Nesnesitelné chování prvňačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
1.4.14 21:32
@simona.b. píše:
to je názor na pěst :poblion: jak vidíš, spíš se inteligentní maminky snaží jít jinou cestou, než „masakrem“, neříkám neplácnout po ruce, zadku, ale toto :zed:

Kliiiiid :hug:,ne kazdy ma zkusenosti, nebo rozum a jen hodi blbej koment do placu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.4.14 21:36
@wildcherry píše:
Kliiiiid :hug:,ne kazdy ma zkusenosti, nebo rozum a jen hodi blbej koment do placu :?

Osoba, která nemá děti a radí, to je síla, :zed: jsem v klidu :hug: ale komentář to byl opravdu na pěst :-) vůbec výroky zmíněné osoby :-) no nic, ale jsem ráda, že jsem si přečetla komentáře Vás ostatních, budu ty rady určitě potřebovat, malýmu je sice teprve 1,5 roku, ale už teď tuším, že to bude jednou mazec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
1.4.14 21:40

Holky, obdivuju vás, já jsem tohle nikdy nezažila a jsem tomu ráda, protože mám takový dojem, že můj muž by tyhle situace chtěl řešit jak se říká ručně stručně. Já samozřejmě ne a to by bylo u nás potom pořádně dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
1.4.14 21:45

Holky zkousely jste dávat dětem rybí tuk? Vím, že se pro děti s adhd doporučuje…my kupovali synovci, když měl afektivní záchvaty a trochu se zlepšil. Teď zvažuji, že zase nasadim staršímu, je mimon a poznámky už lítají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 22:21
@Katchus píše:
Holky zkousely jste dávat dětem rybí tuk? Vím, že se pro děti s adhd doporučuje…my kupovali synovci, když měl afektivní záchvaty a trochu se zlepšil. Teď zvažuji, že zase nasadim staršímu, je mimon a poznámky už lítají :lol:

samotný rybí tuk nedáváme, ale doplňky stravy bere, plus já se snažím vše doplňovat stravou, má hodně vyvážený jidelníček, aby ji nic nechybělo. Už proto, že je nejedlík :cert:.Což není úplně jednoduché, takto vařit. Ale za cca 3 roky je to už v pohodě, už to umím. Plus má nutridrinky.Ale asi vyzkouším ten rybí tuk i samostatně k tomu, co teď má. Děkuji za radu :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.4.14 22:27

@wildcherry jen rychly postreh, nemam prectenou celou diskuzi…„rybi tuk“- zkus klasicky Vigantol nebo Eye Q (coz je palka jako blazen) nebo Esprico (stejne slozeni, jen levnejsi) nebo ted mi kamaradka rikala, ze synovi dava cosi od Walmarku, ale nemam tuseni, jak se to jmenuje…

memu Aspikovi s ADHD celkem pomaha Esprico :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.4.14 22:37

Holky děkuju, možná, že když si o tom v klidu pohovoříte s učitelkou, vyjde vám alespoň částečně vstříc. Chápu, že ve škole je snaha, aby na tom byly všechny děti stejně. Ale pokud učitelé nebudou ochotni přistupovat k dětem individuálně, nikam se nedostaneme.
Ono ani nemusí jít o pomoc např. ve vyučování, ale třeba „stav se za mnou po výuce do kabinetu, něco ti ukážu“. I když tohle zní teda blbě :mrgreen: ale myslím, že u takových dětí je důležité, aby neměly pocit, že jsou jedny z mnoha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
1.4.14 22:42
@Melody 4 píše:
@Laurren Já mám doma 3 letáka s ADHD, hele tohle mi ho dost připomíná, určitě bych zašla za psycholožkou. Asi to budete mít nějaké slabší, nebo já nevím, proč jste tam nešli dřív? Už dávno to mohlo být lepší.

U triletaka uz se da ADHD taky diagnostikovat? Jak se u vas projevuje? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 23:15
@Zuziky píše:
@wildcherry jen rychly postreh, nemam prectenou celou diskuzi…„rybi tuk“- zkus klasicky Vigantol nebo Eye Q (coz je palka jako blazen) nebo Esprico (stejne slozeni, jen levnejsi) nebo ted mi kamaradka rikala, ze synovi dava cosi od Walmarku, ale nemam tuseni, jak se to jmenuje…memu Aspikovi s ADHD celkem pomaha Esprico :)

Dekuji :hug: :hug: :hug:.Vigantol se přece kape miminkům od narození :think:.Zkusim zagooglit o Esprico, sice mi nejde o peníze, ale nesnáším platit za reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.4.14 23:21

@wildcherry jj, Vigantol je proste vitamin D, Esprico, Eye Q i to od walmarku je doplneno o nenasycene mastne kyseliny (vim, ze to od W. je nejlevnejsi, ale chybi mu tam jedna slozka)
pak nam nase neurolozka doporucila Dologran a kdyby bylo hodne zle, tak Tanakan (ale to uz fakt chce se zeptat bud odbornika nebo guglit, jestli to muze pomoct tomu lteremu prckovi)

a total OT, strasne me prekvapilo, jak velke uz mas deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 23:41
@Zuziky píše:
@wildcherry jj, Vigantol je proste vitamin D, Esprico, Eye Q i to od walmarku je doplneno o nenasycene mastne kyseliny (vim, ze to od W. je nejlevnejsi, ale chybi mu tam jedna slozka)
pak nam nase neurolozka doporucila Dologran a kdyby bylo hodne zle, tak Tanakan (ale to uz fakt chce se zeptat bud odbornika nebo guglit, jestli to muze pomoct tomu lteremu prckovi)a total OT, strasne me prekvapilo, jak velke uz mas deti :mrgreen:

Dekuji za informace, vezmu si z toho příklad :hug:…OT? Proč tě překvapuje, že mám tak velke děti :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.4.14 23:48

@wildcherry ja ti nevim, pusobis strasne mladistve :-) (ale uz jsem takhle byla tady prekvapena u nekterych uzivatelek, ze jsou v mem veku (a to jako mam tesne po 30 :D ) proste te tak nejak „beru“ podle profilovky ci co :mrgreen:
a at nejsem jen OT, snad neco z tohohle bude pro vas to prave…diky bohu, nase neurolozka jde nejprve tou prirodnejsi cestou, tak snad… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
2.4.14 08:02

@wildcherry Holka jednu dobu užívala Max IQ, je to taky na bázi rybího tuku a není to až tak drahé ;)

• Citovat
  • Upravit
24379
2.4.14 08:08
@Zuziky píše:
@wildcherry ja ti nevim, pusobis strasne mladistve :-) (ale uz jsem takhle byla tady prekvapena u nekterych uzivatelek, ze jsou v mem veku (a to jako mam tesne po 30 :D ) proste te tak nejak „beru“ podle profilovky ci co :mrgreen:
a at nejsem jen OT, snad neco z tohohle bude pro vas to prave…diky bohu, nase neurolozka jde nejprve tou prirodnejsi cestou, tak snad… :-)

jeeee, me bude 30 :mrgreen:.Profilovku mam starou, to je pravda :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.4.14 08:09
@rozmary píše:
@wildcherry Holka jednu dobu užívala Max IQ, je to taky na bázi rybího tuku a není to až tak drahé ;)

dekuji, mrknu i na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati