Nesnáším prázdniny!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.24 20:02
@JancaS84 píše: Více

Rodiče mají pocit, že když pozvu jejich děti sem, měli by to vracet a nechtějí. Ani se jim nedivím, když mají pro ně pohodlnější možnosti/svých vlastních dětí dost.

• Citovat
  • Upravit
16178
24.6.24 20:04
@Magical-eyes píše: Více

Asi tak. Buď holt zavelet a dcera má smůlu, nebo ať skáče podle dcery a budou mít klid obě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
24.6.24 20:04
@Anonymní píše: Více

Zas každý nemuze být ped. pracovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.24 20:05
@Svistice píše: Více

Máš pravdu a asi si to letos vyjasníme. Když bude kňourat, že se nudí, řeknu jí, že pojede na tábor :lol:

• Citovat
  • Upravit
718
24.6.24 20:08

Existuje jazykový tábor, kde se děti učí hravou formou jazyky, což je super, ambroziada (herecký tábor, pokud je malý extrovert, mohla by si to užít), kuchařský tabor, keramický tábor a další, takových tematických táborů I pro ty menší děti je. Jen je potřeba hledat, jestli by dceru nějaký nezaujal.
Podle mě když bys chtěla věnovat dceři ten čas, tak nějaký program pro ni najdeš levou zadní a ten tablet bys ji strčila minimálně :nevim:

Kamarádky domů alá rodiče mají pocit, to se dá přeci taky zařídit. Kdybys opravdu chtěla pro dceru pozvat kamarádky, tak zkontaktuješ rodiče a vysvětlíš situaci, že na oplátku nic necekaš a že budeš sama ráda atd.
Opravdu mi působiš zapškle, což je škoda :roll:

Příspěvek upraven 24.06.24 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.24 20:08

Tohle je opravdu hodně o diteti. Mám dvě, jedno se na prázdniny těší a užívá si je.
Druhe ne.
Kdybych měla jen to jedno dítě, byla bych spokojená a prázdniny si užila.
Edit: Byla bych spokojená, že jsou prázdniny.

Příspěvek upraven 24.06.24 v 20:11

• Citovat
  • Upravit
15051
24.6.24 20:10

Nééé, já miluju prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.24 20:15

Zakladatelko, u nás teď denně jede, že nemá rád školu a nejpozději za týden touto dobou už to bude, že chce školu. Je introvert, ale jak jsem psala, vadí mu vytrhnutí že stereotypu.
Program jsem schopna zajistit, ale nechce nic, vše děláme na sílu.
Některé děti takové jsou. Pokud chce děti, zkusila bych se domluvit. My takto brali kamaráda s sebou, s maminkou jsme byly domluvené, že nic nečekám, jen si chci zabavit dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.24 20:17
@Svistice píše: Více

Ale miluji je i moje děti a já je jako dítě taky milovala :nevim: protože jsem prostě svůj život nikdy nezužila na skolu/praci…chapu, že ne každý je ped prac, to bylo jen info, že je mám i jako dospělá a stále je mám ráda a i kdyby je neměla a měla jinou práci tak bych byla ráda za to, že mě děti mají od povinnosti oddych a mohou si plánovat čas dle svého…ono je to docela fajn dovednost, neviset pořád na někom a umět se zabavit i sam

• Citovat
  • Upravit
34473
24.6.24 20:18

Prázdniny mám ráda, odpočinu si od svačinek, snídaní na čas a všech kravin, co do školy potřebuje. Na konci prázdnin se už ale zase těším na režim a na více klidu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10853
24.6.24 20:21
@terien píše: Více
Úplně stejně, uz od minulého týdne odpocitavam svačiny :mrgreen: A poslední 2 tydny v srpnu se na režim budu těšit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
24.6.24 20:27

Prázdniny mám moc ráda, ale je pravda, že 9 týdnu je dlouhých a drahych. A pokud je člověk na dítě sám, tak primestsky tabor od 8 do 16 hod s cestou ho úplně nevytrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
24.6.24 20:30

Prázdniny máme rádi. Dítě už prázdniny má a užívá si je. A ani tak během nich nestihne všechno, co by chtělo.

• Citovat
  • Upravit
3871
24.6.24 20:31

To je tak smutný to číst. Nejlepší období v roce, žádné povinosti, ranní vstávání, krásný počasí, pořád venku. Naše děti se nemůžou dočkat a počítají dny do prazdnim. My jim je teda naplanovali a doma budou minimálně. Máme to hozený úplně jinak, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí