Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@marfra budu v tom pokračovat as nad se časem naučí líp alibisticky. ![]()
@jennifer.r.g To bude asi orisek, kdyz uz ted mate vlastne zajety pekny rezim diky prvnakovi, a miminko ho zatim nepostrehlo. Ve 2,5 mesicich je podle me brzy na nejake cilene buzeni nebo nasilne drzeni vzhuru
. Jak uz jsem psala vyse, moje deti si jely podle sveho minimalne do roka, at jsme delali, co jsme chteli. V satku mi taky nespaly, ale byly tam aspon v klidu. Rano se prcek vzbudi, kdyz jdete do skoly, nebo proste spi, a je mu to sumak?
@Hobitka no vetsinou kojim kolem 6-7 rano takze ho dam pak v polospanku do kočárku a jedem do školy, máme to pet minut. No a vzbudi se bud hned v osm kdy dorazime domu s nebo kolem pul devate, kdyz jeste dospava v kocarku.
@jennifer.r.g Hmm, tak to zas tolik do dopoledne nevyspava
… Takze proste nespavec
. Plne chapu, my taky jeli nadoraz (nejprve se starsi, ktera spala 7 hodin z 24, nasledne s mladsim, ktery v noci „spal“ 21:30-1 a pak 4-6). Kdyz jsem resila nespani mych deti, tak me dost lidi uklidnovalo, ze nastaveni rezimu potrva tak do tech 3m - tak drzim palce, at je to vas pripad - u nas byl jakys takys rezim pres den az okolo 8m a noci - darmo mluvit…
Já to malé překombinovala sama,,dopolední spánek vynecháváme, už je to 14dní a spinká jen po obědě a večer v 20hod. jde spinkat až do rána. Zatím to vychází, takže dobrý. ![]()
@Květinka 3 na tohle je syn ještě malinký podle mě. Potřebuje spinkat. Jen asi ještě pořád neví jak zabrat a tak už je přetažený ![]()