Nespavost - jak řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
27.12.19 05:57

Zdravim :mavam: tak jsem zkusila tu trezalku, uz ji nekolik dni piju a nic. Stale nespim. Je to cimdal horsi. Ted uz se budim kazdy den ve tri rano a uz proste neusnu. Spim 3hodiny denne :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.12.19 06:53

@viky23 ahoj. Hele, zkus chvíli vydržet, mně to začalo zabírat asi po týdnu, spat dobre jsem začala asi po 14 dnech. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.12.19 07:40

@xammy dva caje denne jsi psala ze? Ja liju jeden dopoledne a jeden k veceru. Zda se mi to jeste horsi. Jako ten posledni tyden to jsem jeste nezazila. Fakt spim co tri hodiny denne. Sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.12.19 10:22

Ano, já pila 2 denně, taky to chvíli trvalo. Ale samozřejmě každýmu zabírá něco jinýho.
Já se hlavně chtěla vyhnout práškum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.12.19 07:52

Tak jsem vcera spala, jako z noci na dnesek. Sice jsem byla v moje tri rano vzhuru a pak jeste jednou, ale nepodivala jsem se schvalne na hodiny, protoze me to taky stresuje a zase jsem usnula az skoro do sedmi potom. Sice zadna slava, ale lepsi jak nic. Caje jsem mela tri a vecer jeste mleko s medem a pred spanim jsem si prohlizela kucharku, pry je dobre cist. Modlim se za to, aby to minimalnr zustalo takhle. Ani postel mi nebyla najednou nepohodlna a ani manzela jsem neslysela chrapat :palec: Kez by se blyskalo na lepsi casy. Co bych za to dala! Vcera rano jsem byla zrala na psychiatrii, uz jsem brecela, spala jen 3hodiny a od tri rano uz vubec a takhle to bylo ty posledni noci noc co noc :,( To proste normalni clovek dlouho vydrzet nemuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.23 08:34

Obnovuji diskuzi. Zlapsila se vám ta nespavost. Poslední měsíce spím dost lehce, pořád se budím. Někdy jen 4 hodiny nebo kdy 6 ale dost se mezi tím budím a nemůžu usnout třeba 2-3 hodiny. Nakonec beru i trittico a hořčík a nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí