Nesnesitelná bolest kloubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
28.9.11 23:04

barviku, už jsi nějak dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.9.11 23:08
pannda píše:

Bohužel :( jsem objednaná na úterý, už se to konečně blíží :) pak určitě dám vědět, zda se něco vyřeší. Zatím obvoďačka nadhodila RA a dnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.9.11 10:28
:hug:
barvik píše:
pannda píše:
Bohužel :( jsem objednaná na úterý, už se to konečně blíží :) pak určitě dám vědět, zda se něco vyřeší. Zatím obvoďačka nadhodila RA a dnu :think:

a bollí to pořád stejně??
dej vědět a držím palce, ať je to nějaká chviková „blbost“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
29.9.11 10:39
NiKina píše: :hug:
barvik píše:
pannda píše:
Bohužel :( jsem objednaná na úterý, už se to konečně blíží :) pak určitě dám vědět, zda se něco vyřeší. Zatím obvoďačka nadhodila RA a dnu :think:

ani ne, je týden, kdy je problém byť jen vstát z postele a pak pár světlých dnů, kdy to „pouze“ bolí a funguju celkem normálně… Taky doufám, že to bude něco řešitelnýho, nedovedu si představit mít tohle na starý kolena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.9.11 20:34
barvik píše:
barvik píše:
pannda píše:
ani ne, je týden, kdy je problém byť jen vstát z postele a pak pár světlých dnů, kdy to „pouze“ bolí a funguju celkem normálně… Taky doufám, že to bude něco řešitelnýho, nedovedu si představit mít tohle na starý kolena :zed:

to je blbý,jsem doufala, že to třeba bude lepší, nebo nějak to bude mít tendenci být lepší..
tak hlavně ať jakákoliv léčba zabere, dej vědět, budu na tebe myslet…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
29.9.11 21:34
NiKina píše:
barvik píše:
barvik píše:
pannda píše:
ani ne, je týden, kdy je problém byť jen vstát z postele a pak pár světlých dnů, kdy to „pouze“ bolí a funguju celkem normálně… Taky doufám, že to bude něco řešitelnýho, nedovedu si představit mít tohle na starý kolena :zed:
to je blbý,jsem doufala, že to třeba bude lepší, nebo nějak to bude mít tendenci být lepší..
tak hlavně ať jakákoliv léčba zabere, dej vědět, budu na tebe myslet…
NiKi

Jsem ráda i za ty dny, kdy je to snesitelný a teď se hlavně učím zatnout zuby a vydržet a jelikož trpím od rána do večera a i v noci, tak už mi to celkem jde :D
Moc děkuju za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.10.11 11:05

Tak jsem dnes byla na revmatologii a podle diagnózy na žádankách si paní doktorka myslí, že je to zánět šlach. Udělala rozbor krve a rentgeny a výsledky budou opět za dlouhé dva týdny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.10.11 11:30

Zánět šlach je dobrá diagnoza. Mohla bejt horší. A dala ti nějaké léky prozatím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.10.11 11:36

Zatím nic, tohle jsem si vyčetla na internetu, sama doktorka mi neřekla nic. Zatím ani léky nedala, že musím počkat těch 14 dní :( Já nevím, ale může být zánět šlach 3 roky nebo jak dlouho už to bolí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.10.11 11:48

A brala ti náběry?
Hele, no tak pár let studovala, tak snad ví, co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.10.11 12:12

Jojo, nechala toho udělat hodně :) Já jí plně důvěřuju, akorát mě ničí to čekání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.10.11 13:08

A ke komu si nakonec šla? Ke Štěpánkový, nebo k někomu jinému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.10.11 13:09
Raduš.ka44 píše:
A ke komu si nakonec šla? Ke Štěpánkový, nebo k někomu jinému?

Byla jsem u Štěpánkový. Moc děkuju za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.10.11 13:23

Miluju, když lékaři nic neřeknou.. Místo, aby si povídali s pacienty, rozebrali příčiny do mrtě, tak spoléhají jen na rozbory krve, a mlčí, a krčí rameny. A člověk pak sedí a ptá se jak debil. To mě fakt štve. Já jsem taky objednaná na revmatologii, nemám nijaké extra bolesti, jen cítím klouby a mám výrůstky a kdybych dnes sama neřekla doktorovi, že bych ráda i snímky z rentgenu, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.10.11 13:33
pannda píše:
Miluju, když lékaři nic neřeknou.. Místo, aby si povídali s pacienty, rozebrali příčiny do mrtě, tak spoléhají jen na rozbory krve, a mlčí, a krčí rameny. A člověk pak sedí a ptá se jak debil. To mě fakt štve. Já jsem taky objednaná na revmatologii, nemám nijaké extra bolesti, jen cítím klouby a mám výrůstky a kdybych dnes sama neřekla doktorovi, že bych ráda i snímky z rentgenu, tak nic.

Jako taky jsem z toho byla rozpačitá. Přišla jsem, svlékli mě do spodního prádla, výslech, ale pravda, že cokoliv jsem chtěla říct navíc, tak jsem neuspěla, prohlídka, obléct se a jít ven. Když jsem pak přišla znova, tak už byl nález napsaný.. Ale naštěstí mě sama doktorka poslala na rtg a krev, takže si nestěžuju :D
Držím palce, abys to měla dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast