Nesnáším kuřáky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
6.7.16 12:58

@Innocence ja take vubec nepiji :)) teda kavicku tu ano ale alkohol vubec :)

@kazda.m hlavne slusnost a soucitení s jinym.. Ale tady pani zakladatelka predstavuje taky hrozny typ( ta by to vyhubila vsude coz je zase opacny extrem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 12:59
@kazda.m píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale tady je myslím vidět jasně…„kdybych stála někde kde je zákaz“. Tak co si tam mám co stoupat když je tam zákaz. Mohu si nevšimnout, ale asi pokud jde o zastávky tak již je dost veřejně známo že je kouření zakázáno. Takže mi přijde že je to o tom „já se tam postavím protože mě stejně nikdo nevyhodí zákaz nezákaz“.
Na jinou diskuzi je to, zda ty všechny zákazy, příkazy, jsou ok. Dřív nic takového nebylo a všichni taky žili… Společnost jako taková jde čím dál víc do kopru. Na co není tabulka, lejstro, směrnice, tak jako by nebylo a základní lidská slušnost už asi moc neexistuje. Natož pak zdravej selskej rozum.

Na otevřených zastávkách se kouřit může ;)

• Citovat
  • Upravit
901
6.7.16 13:00

A pak mě ještě dostává tvrzení a argumentace kuřáků, že dřív bylo nenormální nekouřit a kouřilo se doma i před děckama a nikomu to nepřišlo divný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 13:02

@lucenka tod jedna vec… ale hlavne pak by se muselo to vzit komplet alkoholiky nelecit nedavat je na seznam cekatelu na prip. transplantaci jater a pod. Mimochodem ti co maji radi destilaty tak jsou daleko vic ohrozeni rakovinou krtanu a jicnu nez kuraci. Plavci jsou daleko vic ohrozeni rakovinou dychach cest nez kuraci duvod je nabiledni neustale cuchani vyparu chloru. Uzeniny, maso - rakovy strev, Obezni- lecby spojene s infarkty nebo jinymi postizeními srdce, otazmo mrtvice a pod z ucpanych cev. Ana zakladatelka je velice kratkozraka no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
6.7.16 13:02
@Kytkaa píše:
@Innocence ja take vubec nepiji :)) teda kavicku tu ano ale alkohol vubec :)

No vidíš, a já jsem asi celkem neobvyklý případ, ja nekouřím, nepiju, a to jak alkohol tak kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 13:03

@kazda.m to si nemyslim..pokud clovek nezkusi a nerekne zda li by se mohl posunout ci odstoupil ze zakazane zony, tak nemuze soudit nikoho ja verim ze nekteri to urcite naschval nedelaji. Nemam tak spatne mineni o lidech :) (i kdyz zkusenosti ze zastavek mhd moc nemam, nejezdim mhd jiz 15 let) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 13:06

@Saatine presne s timto zakonem take nesouhlasim. Protoze mam vidinu hlavne ve svobode podnikani! A nehlede na to spoustu podniku jiz udelalo technicke upravy aby se vlezly do zakonu stavajicich (viz odvetravani nebo preklenuti komercnich prostor od,,kurackych kavaren,, viz. obchodáky). Prici se mi to vecne ostrihavani kridel… at se to tedy tyka ceholiv. Ty smernice EU by meli jit k sipku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.7.16 13:07

Stejně, tak jak nekurakovi vadí kuraci.
Bezdětným nebo těm co už mají odrostlé decka. Můžou vadí moderni ujecení, nevychovani, rozmazleni spratecci kdekoli. A taky proti nim nedělají hon, že jo.
Prostě nech brouka žít a ne dělat hysterii ježíš kurak zlikvidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.16 13:09
@kazda.m píše: :palec: Dík za osvětu.

Jo, nejlepší je, když autobus ne a ne přijet a na zastávce čeká pět lidí, z toho čtyři čudí. Nemáte kam utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 13:09

@Kelsey hehe :))) jj a to byt ma sve deti mam alergii stale… jak netrpim na migreny tak narazit na urvane detsko nedej boze matku ktera ho nedokaze usmernit tak balim a utikam pryc :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 13:11

No kazdopadne se fakt tesim az si za ten rok dám :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 13:12
@Russet píše:
Jo, nejlepší je, když autobus ne a ne přijet a na zastávce čeká pět lidí, z toho čtyři čudí. Nemáte kam utéct.

A tebe někdo nutí stát v jejich blízkosti? To je problém udělat pár kroků stranou?

• Citovat
  • Upravit
53518
6.7.16 13:16
@Innocence píše:
A pak mě ještě dostává tvrzení a argumentace kuřáků, že dřív bylo nenormální nekouřit a kouřilo se doma i před děckama a nikomu to nepřišlo divný 8o

U nás se zavíraly dveře do kuchyně. Ale stejně byl v bytě smrad.
S kuřáky se scházíme, ale jdou s námi do nekuřácké části hospody a čoudit jdou jinam. Takže to jde. Aspoň vykouří míň ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.7.16 13:16

@lucenka ty jsi kuřačka, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 13:17
@radúna píše: