Nesnáším lovkyně duchů :D

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11700
10.8.15 10:01
@januschka píše:
Zakladatelka je ubožačka, která si nevidí na špičku nosu…

Já myslím, že je to spíš mladá trubka, co neví o čem mluví… :nevim:

• načítám...
mrs.gendy
10.8.15 10:06

@anairda nevi,protoze to nepoznala…plus ma empatii na bodu nula. :nevim:

• Upravit
1349
10.8.15 10:51

@aneetka.m Přestaň tady pořád všechny urážet a raději si užívej toho svého těhulkování. Ono totiž nikdy nic není 100% jisté…

• načítám...
1349
10.8.15 10:53

Jinak já jsem spíš pravý opak lovkyně duchů. Momentálně mám týden spoždění no a test ještě ani nemám doma. Říkám si, že to stejně zas dostanu, tak proč zbytečně testovat.

• načítám...
12154
10.8.15 10:59
@aneetka.m píše:
No a podivej se na sebe, hrozne se pohorsujes nad tim, ze jsem si dovolila neco rict na holky co si gratuluji k negativnimu testu, ale sama se vysmivas nekomu kdo si v 7 tt hladi brisko. Tak v cem si jina??? Tady clovek nemuze rict vlastni nazor absolutne, ste jako stado slepic, ktere cloveka hned uklove. :potlesk: :potlesk: a za tim co sem napsala si stojim!!! A klidne se tady dal pohorsujte a stavte na hlavu. Nebyl to ani utok ani nic podobneho. Je to proste fakt. A myslim si, ze je tu zalozeno daleko vic diskuzi ktere sou zase nepochopitelne pro me. Takze opravdu nehodlam zrovna vam vysvetlovat svuj postoj. Nekdo mi tu napsal ze mi tehulkovani leze na mozek, ja bych rekla ze vam na mozek leze az moc velke traveni casu na emimino. Ste tady jak uzavrena sekta a clovek zde nemuze rict neco co vam zrovna neni po chuti. A jestli vam loveni neviditelnych duhu prijde normalni, tak dal podporujte tenhle nesmysl, ale pak se nedivte ze ty holky nemuzou otehotnet. ☺ cau

Nikoliv stádo slepic, ale hejno slepic ;).

• načítám...
17045
10.8.15 11:05

@aneetka.m - možná bys tu nebyla kamenována, kdyby se diskuze jmenovala NECHÁPU lovkyně.. místo Nesnáším.. Jak můžeš někoho nesnášet, když ho neznáš a nic ti neudělal?

• načítám...
22614
10.8.15 11:09
@radúna píše:
Nikoliv stádo slepic, ale hejno slepic ;).

taky jsem si říkala, ale nechtěla jsem být hnidopich :-D :lol: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
12154
10.8.15 11:16
@atominnka píše:
taky jsem si říkala, ale nechtěla jsem být hnidopich :-D :lol: :mrgreen: :kytka:

A to já výjimečně jo. :lol:

• načítám...
KackaDoup
10.8.15 12:14

@mrs.gendy empatie na nule je bohuzel nemoc dnesni doby.

• Upravit
KackaDoup
10.8.15 12:15
@Králičice píše:
@aneetka.m - možná bys tu nebyla kamenována, kdyby se diskuze jmenovala NECHÁPU lovkyně.. místo Nesnáším.. Jak můžeš někoho nesnášet, když ho neznáš a nic ti neudělal?

presne tak…a jeste k tomu smich, to je proste ubohost…kdyby toto resila jen jakoze vedecky :roll:…ale tohle je ponizujici uz v nadpisu.

• Upravit
20916
10.8.15 16:00

Dobrý den,

diskuze byla zamčena z důvodu jejího založení za účelem hádek a provokace.

Děkuji za pochopení

Adminka Eliška

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex