Nesnesitelná bolest kloubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
11.2.13 07:41

Jinak když už se mi dnes na mailu připomněla tato diskuse, tak já mám bolesti s klouby vyřešené.. Po tolika letech a bolestech mi vloni v srpnu na gyndě odebraly krev (měla jsem nějaké problémy s klouby nesouvisející) a vyšla pozitivní chlamydia pneumoniae která také může způsobovat bolesti kloubů. Vůbec to není pohlavní nemoc, jak jsem si podle názvu myslela a v mrákotách dojela domů :D Dostala jsem antibiotika a hle, od té doby mám pokoj :dance: momentálně klouby zatěžuju až to není hezký, ale zvládám vše v pohodě :dance: takže děkuju všem, co ty bolesti tady prožívaly se mnou, jste zlaté holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gizka
19.8.13 19:21

Ruce

Dobry den ja mam boleni prstu byla jsem u doktorky ta mi vzala krev a rekla ze mam asi revma artralgie da se to jeste vylecit? dekuji

• Citovat
  • Upravit
1
27.5.14 10:01

Bolesti

Ahojky taky jsem měla šílené bolesti kloubů začla jsem brát enzycol 40 + a bolesti jsou mnohem menší a snesitelnější, holky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 11:07

andrejkaaa45

Ahojte :kytka: Jsem bývalá sportovkyně, odrovnala jsem si všechno co jsem měla v těle :zed: chodila jsem furt každy den k ortopedovi a brala různé prášky. Ale četla jsem na omlazeni.cz ,že prý pomáha enzycol beru ho už asi měsíc a půl, můžu říct, že to žádný ortoped na tohle nemá 8o můžu jen doporučit :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.6.16 23:05

Já jsem vždy byla hodně aktivní a protože manžel byl odjakživa taky sportovec a odrovnal si klouby, tak mě přesvědčil že musím užívat kloubní výživu, takže já užívám GelActiv a jsem v pohodě, většina lidí ho užívá když už trpí na bolesti kloubů, protože má protizánětlivé účinky a pomáhá od bolesti a ztuhlosti kloubů, tak myslím, že stojí za to to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 21:19

Kineziotejpy :srdce: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.18 07:09

@barvik
ahojky, je mi 14 a mám stejný problém takže s těhitenstvím to opravdu nic společného mít nebude :/
mně pomáhá v klidu si lehnou, dát si nohu , nebo ruku do tepleho zabalu , nehybat se a snazit se na tu bolest nemyslet, odejde pak sama :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.18 07:13

@Hanice.Val nejvíce mi po opecaci kolene (zlomenina čéšky) na bolest pomáhal spánek, teple obklady a kdyztak nejaka kloubni vyziva
urcite cpat do sebe kazdej den prasky proti bolesti neni dobry.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex