Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
pannda píše:
barviku, už jsi nějak dopadla?
Bohužel
jsem objednaná na úterý, už se to konečně blíží
pak určitě dám vědět, zda se něco vyřeší. Zatím obvoďačka nadhodila RA a dnu ![]()
barvik píše:pannda píše:Bohužel
barviku, už jsi nějak dopadla?jsem objednaná na úterý, už se to konečně blíží
pak určitě dám vědět, zda se něco vyřeší. Zatím obvoďačka nadhodila RA a dnu
a bollí to pořád stejně??
dej vědět a držím palce, ať je to nějaká chviková „blbost“..
NiKina píše:
barvik píše:a bollí to pořád stejně??pannda píše:Bohužel
ani ne, je týden, kdy je problém byť jen vstát z postele a pak pár světlých dnů, kdy to „pouze“ bolí a funguju celkem normálně… Taky doufám, že to bude něco řešitelnýho, nedovedu si představit mít tohle na starý kolena ![]()
barvik píše:NiKina píše:ani ne, je týden, kdy je problém byť jen vstát z postele a pak pár světlých dnů, kdy to „pouze“ bolí a funguju celkem normálně… Taky doufám, že to bude něco řešitelnýho, nedovedu si představit mít tohle na starý kolena
to je blbý,jsem doufala, že to třeba bude lepší, nebo nějak to bude mít tendenci být lepší..
tak hlavně ať jakákoliv léčba zabere, dej vědět, budu na tebe myslet…
NiKi
NiKina píše:barvik píše:to je blbý,jsem doufala, že to třeba bude lepší, nebo nějak to bude mít tendenci být lepší..NiKina píše:ani ne, je týden, kdy je problém byť jen vstát z postele a pak pár světlých dnů, kdy to „pouze“ bolí a funguju celkem normálně… Taky doufám, že to bude něco řešitelnýho, nedovedu si představit mít tohle na starý kolena
tak hlavně ať jakákoliv léčba zabere, dej vědět, budu na tebe myslet…
NiKi
Jsem ráda i za ty dny, kdy je to snesitelný a teď se hlavně učím zatnout zuby a vydržet a jelikož trpím od rána do večera a i v noci, tak už mi to celkem jde ![]()
Moc děkuju za podporu!
Tak jsem dnes byla na revmatologii a podle diagnózy na žádankách si paní doktorka myslí, že je to zánět šlach. Udělala rozbor krve a rentgeny a výsledky budou opět za dlouhé dva týdny ![]()
Zánět šlach je dobrá diagnoza. Mohla bejt horší. A dala ti nějaké léky prozatím?
Zatím nic, tohle jsem si vyčetla na internetu, sama doktorka mi neřekla nic. Zatím ani léky nedala, že musím počkat těch 14 dní
Já nevím, ale může být zánět šlach 3 roky nebo jak dlouho už to bolí? ![]()
A brala ti náběry?
Hele, no tak pár let studovala, tak snad ví, co dělá…
Jojo, nechala toho udělat hodně
Já jí plně důvěřuju, akorát mě ničí to čekání ![]()
A ke komu si nakonec šla? Ke Štěpánkový, nebo k někomu jinému?
Raduš.ka44 píše:
A ke komu si nakonec šla? Ke Štěpánkový, nebo k někomu jinému?
Byla jsem u Štěpánkový. Moc děkuju za tip ![]()
Miluju, když lékaři nic neřeknou.. Místo, aby si povídali s pacienty, rozebrali příčiny do mrtě, tak spoléhají jen na rozbory krve, a mlčí, a krčí rameny. A člověk pak sedí a ptá se jak debil. To mě fakt štve. Já jsem taky objednaná na revmatologii, nemám nijaké extra bolesti, jen cítím klouby a mám výrůstky a kdybych dnes sama neřekla doktorovi, že bych ráda i snímky z rentgenu, tak nic.
pannda píše:
Miluju, když lékaři nic neřeknou.. Místo, aby si povídali s pacienty, rozebrali příčiny do mrtě, tak spoléhají jen na rozbory krve, a mlčí, a krčí rameny. A člověk pak sedí a ptá se jak debil. To mě fakt štve. Já jsem taky objednaná na revmatologii, nemám nijaké extra bolesti, jen cítím klouby a mám výrůstky a kdybych dnes sama neřekla doktorovi, že bych ráda i snímky z rentgenu, tak nic.
Jako taky jsem z toho byla rozpačitá. Přišla jsem, svlékli mě do spodního prádla, výslech, ale pravda, že cokoliv jsem chtěla říct navíc, tak jsem neuspěla, prohlídka, obléct se a jít ven. Když jsem pak přišla znova, tak už byl nález napsaný.. Ale naštěstí mě sama doktorka poslala na rtg a krev, takže si nestěžuju ![]()
Držím palce, abys to měla dobré ![]()