Nespavé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
4.10.16 10:03
@Ale85 píše:
@marfra kdyby byl malý aspoň víc samostatný, že si pohraje v ohrádce nebo tak, ale on chce furt pozornost, je to prostě vysilující, nespat a ještě celý den poslouchat řev mrzutého dítěte. Ale rozhodně dobrá antikoncepce, myslím, že u nás druhé nehrozí…

ja to moc dobre znam. Nespave urvane dite. Vrazedna kombinace. Kvuli tomu jsem i prestala po 3m kojit, protoze uz jsem to psychicky proste nedavala. Byla jsem z neho vyrizena. Nechtela jsem o druhem slyset 2 roky. A popravde, kdyz jsem podruhe otehotnela, cele tehu jsem se bala co se nam zas narodi za raubire. Prvni 3 mesice to jakz takz slo, ale ted ten 4.mesic je opet na masli :zed: Opet nespime a jen rveme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
4.10.16 10:11

@marfra a zkoušela jsi ty bachovy esence, teda pro starší? někomu to pomohlo, někomu ne, chci to vyzkoušet, max. přijdu o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
4.10.16 23:05

@marfra @Ale85 tak u nas taky prudi pres den. Kdyz ma den, je to na provaz. Antikoncepce spolehliva, o druhem neuvazuji ani omylem, to bych se uz nevyspala vubec. Navic je strasny mamanek a pres den porad vyzaduje pozornost, fnuka, rve :zed: A kdyz nevi, tak huci… Ja rikam, ze se vyspim, az pujde za nevestou :)
Ale abych mu nekrivdila, fakt do 1,5r rval celej den, ted je to o 100% lepsi. Ale ve spolecnosti deti je spokojenej, ale kdyz se mu neco nezda, tak hned huci. Je proste poznat, ze je to urvanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
4.10.16 23:18

@Ale85 Hele, ja mela obe deti totalni nespavce a ted uz to jde, jsou jim 4 a 2. Nenaspi moc, ale aspon v kuse, i kdyz tak okolo 20 salt a kotrmelcu za noc taky daji, ale je to ani nebudi, jenom me ty rany o postel :mrgreen:. Dcera do 12m spala taky 2krat denne 30 min (navic jen na ruce :zed: ) a v noci usinala vetsinou mezi 22 a 23, ale pravda pak nejak spala min. do 7 (ale budila se nejmene 6krat za noc), syn zas az do roka a pul byl kazdou noc od 1 do 4 vzhuru a v 6 zase vzhuru. Zkousela jsem celkem vsechno, ale pravda, esence nikoli, treba to u vas zabere :hug:. Mne se nejvic vyplatilo vydrzet :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
5.10.16 09:32
@Ale85 píše:
@marfra a zkoušela jsi ty bachovy esence, teda pro starší? někomu to pomohlo, někomu ne, chci to vyzkoušet, max. přijdu o peníze.

nezkousela, pred tema 3,5 rokama jsem o nicem takovem jeste nevedela a ted uz to neresim. No a uz vim, proc nas druhy syn cele dny jeci, vcera jsem nasla zub. Ve 3 mesicich, parada :zed: :zed: :zed:

@LindaPraha tak to ja mam alespon vyhodu, ze ten starsi urvanec byl a je tatanek. Takze na me visel jen kdyz tata nebyl doma, jak byl doma, mela jsem totalni klidek, prestala jsem pro neho existovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 06:15

Dobrý den, velice se omlouvám, že vkládám svůj dotaz, pokud bude zakladatelce vadit tak smažu. Ale rozhodla jsem se poprosit o radu, protože si už nevím rady.
Mám syna a je mu 2,5 měsíce a jakoby nepotřeboval spinkat :nevim: Ale největší problém je s večernim spaním. Usíná až ve 23 hod. Někdy i až kolem pulnoci nebo i jedné v noci :,(
I když ho večer vykoupu, napapá se tak nespí. Usne mi po jidle ale na pet minut a to je kolem 7 večer a pak je vzhůru až takhle do noci a pak celou noc vstávám po dvou hodinách až do rána. Někdy i častěji. Často to spaní ráno rád protáhne do dopoledne. Tak bych potřebovala aby usínal dřív, prostě aby to dopoledne si vybral spíš večer. Přes den mu taky stačí 5-10 minut a zase je tak 2 hodky vzhuru a porad dokola. Jen dopoledne vydrzi kolem hodky spat a pak odpoledne kolem ctvrte hodiny spi taky tak hodku. A od ty doby nespi az do tech peti minut po koupani :( Kdybych měla jen jeho tak to neřeším. Ale mám doma prvňáčka a potřebuji se věnovat i jemu a moc času na něj nemám. A hlavně jsem vyčerpaná už :,( musim fungovat ve dne i v noci a spánek skoro žádný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.11.16 07:15

@Nika 86 Taky jsme měli problém se spaním, mám 11měsíční holčičku,,ráno vstávala v 6h dopoledne usínala v 9h a spala 2hodiny a odpoledne usínala kolem 15h a budila se v 17h ale večer byl problém,,nemohla jsem ji uspat, tak chodívala až v 23h někdy strašidla až do půl jedné rána,,v noci se budila asi jednou za 14dní jen na hoďku a to si hrála a povídala si.To noční usínání se mi vůbec nelíbilo tak jsem ji to sama překombinovala,,tak že dopoledne jsem ji nedávala spát, spí jen po obědě zhruba 2hoďky a usíná kolem 8večer a spí mi celou noc až do 7rána… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 08:43

@Květinka 3 moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
20.11.16 08:55

@jennifer.r.g 2,5 m je dle mého ještě brzo něco překombinovávat…ale syn to měl podobně, sice usínal kolem půl 8 večer, pak se budil co 3 hodiny, to je normálka. Ale vstávali jsme ve 4 hod. ráno, pak tak do 9 vydržel, spal max 20 min a zas až do oběda. Co bylo nejlepší tak chodit na procházky, v kočárku mi spával hezky, nesmělo se ovšem zastavit, ale vydržel klidně i 2 hoďky v kuse. Chodila jsem za každého počasí, vycházelo mi to tak od 13 do 15,+/-, ale pak už mi malý nespal a hezky usnul kolem té půl 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 09:01

@Ale85 moc děkuji, s kočárem máme taky problém. Od narození tam pláče, ale i přesto zkouším dál aby si zvyknul. Málo kdy se stane, že tam usne. Spíše to jen propláče a jdem zase domu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.11.16 09:03

@jennifer.r.g ja mam ted doma 5m chlapecka a meli jsme to ty prvni cca 2 mesice asi jako vy. Usinal az ve 22-23 hod., rano budicek 6-7 a v noci co 2 hodiny. Pres den si daval 20i minutovky a vzdy 2 hodiny vzhuru. No zacala jsem mu to vecerni usinani tak nejak sama postupne posunovat. Ted ma teda 5m, v noci bohuzel porad co 2 hodiny budicek, ale usina mezi 20-21. Vstava porad mezi 6-7. Pres den se to trochu zlepsilo. Spi 3× hodinku. Dopoledne, kolem poledne a odpoledne. Takze vydrz, denni a snad i nocni spani se casem upravi samo. Ale usinani bych pomalinku sama resila, nez si na to navykne. Kolem 4-5m si deti vytvari uz takovy nejaky rezim. Ja to posunovala postupne. Napred jsem ho nedavala spat po 18. hodine a postupne to natahovala. Ted uz ho po 16. hodine nedavam spat, aby mi kolem te 20 hodiny sel spat na tvrdo. Ze zacatku se stalo, ze sice usnul v 8, ale v 9 byl vzhuru a nechtel spat. Ale to se casem taky srovnalo a uz normalne spinka do prvniho kojeni kolem 23 hod. Tak zkus mu vecer udelat vetsi pauzu a snad se vam to taky alespon trochu upravi. Ale pokud mas nespavce, tak s tim clovek nic moc neudela. Ja u starsiho syna udelala vse mozne, aby mi nevstaval ve 4. Nic nezabralo. Dnes ma 4 roky a toho spanku proste moc nepotrebuje. Usina v 10 vecer a vstava v 6. Zrejmne mame tu nespavost proste v genech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
20.11.16 09:05

@jennifer.r.g hodně holek používá šátek na nošení, nám to teda nevyhovovalo, ale nezkoušelas? Ty první měsíce je to psycho, sama vím, jak mi to dávalo zabrat. Abych pravdu řekla, náš malý má se spaním problémy furt, ale už se to o něco zlepšilo nebo jsem si možná zvykla. Třeba se to u vás otočí a začne spávat hezky, ze začátku se to hodně mění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 09:08

@marfra moc děkuji. Už jsem to zkoušela. Od 16-17 hodiny nespinkal. Šel spát až kolem půl osmé, vykoupaný, najezený a spinkal půl hodky a zase jsme tu strašily až do půlnoci. Nejtvrdší spánek má ráno, když musim s našim prvnáčkem do školy. Takže jedu nonstop. Buď s jednim a nebo s druhym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 09:11

@Ale85 šátek u nás taky neprošel. První syn byl zlatý mimi, tak teď si hold musím projít asi všim :zed: no snad se to brzy nějak upraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.11.16 09:27
@jennifer.r.g píše:
@marfra moc děkuji. Už jsem to zkoušela. Od 16-17 hodiny nespinkal. Šel spát až kolem půl osmé, vykoupaný, najezený a spinkal půl hodky a zase jsme tu strašily až do půlnoci. Nejtvrdší spánek má ráno, když musim s našim prvnáčkem do školy. Takže jedu nonstop. Buď s jednim a nebo s druhym.

tak zkuste takhle vydrzet, ono se mu to upravi. Je jeste malicky, to spani se meni. Preju hodne sil. U nas nastesti vodi do skolky tatinek, ale u nas je to stejne jedno kdyz vstavame nejpozdej v 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí