Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim
tak jsem zkusila tu trezalku, uz ji nekolik dni piju a nic. Stale nespim. Je to cimdal horsi. Ted uz se budim kazdy den ve tri rano a uz proste neusnu. Spim 3hodiny denne
![]()
@viky23 ahoj. Hele, zkus chvíli vydržet, mně to začalo zabírat asi po týdnu, spat dobre jsem začala asi po 14 dnech. Držím palce ![]()
@xammy dva caje denne jsi psala ze? Ja liju jeden dopoledne a jeden k veceru. Zda se mi to jeste horsi. Jako ten posledni tyden to jsem jeste nezazila. Fakt spim co tri hodiny denne. Sileny.
Ano, já pila 2 denně, taky to chvíli trvalo. Ale samozřejmě každýmu zabírá něco jinýho.
Já se hlavně chtěla vyhnout práškum.
Tak jsem vcera spala, jako z noci na dnesek. Sice jsem byla v moje tri rano vzhuru a pak jeste jednou, ale nepodivala jsem se schvalne na hodiny, protoze me to taky stresuje a zase jsem usnula az skoro do sedmi potom. Sice zadna slava, ale lepsi jak nic. Caje jsem mela tri a vecer jeste mleko s medem a pred spanim jsem si prohlizela kucharku, pry je dobre cist. Modlim se za to, aby to minimalnr zustalo takhle. Ani postel mi nebyla najednou nepohodlna a ani manzela jsem neslysela chrapat
Kez by se blyskalo na lepsi casy. Co bych za to dala! Vcera rano jsem byla zrala na psychiatrii, uz jsem brecela, spala jen 3hodiny a od tri rano uz vubec a takhle to bylo ty posledni noci noc co noc
To proste normalni clovek dlouho vydrzet nemuze ![]()
Obnovuji diskuzi. Zlapsila se vám ta nespavost. Poslední měsíce spím dost lehce, pořád se budím. Někdy jen 4 hodiny nebo kdy 6 ale dost se mezi tím budím a nemůžu usnout třeba 2-3 hodiny. Nakonec beru i trittico a hořčík a nic moc.