Nesnáším kuřáky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
6.7.16 12:27

@Markéta80, jo je to blbé. Nekuřáci tady buď nikam nechodí nebo se přemůžou a sedí v zahuleném prostoru. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
6.7.16 12:27
@Kytkaa píše:
@lucenka ja teda nevim kdyz jsme bydleli ve velkem 2+1 a s manzelem kourili vevnitr tak i kurak nepoznal ze se nam v byte kouri… (jen v kuchyni) ale co mame deti tak je v byte (navic novem )zakaz a ld toho je pripadne balkon.. me osobne vune tabaku voni… ale vzdy je to o toleranci. pre treba je strasne spatne z pachnoucich lidi mhd at jde o kuraka nebo zpoceneho cloveka. je to neprijemne a nechutne… a zase je to o toleranci.. proste ten chudak co se poti nebo je prase holt to nezmeni takze se posunu pryc nebo vystoupim

No jenže vtip je v tom, že upocený chlap Ti neničí zdraví, maximálně se z něj můžeš pozvracet. Ale cigarety systematicky likvidují zdraví i těm, kteří o to nestojí. Můj syn je těžký alergik a mně to prostě fakt vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.16 12:29

@Terka1603 já jsme hodně zarytý nekuřáks velkou alergií na cogaretový kouř, čuchání smrdutého kouře mě dovádí do npříčetnosti. Popravdě, aniž bych chtěl být zlá, mně je úplně putna slabost kohokoliv jiného, ať si třeba slaboší 24 hodin denně, ale tak, aby mě s tím neobtěžoval. A bohužel, kuřáci mě obtěžují na každém kroku, omezují můj životní prostor, nesnáším to.
Když jsme ještě bydleli v bytě, bylo to strašné, člověk nemohl otevřít okna, aby odněkud mu nešel do bytu smrad z cigár…hnus, opravdu hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 12:30

@Zabatko paradoxne je to o neiformovanosti… a spatne cistote… ja verim v to ze tyto uzasne lidske chyby(alergie, astma atd.) vznikaji z uzasnych ockovani, spatne stravy, spatne uklizeneho bydleni a ostravy a okoli (pokud tam clovek bydli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
6.7.16 12:30

@lucenka tohle je ovsem zcela zvracena logika… Je to kurak, kdo otravuje okoli, nikoliv ja, kdo musim jeho vrtochy snaset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
6.7.16 12:31

@Zabatko jako a pozvracet se je podle vas lepsi nez si 3 x cuchnout cigarotoveho dymu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 12:32
@Moucharda píše:
@lucenka tohle je ovsem zcela zvracena logika… Je to kurak, kdo otravuje okoli, nikoliv ja, kdo musim jeho vrtochy snaset.

Alr tak kuřák kouří v kuracke restauraci. Takže je problém nekuraka, že tam jde.

• Citovat
  • Upravit
59358
6.7.16 12:37

@radúna :? to je pak na prd když neni na výběr, tady jsou většinou zahulené klasické hospody ale ne všechny. V jedné zahulené jsme byli že prý na chvilku, já se ani nemohla nadechnout, fakt nezvyk až po 15 minutách ok ale už jsem říkala at to dopije a že jdeme :mrgreen:, jiná taky kuřácká ale to bylo ok a ani oblečení nesmrdělo ale taky jsme odcházeli před zaplněnim hospody :lol:. ale jít tam na jídlo to ne to by mě vadilo hodně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.16 12:37
@lucenka píše:
Alr tak kuřák kouří v kuracke restauraci. Takže je problém nekuraka, že tam jde.
škoda, že neprošel totální zákaz, takovému namyšlenému kuřákovi s podobnýma kecama by rychle spadnul hřebínek.

Není označení kuřácká restaurace, restauarace nevzniká jako kuřácká, na stejném principu jako nekuřácká, restaurace jsou pro všechny, jenže otravný kuřák znepříjemňuje život těm, co to nechtějí čuchat, on svou závislostí těžce obtěžuje okolí. Proto vznikají prostory, kde je závislákovy zakázáno svou drogou obtěžovat jiné. Není mu tam zakázán vstup, je tam zákázána jeho závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.16 12:38
@Zabatko píše:
Já jsem takto málem jednou dostala po d. žce, když jsem poprosila kuřáka, jestli by nepoodešel. Takže za mě, zrušit kouření na veřejných místech. V tomto jsem nekompromisní, ať si kouří doma nebo někde na samotě u lesa. :zed:

Já nedostala přes ústa, ale vyštěkl mě tak, že jsem radši příště mlčela. Kuřácké restauraci se můžu vyhnout, ale když vypalují i na dětském hřištu vedle dětí, tak to je fuj. Tam se to mimochodem taky nesmí, aspoň to teda píšou v návštěvním řádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 12:41
@terinka4444 píše: škoda, že neprošel totální zákaz, takovému namyšlenému kuřákovi s podobnýma kecama by rychle spadnul hřebínek.Není označení kuřácká restaurace, restauarace nevzniká jako kuřácká, na stejném principu jako nekuřácká, restaurace jsou pro všechny, jenže otravný kuřák znepříjemňuje život těm, co to nechtějí čuchat, on svou závislostí těžce obtěžuje okolí. Proto vznikají prostory, kde je závislákovy zakázáno svou drogou obtěžovat jiné. Není mu tam zakázán vstup, je tam zákázána jeho závislost.

Tak naštěstí ten zakon neprošel. Je totiž na podnikateli, kterou klientelu ve svém podniku chce. A pokud vím, tak existuje dost nekuřáckých podniků. Nikdy jsem neměla problém takový najít. Případně se najíst někde venku na zahrádce, kde ten kouř tolik neobtěžuje.

• Citovat
  • Upravit
2105
@Elenloth píše:
Já naprosto nesnáším ten princip, že většina musí neustále ustupovat menšině. Jeden kuřák svým smradem otráví život x lidem, kteří se pohybují v okolí, ale on je přece v právu, ať jdou všichni, komu to vadí, někam. To je prostě na hlavu postavené. :zed: Čím jsem starší, tím víc mi to vadí, není kam utéct, leda být zavřený doma. Podle mě by to mělo být přesně naopak. Doma ať si každý dělá co chce, ale ve veřejném prostoru prostě ne.

Do našeho bytu jde kouř z bytu nad námi nebo pod námi i přes stoupačky u toalety :zed: :zed: :zed: Zavřít se nepomáhá, kuřáci obtěžují všude. Už není kam jít :,( Nejlepší by bylo, kdyby se tabák úplně zakázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
@terinka4444 píše: škoda, že neprošel totální zákaz, takovému namyšlenému kuřákovi s podobnýma kecama by rychle spadnul hřebínek.Není označení kuřácká restaurace, restauarace nevzniká jako kuřácká, na stejném principu jako nekuřácká, restaurace jsou pro všechny, jenže otravný kuřák znepříjemňuje život těm, co to nechtějí čuchat, on svou závislostí těžce obtěžuje okolí. Proto vznikají prostory, kde je závislákovy zakázáno svou drogou obtěžovat jiné. Není mu tam zakázán vstup, je tam zákázána jeho závislost.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.7.16 12:43

@Markéta80 no možná, že naše obec se rozhodne pro nekuřáckou restauraci. Koupila totiž těžce prohulenou pajtu od soukromníka, který už na provoz nestačil - stáří a nemoc.
Jenže se obecní zastupitelé hádají, zda bude nekuřácká nebo kuřácká. Zatím je většina pro kuřáckou. Bohužel :,(.
Takže si to pivo radši dám zase asi doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.16 12:43
@enyf píše:
Do našeho bytu jde kouř z bytu nad námi nebo pod námi i přes stoupačky u toalety :zed: :zed: :zed: Zavřít se nepomáhá, kuřáci obtěžují všude. Už není kam jít :,( Nejlepší by bylo, kdyby se tabák úplně zakázal.

Tabák a alkohol žádný rozumný stát nezakaze, protože by přišel o velkou část příjmů do rozpočtu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová