Nespavost - jak řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
17.12.19 10:36

@eliskaj alkohol nepiju vubec. A ano uleham s tim, ze zase neusnuxa co bude za horor noc :,( Uz to mam v hlave :roll: Celou noc jsem nespala ani nepamatuju. Ty dva roky to byt muze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
17.12.19 10:37

@viky23 tak to je pak bohužel jasné, jak ta noc vypadá…zkoušela jste navštívit psychologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.12.19 10:44

@eliskaj nezkousela. Ziju v zahranici a jedno sezeni 80euro. Ale zkusim se obvodaka zeptat, zda existuje i levnejsi :nevim: Jenze ja taky nechci jen tak k nekomu. Mohla bych jit i do CR ale ja se proste bojim vyberu. Chci k nekomu dobremu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 10:47

Třezalka umí být v kombinaci některých léků jedovatá.
Já tedy nerodil ale problémy se spaním jsem měl šílené i ten strach tam byl. Pomohla mi spankova hygiena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.12.19 11:00

@Jemito sumafuk muzu vedet co vse jste dodrzoval? Diky moc. Leky zadne neberu, takze by trezalka nemusela byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
17.12.19 11:13
@lenajs píše:
@free333 ta allegra vypadá moc dobře, děkuji za tip. Já mám ještě happy sleep od Dr. Max, ale to teda nepomáhá vůbec…

Tu Allegru mi obj. i v lékárně v obch. centru a říkali, že to je dobré…

Jinak mně pomáhá si před spaním pouštět meditační hudbu z YT, taky si pouštím „zvuk deště“, „šumění moře“, to mi taky pomáhá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 11:20

Neurolog Moráň z Bohunicke fakultní nemocnice v Brně tzv spankova laboratoř. Toto mi poradil a já si už jen hledal co na mě bude platit. Bylo to o dodržování denního režimu hned od rána. Ve stejný čas vstávat, snažit se mít stejnou zátěž dopolední jako každý jiný den, po obědě si udělat relaxační 10minut (ne jít na kafe a cigo nebo plkat s lidmi nebo internet) vypnout mozek a soustředit se na dýchání, odpolední zátěž by měla být taky stejná jako každý den, na spánek se začít připravovat už od 17-18 hodiny, zklidnit se co nejvíc, neměl jsem ani už cvičit po 17h, omezit hluk, světlo a v tomto duchu začít až začnou změny člověk bude už vědět kde ubrat nebo přidat. Když se teď náhodou kroutim moc mi pomůže manželka, schoulim se v posteli na kolenou do klubíčka a ona mě hladí až usnu. No je zlatá.
Taky mi řekl že psychika tady dělá divy. Třeba Vám to nepomůže, mně ano. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 11:32

DMSO

Poradím lék který je na vše a je přírodní a neni to marihuana. Dá se užívat vnitřně, zvenku, lze podávat miminům, alergikum, zvířatům, lidem všem. Je to DMSO a vše ostatní ohledně tohoto vám vysvětlí paní Cmurová, tímto léčí lidi s rakovinou a má velké úspěchy. Dokonce i doktoři ji žádají o pomoc, i farmaceutické firmy ale žádají mlčenlivost. Já si vyřešil karpaly, manželka střeva, babi vylecila kocoura co zvracel krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 11:33

Já se nevyspal 13roků, díky že to mám za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.19 11:39
@free333 píše:
Tu Allegru mi obj. i v lékárně v obch. centru a říkali, že to je dobré…Jinak mně pomáhá si před spaním pouštět meditační hudbu z YT, taky si pouštím „zvuk deště“, „šumění moře“, to mi taky pomáhá… :)

Já právě při usínání nesnesu žádný monotónní zvuk…hučení, šumění, nedej bože tikání hodin, to je masakr…vždy se začnu soustředit na ten zvuk a se spánkem je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.12.19 12:12

@lenajs hodiny jsem davno zrusila. Me vadi i voda proudici v radiatoru :pocitac: Chlap to neslysi, ja ano :roll:

Příspěvek upraven 17.12.19 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.19 12:16
@viky23 píše:
@lenajs hodiny jsem dsvno zrusila. Me vadi i voda oroufici v radiatoru :pocitac: Chlap to neslysi, ja ano :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně :) na noc zatahuju radiátor :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.12.19 12:17

@lenajs mam ho zatahly ale huci i zatazeny :zed: :zed: Jsem rada, ze nejsem jedina postizena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.19 12:23
@viky23 píše:
@lenajs mam ho zatahly ale huci i zatazeny :zed: :zed: Jsem rada, ze nejsem jedina postizena :mrgreen:

No můj chlap zas potřebuje k usnutí televizi, nebo počítač…takže když usínáme spolu, nutím ho, aby si vzal sluchátka a pak mi stejně vadí, že ten počítač hučí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.12.19 12:36

@lenajs mne ta telka asi tolik neva u ni bych za nejakou dobu usnula. Mozna lepe jak bez ni. Kdo vi. Ale telku v loznici nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí