Nesnáším lovkyně duchů :D

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19131
10.8.15 09:12
@aneetka.m píše:
@atominnka jasne ale kricet do sveta mam ducha na testu a dat to na net je vlastne ok!!! Jezis vy si tak protirecite

a proč by to nebylo ok? Není to možná zrovna přesvědčivá ukázka něčích rozumových schopností, ale nikomu to neubližuje a ty holky se tam navzájem podporují, nikomu neubližují, tak co :nevim:
Co by mi nepřišlo ok dávat na net, jsou různé rasistické názory, urážky ostatních, nesmyslné útoky…

• načítám...
31427
10.8.15 09:13

Si myslím že spíš než délka snahy o dítě je lovení duchů o povaze :think:

na první jsme čekali 3 roky, doktoři a tak, testovala jsem za tu dobu asi 5× a to pouze, když bylo zpoždění. NIKDY jsem netestovala před termínem menses, kravina na entou. Druhý bylo asi na 5. pokus doma bez jedinýho problému, přesto jsem testovala až týden po vynechání, naopak, vůbec se mi do toho nechtělo, oddalovala jsem to jak to jen šlo a nakonec jsem teda otestovala hlavně proto, aby už ta zatracená MS dorazila (neb vždycky to fungovalo, těh. test byl spolehlivý menstruační spouštěč).

tohle má fakt každý jinak a vůbec bych takovou diskuzi nezakládala, ještě v tak emotivním tónu, jak někoho nesnáším. Pokud někomu pomáhá, že tři dny kouká na bílej papírek, pak na dušíčka, který je tam dva dny a postupně odchází, pak dorazí menses a je to pro něj popud k napsání srdceryvného deníčku o andělíčkovi, tak ať si to tak dělá. Neplodnost mu to určitě nepůsobí ani ji nepodporuje, naopak, mě se spíš zdá, že s délkou snažení klesá i nálada duchařit.

Příspěvek upraven 10.08.15 v 09:15

• načítám...
22614
10.8.15 09:14
@aneetka.m píše:
@atominnka jasne ale kricet do sveta mam ducha na testu a dat to na net je vlastne ok!!! Jezis vy si tak protirecite

a proč by to nebylo OK? :nevim: to, že pro tebe je to nelogické (btw taky nejsem lovec duchů) neznamená, že to není OK -pro ně. Ztrácíš se v tom :think:

• načítám...
mrs.gendy
10.8.15 09:39

Asi takhle.nez jsem dosla na emimino, tak jsem vubec netusila, ze tohle zeny delaj. pro me byl vzdycky pozitivni nebo negativni test. zadni duchove.ze zacatku jsem to taky nechapala. no kdyz jsem si precetla par radku od zen, ktere opravdu mnohdy cekaji nekolik let, mezi tim prodelaji nekolik potratu…da se to pochopit. kazda nema stesti na otehotneni z prvni kapky :nevim: na psychiku neni jen to hledani duchu, ale vubec cely ty roky cekani.je to i treba tlak okoli. strach, ze mozna prijdes o partnera, kdyz mu nedas dite. predstav si, ze vsichni kolem tebe rodi (zda se ti, ze je to kazda druha) a ty ne. ty jim gratulujes, ale nikdo negratuluje tobe. myslim, ze kazda vi, jak vypada pozitivni test a nemusis jim ho tam nekam veset :roll: nech je byt. tohle co jsi napsala, je fakt hnusny. drbej si o nich treba s kamoskou, ale tak aby to neslysela zadna z zen, ktere se nedari otehotnet…slova totiz nekdy hodne boli

• Upravit
KackaDoup
10.8.15 09:43
@mrs.gendy píše:
Asi takhle.nez jsem dosla na emimino, tak jsem vubec netusila, ze tohle zeny delaj. pro me byl vzdycky pozitivni nebo negativni test. zadni duchove.ze zacatku jsem to taky nechapala. no kdyz jsem si precetla par radku od zen, ktere opravdu mnohdy cekaji nekolik let, mezi tim prodelaji nekolik potratu…da se to pochopit. kazda nema stesti na otehotneni z prvni kapky :nevim: na psychiku neni jen to hledani duchu, ale vubec cely ty roky cekani.je to i treba tlak okoli. strach, ze mozna prijdes o partnera, kdyz mu nedas dite. predstav si, ze vsichni kolem tebe rodi (zda se ti, ze je to kazda druha) a ty ne. ty jim gratulujes, ale nikdo negratuluje tobe. myslim, ze kazda vi, jak vypada pozitivni test a nemusis jim ho tam nekam veset :roll: nech je byt. tohle co jsi napsala, je fakt hnusny. drbej si o nich treba s kamoskou, ale tak aby to neslysela zadna z zen, ktere se nedari otehotnet…slova totiz nekdy hodne boli
:kytka: souhlasim
  • Upravit
KackaDoup
10.8.15 09:45
@Fima píše:
Já zase nechápu, co je za sport projíždět 200 fotek s těhotenskými testy. :lol: :P
:lol: :palec:
  • Upravit
11700
10.8.15 09:49
@Terdul píše:
Zakladatelka je vůbec taková taktní. Do diskuze o duších na testech dá test s dvěma silnými čárkami, aby ukázala, jak to má vypadat. Věřím, že holkám, které doufají x let v takový test, to moc pomůže.

Přesně, tohle mě nakrklo asi tak nejvíc, a to mám lovení duchů už za sebou, souhlasím s @elanaa že spíš s postupem času, když člověk testovat až tak nemusí, klesá do toho i chuť. Ale dávat do takové diskuze dálnici a ještě napsat, koukejte, takhle vypadá pozitivní test… :roll: to je na ranu!

• načítám...
KackaDoup
10.8.15 09:52

Melo by se to zamknout nebo smazat..protoze je to pekne hnusne.

• Upravit
11700
10.8.15 09:52
@aneetka.m píše:
No a podivej se na sebe, hrozne se pohorsujes nad tim, ze jsem si dovolila neco rict na holky co si gratuluji k negativnimu testu, ale sama se vysmivas nekomu kdo si v 7 tt hladi brisko. Tak v cem si jina??? Tady clovek nemuze rict vlastni nazor absolutne, ste jako stado slepic, ktere cloveka hned uklove. :potlesk: :potlesk: a za tim co sem napsala si stojim!!! A klidne se tady dal pohorsujte a stavte na hlavu. Nebyl to ani utok ani nic podobneho. Je to proste fakt. A myslim si, ze je tu zalozeno daleko vic diskuzi ktere sou zase nepochopitelne pro me. Takze opravdu nehodlam zrovna vam vysvetlovat svuj postoj. Nekdo mi tu napsal ze mi tehulkovani leze na mozek, ja bych rekla ze vam na mozek leze az moc velke traveni casu na emimino. Ste tady jak uzavrena sekta a clovek zde nemuze rict neco co vam zrovna neni po chuti. A jestli vam loveni neviditelnych duhu prijde normalni, tak dal podporujte tenhle nesmysl, ale pak se nedivte ze ty holky nemuzou otehotnet. ☺ cau

Každý čin má své následky… Teď alespoň vidíš, jaké to je, pouč se z toho a příště se neposmívej. 8)
Jinak ti těhotenství samozřejmě přeji, nejsem zmije jedovatá. :kytka:

• načítám...
KackaDoup
10.8.15 09:53
  • Upravit
22
10.8.15 09:54

@mrs.gendy Přesně tak. :potlesk:

• načítám...
3311
10.8.15 09:55
@KackaDoup píše:
Melo by se to zamknout nebo smazat..protoze je to pekne hnusne.
:pankac:
  • načítám...
3311
10.8.15 09:55

@admin můžete s touto diskuzí něco udělat? Děkuji

• načítám...
3311
10.8.15 09:56

Zakladatelka je ubožačka, která si nevidí na špičku nosu…

• načítám...
22
10.8.15 09:59

@aneetka.m
Nedělej druhému to, co je tobě samotné nepříjemné.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+