Nesnáším lovkyně duchů :D

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3311
9.8.15 18:04
@Burj Chalifa píše:
V rámci demokracie může koukat kamkoli. A vyjadřovat se rovněž. Tím spíše, je-li diskuse veřejná. Nemáme tu ještě názorový Taliban, ne?

samozřejmě, že může, ale když to napíše tímto způsobem, tak to samozřejmě nadzvedne ze židle lidí, kterých se to týká… bylo to napsaný velice necitlivě…

• načítám...
11941
9.8.15 18:05
@Apaji píše:
Hm, já třeba nesnášela kojení, z toho důvodu jsem ani kojit pořádně nezačala. I jen to slovo „kojení“ je mi nesympatické - a to volím mírné slovo. Prostě z něho mám husinu, odpuzují mě fotky hrdých kojících matek. A tak tedy: a) přispívám do diskuzí, které řeší nesnášení kojení, jako jsem to měla já (myslím psychického rázu, ani ne tak fyzického, protože to se dá řešit), b) nerozklikávám diskuze s názvy: „ztrácím mléko“, „chci kojit výhradně do jednoho roku“, „růstový spurt a kojení“, „jak odstavit skoro tříletého závisláka“, „noční kojení, bojkot kojení…“ atd. atd. Prostě to nerozklikávám, od toho je název diskuze, abych rámcově věděla, jestli k tomu mám co říct nebo ne, c) nevyhledávám fotky kojících matek - a náhodou jsem dlouho žádnou nezahlédla, ani v rámci reklam u pediatra. Když jsem si to takhle sesumírovala, je mi v podstatě jedno jak a čím kdo krmí své dítě a jak dlouho. Nikdo mi to necpe pod čumák, nikdo mi to nenutí, já nikomu nenutím svoje a všichni jsme spokojení.Prostě nerozklikávej diskuze, které ti vadí už předem. Nebo diskkuze, kde nemáš co říct. Já například diskuze o TT, duších a dotazů, zda můžu/nemůžu být těhotná po nechráněném pohlavním styku neotevírám. Otěhotněla jsem hned po vysazení HAK, nedostala jsem ani první MS a postupem času jsem zjistila, že jsem v okolí spíše výjimka. Chápu tedy holky, co roky čekají, prodělaly potraty, ZT, že se upínají k naději, že na tom papírku cosi je. A moc jim to přeju. Ale já jsem slepýš, takže můj názor by ani nebyl relevantní. Někdy je těch diskuzí o TT tady dost, ale nevadí mi, přecházím je. Pak jsou tu diskuze takové, že nadpis už mi říká, že o tom tématu nic nevím a tudíž nediskutuju tam. Vybírám si. Tuhle diskuzi jsem rozklikla ze zvědavosti, myslela jsem si, že je to nějaký antifanclub seriálu Lovkyně duchů - který ani neznám, ale ten název se tu už v diskuzích objevil.

Velmi moudře napsáno. Jenže ono se stačí podívat do diskuzí na zpravodajských serverech. Mám pocit, že díky internetu má každý nutkavou potřebu se ke všemu vyjadřovat, všichni všemu rozumí, každý je odborník na všechno a ví přesně, co by se mělo a jak co dělat, od řízení raketoplánu až po řízení státu. Na netu je tolik odborníků. Myslím, že je to taková typická česká vlastnost.

• načítám...
19131
9.8.15 18:08
@Bublinka02 píše:
@aneetka.m Vis, je videt, ze si na miminko nemusela dlouho cekat, a nebo te nepotkal treba SP nebo ZT…myslim, ze bys pak mluvila uplne jinak a nerejpala do holek, co ti vubec nic nedelaji…a nejak nemuzu pochopit, proc do tech diskuzi lezes! Ty holky te nenuti abys to cetla a pak zakladala diskuze, ze je nesnasis…trochu silny slovo…a posledni vec…jestlize jsi tehotna, tak si toho vaz a nerejpej do tech, kteri na to brisko marne cekaji…ono ikdyz jsi tehotna, tak nikdy nemas jistotu, ze mas vyhrano! ;) takze trochu pokory a pochopeni..

no hele to bych zase netvrdila, já mám za sebou skoro 5 let snažení a potrat a taky ty lovkyně nechápu (resp. chápu dělání testů ještě před MS, nechápu vystavování negativních testů na net), jen by mě teda v životě nenapadlo kvůli nim zakládat diskuze (a už vůbec ne je nesnášet, proč, vždyť mi nic neudělaly…)

• načítám...
13331
9.8.15 18:09

Na mě tato diskuze působí tak, že se zakladatelka směje všem neštastnicím, co zoufale čekají na čárku a sama si hladí bříško :think: Jakoby se tím bříškem chtěla chlubit a vůbec nechápe, že vůči opačný stranám to není vůbec hezké.

• načítám...
1375
9.8.15 18:11

Holky, kašleme na ní, beztak to je jenom nějaká provokace..

• načítám...
1740
9.8.15 18:12

@chipsa noo podle mě to chápe az moc dobře, proto to taky dělá ;) jenom je to trošku číča no :)

• načítám...
36504
@chipsa píše:
Na mě tato diskuze působí tak, že se zakladatelka směje všem neštastnicím, co zoufale čekají na čárku a sama si hladí bříško :think: Jakoby se tím bříškem chtěla chlubit a vůbec nechápe, že vůči opačný stranám to není vůbec hezké.

myslím, že to horko už působí oboustranně. Bylo, nebylo, myslím, nemyslím, vím, nevím…

• načítám...
11941
@alenka84 píše:
no hele to bych zase netvrdila, já mám za sebou skoro 5 let snažení a potrat a taky ty lovkyně nechápu (resp. chápu dělání testů ještě před MS, nechápu vystavování negativních testů na net), jen by mě teda v životě nenapadlo kvůli nim zakládat diskuze (a už vůbec ne je nesnášet, proč, vždyť mi nic neudělaly…)

Přesně můj názor, ale na tazatelčině místě by mi nestálo za to vůbec takovou diskuzi zakládat. Já úplně nechápu třeba ty, co si dávají fotky z ultrazvuku na Facebook. Asi jsem konzerva, ale mně těhotenství přijde takový osobní, intimní, fotku přece mohu ukázat rodině nebo kamarádům osobně. Ale zase - nikoho za to neodsuzuju.

• načítám...
5455
9.8.15 18:13

@Ploskutáček
No tak samozřejmě, že na spoustu věcí názory mám. Na některé věci jsem postupem času názory změnila. A jsou témata, kde názor prostě nemám - buď jsou mi ukradené, nebo nemám dostatek informací, abych si nějaký názor utvořila. V diskuzích často najdu tipy a odkazy na články, které jsou mimo mainstream, kterému se už nedá věřit ani počasí, natož něco vážnějšího (ačkoliv chodím na necenzurovaná média, o všech článcích samozřejmě nevím, a diskuze mě někdy pěkně nasměrovala na další zdroj). Takže souhlasím s tebou, ale i v diskuzích se musí vybírat a někdy se tam najde perla.

• načítám...
3096
9.8.15 18:14
@chipsa píše:
Na mě tato diskuze působí tak, že se zakladatelka směje všem neštastnicím, co zoufale čekají na čárku a sama si hladí bříško :think: Jakoby se tím bříškem chtěla chlubit a vůbec nechápe, že vůči opačný stranám to není vůbec hezké.

Mas asi pravdu, taky mi to tak pripada :think: ale ze sve zkusenosti, vim, ze nikdy neni vyhrano…takze by se zakladatelka mela zamyslet!

• načítám...
17715
9.8.15 18:14

Taky jsem lovila duchy, ale ja kdykoliv ducha mela, tak jsem tehotna byla. A proc jsem testovala uz 9.den po oplodneni? Proste jsem se tesila, byla zvedava a 14dni vydrzet bylo nemozne :mrgreen: Skvelej adrenalin nahodou :palec:

• načítám...
36504
9.8.15 18:15
@Ploskutáček píše:
Přesně můj názor, ale na tazatelčině místě by mi nestálo za to vůbec takovou diskuzi zakládat. Já úplně nechápu třeba ty, co si dávají fotky z ultrazvuku na Facebook. Asi jsem konzerva, ale mně těhotenství přijde takový osobní, intimní, fotku přece mohu ukázat rodině nebo kamarádům osobně. Ale zase - nikoho za to neodsuzuju.

I s rodným čílem :mrgreen:.A selfíčka žilnatých pupků v pozadí s vysavačem určená té nejširší anonymní veřejnosti, včetně komunitě úchylů, kteří si někde u PC nad fotkou leští tyč. Soudnost a vkus, to je to, co mnohým matkám chybí.

• načítám...
1219
9.8.15 18:18
@Burj Chalifa píše:
I s rodným čílem :mrgreen:.A selfíčka žilnatých pupků v pozadí s vysavačem určená té nejširší anonymní veřejnosti, včetně komunitě úchylů, kteří si někde u PC nad fotkou leští tyč. Soudnost a vkus, to je to, co mnohým matkám chybí.

kdyby jen na facebooku ale i tady… :zed:

• načítám...
36504
9.8.15 18:20
@JaneDoe píše:
kdyby jen na facebooku ale i tady… :zed:

tady často

• načítám...
11941
9.8.15 18:21
@Burj Chalifa píše:
I s rodným čílem :mrgreen:.A selfíčka žilnatých pupků v pozadí s vysavačem určená té nejširší anonymní veřejnosti, včetně komunitě úchylů, kteří si někde u PC nad fotkou leští tyč. Soudnost a vkus, to je to, co mnohým matkám chybí.

K něčemu se tu přiznám, jo? Nejsem úchyl, ani neleštím tyče, a už vůbec ne tu svou. Ale mám účet na Amatérech a jednou po mně jistá dáma chtěla fotku „tenisu“. Neuspěla. Mám zásady, a i kdybych je neměl, technicky bych to nezvládl. A žádat o to svou máti nebo bratra, neb jsem vozíčkář, to se mi fakt nechtělo :mrgreen: Nikde na netu nejsem pod svým jménem, ani na facebooku, nikde nenajdete můj ksicht, bradavku, pupek nebo sítnici :lol: A jsem na to hrdý.

Příspěvek upraven 09.08.15 v 18:22

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí