Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chipsa píše:
Víte holky je mě strašně moc z této diskuze smutno. Právě prožívám zklamání z nepovedeného Ketu a kdo ví, kolik takových zklamání nás ještě čeká.. A nejenom mě, ale všechny ty holky kolem. Až najdu sílu na další boj, vím že zase budu sedět na záchodě a zkoumat čárku a doufat.. Ale smát se nám všem za to a chlubit se bříškem? Myslete si co chcete, ale je to hnusný. A hlavně hnusný vůči všem, co podstupují složité procesy na reprodukčních centrech.Chápu, že někdo, kdo má bříško bez problémů tohle nemůže pochopit, ale přesto by se měla zakladatelka nad touhle neštastnou diskuzí zamyslet. A raději ji nechat smazat.
@anairda píše:
Nejvtipnější je, že je zakladatelka podle příspěvků v diskuzi o zmíněných dušících teprve v 6 týdnu… No a už si hladí těhu bříško a myslí si, že všemu rozumí.A samozřejmě už je MNOHEM MNOHEM dál, než ty před týdnem, že… To je legrace.
No a podivej se na sebe, hrozne se pohorsujes nad tim, ze jsem si dovolila neco rict na holky co si gratuluji k negativnimu testu, ale sama se vysmivas nekomu kdo si v 7 tt hladi brisko. Tak v cem si jina??? Tady clovek nemuze rict vlastni nazor absolutne, ste jako stado slepic, ktere cloveka hned uklove.
a za tim co sem napsala si stojim!!! A klidne se tady dal pohorsujte a stavte na hlavu. Nebyl to ani utok ani nic podobneho. Je to proste fakt. A myslim si, ze je tu zalozeno daleko vic diskuzi ktere sou zase nepochopitelne pro me. Takze opravdu nehodlam zrovna vam vysvetlovat svuj postoj. Nekdo mi tu napsal ze mi tehulkovani leze na mozek, ja bych rekla ze vam na mozek leze az moc velke traveni casu na emimino. Ste tady jak uzavrena sekta a clovek zde nemuze rict neco co vam zrovna neni po chuti. A jestli vam loveni neviditelnych duhu prijde normalni, tak dal podporujte tenhle nesmysl, ale pak se nedivte ze ty holky nemuzou otehotnet. ☺ cau
@aneetka.m
proč jsi to tedy psala jako útok? Úplné pohrdání těma ženama, co nemůžou dlouho otěhotnět. Opravdu se těm reakcím divíš? To, jak píšeš, ti nepřipadá útočné a téměř vysmívající se?
@aneetka.m píše:
No a podivej se na sebe, hrozne se pohorsujes nad tim, ze jsem si dovolila neco rict na holky co si gratuluji k negativnimu testu, ale sama se vysmivas nekomu kdo si v 7 tt hladi brisko. Tak v cem si jina??? Tady clovek nemuze rict vlastni nazor absolutne, ste jako stado slepic, ktere cloveka hned uklove.![]()
a za tim co sem napsala si stojim!!! A klidne se tady dal pohorsujte a stavte na hlavu. Nebyl to ani utok ani nic podobneho. Je to proste fakt. A myslim si, ze je tu zalozeno daleko vic diskuzi ktere sou zase nepochopitelne pro me. Takze opravdu nehodlam zrovna vam vysvetlovat svuj postoj. Nekdo mi tu napsal ze mi tehulkovani leze na mozek, ja bych rekla ze vam na mozek leze az moc velke traveni casu na emimino. Ste tady jak uzavrena sekta a clovek zde nemuze rict neco co vam zrovna neni po chuti. A jestli vam loveni neviditelnych duhu prijde normalni, tak dal podporujte tenhle nesmysl, ale pak se nedivte ze ty holky nemuzou otehotnet. ☺ cau
to, že jsi psala, že je nesnášíš nebyl útok??? ![]()
@aneetka.m píše:
@atominnka protoze to je absurdni uplne, holky sou jenom ve stresu, a pak se divi ze nemuzou otehotnet. Temer v kazde diskuzi vidim bile testy a holky se ptaji, tak co vidite neco? Nevim k cemu je videt na testu neco co neodpovida pozitivnimu. Stejne to clovek neuspecha, stejne jistotu nema tak proc??? A je tim nakazeno cim dal tim vic holek. Takhle to sakra nikdy nefungovalo a fungovat nebude. I kdyz vam 1000 lidi rekne ze vidi,,ducha,, tak stejne nikdo nemuze tvrdit ze to vyslo. Holky se pak upinaji uplne na neviditelne carky a jenom sou zklamane. Testovat se ma po vynechani menzes, kdyz nemam dve carky ktere vidim hned, test je negativni, max za par dni zkusim znova. Ale hledat ducha par dni po ovulaci a cekat ze mi nekdo rekne ze sem tehotna je absurdni. Navic kdyz menstruaci mnoho techto duchu konci. Doktor vam stejne pomalu do 5 tt nic nerekne.
tak znova - proč tobě to vadí?
![]()
je ti jasný, že tahle diskuse je stejná sr. čka jako diskuse o duších? I když možná ještě větší, protože v diskusi o duších si holky mezi sebou alepoň pomůžou, podpoří se ![]()
@aneetka.m píše:
No a podivej se na sebe, hrozne se pohorsujes nad tim, ze jsem si dovolila neco rict na holky co si gratuluji k negativnimu testu, ale sama se vysmivas nekomu kdo si v 7 tt hladi brisko. Tak v cem si jina??? Tady clovek nemuze rict vlastni nazor absolutne, ste jako stado slepic, ktere cloveka hned uklove.![]()
a za tim co sem napsala si stojim!!! A klidne se tady dal pohorsujte a stavte na hlavu. Nebyl to ani utok ani nic podobneho. Je to proste fakt. A myslim si, ze je tu zalozeno daleko vic diskuzi ktere sou zase nepochopitelne pro me. Takze opravdu nehodlam zrovna vam vysvetlovat svuj postoj. Nekdo mi tu napsal ze mi tehulkovani leze na mozek, ja bych rekla ze vam na mozek leze az moc velke traveni casu na emimino.Ste tady jak uzavrena sekta a clovek zde nemuze rict neco co vam zrovna neni po chuti. A jestli vam loveni neviditelnych duhu prijde normalni, tak dal podporujte tenhle nesmysl, ale pak se nedivte ze ty holky nemuzou otehotnet. ☺ cau
těhulkování
v 6tt
ale jo, proč ne… já zase nechápu ženský, který si myslí, že v 6 tt těhulkujou a chlubí se s tím celému okolí ![]()
stádo slepic - jasně, to tu řekne každý, komu není po chuti, že nebyl podpořen ![]()
myslíš, že lovení duchů má vliv na plodnost? ![]()
@Terdul ja nic neokecavam, napsala sem snad ze si za tim stojim!!! Ano v 6tt se muze stat cokoliv to i klidne ve 12 tt. Nechapu vasi logiku, prijde vam normalni ze si nekdo par dni po ovulaci dela test, ze na nem najde neco co neni nic a vsichni hromadne gratuliluji ze se to povedlo, to vam prijde ok, ale nekomu kdo je 6tt nezapomenete pripomenout ze se muze stat cokoliv atd. Toto je uplne postavene na hlavu ![]()
@atominnka jako cim sem byla pokorena??? Ja si za svym nazorem stojim
hrozne tady braranis nekoho kdo lovi duchy a delas z nich chudacky ale pritom se vysmivas nekomu kdo je v 6tt tak v cem si jina?? V nicem!!!
@Terdul nezapomen ze paní dělala duší průzkum i v rodině, dala pocurat test dědovi neteři a kdo ví komu ještě ![]()
@aneetka.m píše:
@Terdul ja nic neokecavam, napsala sem snad ze si za tim stojim!!! Ano v 6tt se muze stat cokoliv to i klidne ve 12 tt. Nechapu vasi logiku, prijde vam normalni ze si nekdo par dni po ovulaci dela test, ze na nem najde neco co neni nic a vsichni hromadne gratuliluji ze se to povedlo, to vam prijde ok, ale nekomu kdo je 6tt nezapomenete pripomenout ze se muze stat cokoliv atd. Toto je uplne postavene na hlavu
NIKDO by tu na tvuj 6tt nereagoval, kdyby ses nenavážela do snažilek. jak dlouho jsi se snažila o dítě?
@aneetka.m komu co přijde ok? Tady ti některé přeci napsaly, že lovení duchů taky nechápou. Já bych si taky nedovolila za ducha hned gratulovat k těhotenství. Na druhou stranu ty ženy chápu. I ty bys mohla mít trochu pochopení, pokud jste se snažili 9 měsíců. Tady se ženy snaží i s pomocí CAR X let. Marný pokus střídá marný pokus. Takže já to z jejich dlouhého snažení chápu. Ale nemyslím si, že by to mělo vliv na otěhotnění.
Ono to bylo myslelo jako sarkasmus ale tvuj slepici mozek to asi nepobral ![]()
@aneetka.m píše:
@atominnka jako cim sem byla pokorena??? Ja si za svym nazorem stojim![]()
hrozne tady braranis nekoho kdo lovi duchy a delas z nich chudacky ale pritom se vysmivas nekomu kdo je v 6tt tak v cem si jina?? V nicem!!!
hele asi takhle - za svým názorem si stůj.. jhá si taky stojím za názorem, že v 6tt není co slavit a není co křičet do světa. to je můj názor. Ale běžně ten názor nikomu neříkám, nemám tu potřebu. nejsem jako ty, priotože to bych založila hned diskusi - „Těhotné 6tt, proč to křičí do světa?“ V tom jsem jiná.
žiju a nechávám žít
@aneetka.m házíš na lidi bobek, tak se pak nediv že ti ho hodí zpátky. A ještě něco, kdybych založila diskuzi „nesnáším uživatele Aneetka. m“ tak by to vlastně vůbec nebylo útočný, co?
@atominnka jasne ale kricet do sveta mam ducha na testu a dat to na net je vlastne ok!!! Jezis vy si tak protirecite
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat