Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@eliskaj alkohol nepiju vubec. A ano uleham s tim, ze zase neusnuxa co bude za horor noc
Uz to mam v hlave
Celou noc jsem nespala ani nepamatuju. Ty dva roky to byt muze ![]()
@viky23 tak to je pak bohužel jasné, jak ta noc vypadá…zkoušela jste navštívit psychologa?
@eliskaj nezkousela. Ziju v zahranici a jedno sezeni 80euro. Ale zkusim se obvodaka zeptat, zda existuje i levnejsi
Jenze ja taky nechci jen tak k nekomu. Mohla bych jit i do CR ale ja se proste bojim vyberu. Chci k nekomu dobremu ![]()
Třezalka umí být v kombinaci některých léků jedovatá.
Já tedy nerodil ale problémy se spaním jsem měl šílené i ten strach tam byl. Pomohla mi spankova hygiena.
@Jemito sumafuk muzu vedet co vse jste dodrzoval? Diky moc. Leky zadne neberu, takze by trezalka nemusela byt problem.
@lenajs píše:
@free333 ta allegra vypadá moc dobře, děkuji za tip. Já mám ještě happy sleep od Dr. Max, ale to teda nepomáhá vůbec…
Tu Allegru mi obj. i v lékárně v obch. centru a říkali, že to je dobré…
Jinak mně pomáhá si před spaním pouštět meditační hudbu z YT, taky si pouštím „zvuk deště“, „šumění moře“, to mi taky pomáhá… ![]()
Neurolog Moráň z Bohunicke fakultní nemocnice v Brně tzv spankova laboratoř. Toto mi poradil a já si už jen hledal co na mě bude platit. Bylo to o dodržování denního režimu hned od rána. Ve stejný čas vstávat, snažit se mít stejnou zátěž dopolední jako každý jiný den, po obědě si udělat relaxační 10minut (ne jít na kafe a cigo nebo plkat s lidmi nebo internet) vypnout mozek a soustředit se na dýchání, odpolední zátěž by měla být taky stejná jako každý den, na spánek se začít připravovat už od 17-18 hodiny, zklidnit se co nejvíc, neměl jsem ani už cvičit po 17h, omezit hluk, světlo a v tomto duchu začít až začnou změny člověk bude už vědět kde ubrat nebo přidat. Když se teď náhodou kroutim moc mi pomůže manželka, schoulim se v posteli na kolenou do klubíčka a ona mě hladí až usnu. No je zlatá.
Taky mi řekl že psychika tady dělá divy. Třeba Vám to nepomůže, mně ano. Držím pěsti
Poradím lék který je na vše a je přírodní a neni to marihuana. Dá se užívat vnitřně, zvenku, lze podávat miminům, alergikum, zvířatům, lidem všem. Je to DMSO a vše ostatní ohledně tohoto vám vysvětlí paní Cmurová, tímto léčí lidi s rakovinou a má velké úspěchy. Dokonce i doktoři ji žádají o pomoc, i farmaceutické firmy ale žádají mlčenlivost. Já si vyřešil karpaly, manželka střeva, babi vylecila kocoura co zvracel krev…
@free333 píše:
Tu Allegru mi obj. i v lékárně v obch. centru a říkali, že to je dobré…Jinak mně pomáhá si před spaním pouštět meditační hudbu z YT, taky si pouštím „zvuk deště“, „šumění moře“, to mi taky pomáhá…
Já právě při usínání nesnesu žádný monotónní zvuk…hučení, šumění, nedej bože tikání hodin, to je masakr…vždy se začnu soustředit na ten zvuk a se spánkem je konec.
@lenajs hodiny jsem davno zrusila. Me vadi i voda proudici v radiatoru
Chlap to neslysi, ja ano ![]()
Příspěvek upraven 17.12.19 v 12:18
@viky23 píše:
@lenajs hodiny jsem dsvno zrusila. Me vadi i voda oroufici v radiatoruChlap to neslysi, ja ano
@lenajs mam ho zatahly ale huci i zatazeny
Jsem rada, ze nejsem jedina postizena ![]()
@viky23 píše:
@lenajs mam ho zatahly ale huci i zatazeny![]()
Jsem rada, ze nejsem jedina postizena
No můj chlap zas potřebuje k usnutí televizi, nebo počítač…takže když usínáme spolu, nutím ho, aby si vzal sluchátka a pak mi stejně vadí, že ten počítač hučí ![]()
@lenajs mne ta telka asi tolik neva u ni bych za nejakou dobu usnula. Mozna lepe jak bez ni. Kdo vi. Ale telku v loznici nemam.