepochopila, že ustupovat musí nekuřáci? Zatím tedy pořád nekuřáci. A jak to tak vypadá, ustupovat budeme i nadále. Odevšad nás vyčadí - z hospod, ze zastávek, z dětských hřišť,..

Už jsem se chtěla začít zlobit a ona ironie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.7.16 13:27

@Russet nebo tak ale to je jejich věc, ale nechápu to. Já měla dvě kamarádky kuřačky a prostě když se naklonily a promluvily tak to byl neuvěřitelný smrad..ony si ještě dávaly žvýkačky- mentolové, různé větrové a mě to přišlo ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 13:28
@Russet píše:
Jo, protože bych musela pět metrů, aby to na mě nešlo. A to už bych nebyla na zastávce. Stejně tak přece může odstoupit kuřák…

Tak jich tam je víc, jim to nevadí. Je jasný, že poodszoupí ten, komu je to nepříjemné. Nebo požádá kuřáky, jestli nemohou jít stranou.

• Citovat
  • Upravit
17715
6.7.16 13:28

Neprozivej to tolik a nech je zit. Jak uz tu bylo receno, tak jsou i nekuracke restaurace. Ja jsem ex kurak, ale tohle mi je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.7.16 13:30
@Russet píše:
Už jsem se chtěla začít zlobit a ona ironie :-)

13:28 na další straně a zlomíš se v pase :palec:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.7.16 13:33

Tak já jsem bohužel zase kuřák, a nikdy bych si nedovolila zapálit tam, kde je zákaz kouření. A tihle kuřáci mi taky vadí.
Jinak hospody - no, vybírat nekuřácký, jak píšou všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
6.7.16 13:41

Co to je otevřená zastávka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 13:47
@Fazulina píše:
Co to je otevřená zastávka?

Klasická autobusová, tramvajova zastávka. Nesmí se kouřit jen pod pristreskem http://praha.idnes.cz/…-/metro.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
412
6.7.16 13:49

Já jsem kuřák, už docela dlouho. Mě příjde normální, že pokud mám potřebu zapálit si při čekání na cokoliv, tak poodejdu stranou. Pokud jsem v hospodě na zahrádce a někdo vedle mne jí, zapálím si až do jí. Pokud jsou vedle mne malé děti (cizí), tak buď nekouřím nebo jdu na cigáro jinam, klidně několik metrů, pak se vrátím.
Můj manžel je nekuřák, takže když někam jdeme (na tůru, na výlet) tak pokud je příležitost, zapálím si max jednu, někdy žádnou. Kouřím pak až doma na dvoře. Tak bych mohla pokračovat do aleluja. Výhodu mám v tom, že bydlím v baráku na vesnici, takže nikomu nečmoudím pod nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová