Nespavost kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
12.5.12 19:21

dudel dudlá od prvního dne co jsme dojeli z porodnice domů … jinak malé dávám odstříkané mliko svoje, protože mi totálně zdevastovala bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.5.12 19:34

Tak to teda nevim. K tem detem by meli dodavat navod k pouziti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.5.12 19:39

a ten Nutrilon jí dáváš z flašky,nebo stříkačkou? jestli z flašky,tak si na ni pomalu zvyká a prso možná začíná odmítat,nemusí se tak snažit sát,z flašky to líp teče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.5.12 19:41

Má růstový spurt - tak to si užijte :twisted: :mrgreen:
To je asi tak týdenní záležitost - prďous to měl tak tak, že nejdřív asi dva dny neskutečně protivnej a pak upadl do komatu a zas je spal a dobrý..
Tady v poradně na to doporučují zalehnout s mimi na celých 24 hod (nebo i víc) do jedné postele pod peřinu, oba nahatí a tulit se k sobě, kojit a pospávat.. - takhle to dělám vždycky, když malý začne nějak „vyšilovat“ a celkem to funguje - dokázala jsem ho tak i v zimě vyhrabat z nastupující nemoci :palec:

• Citovat
  • Upravit
69235
12.5.12 19:48

Ani nevíš, jak s tebou soucítím, naše dítě z úplného spavce, najednou totální nespavec, přes den dá 3×půl hodiny a to jen když vozím, v noci už dvě noci za sebou vzhůru ve dvanáct a do čtyř rodeo a nejpozději v šest ráno totální vstávámí :zed: :zed: jako miminko spala v noci 8 hodin, před den 4 hodiny, pak hodinu vzhůru a nanovo. Uspávání je za trest. Někde jsem sakra musela udělat chybu a tak jsem se snažila :zed: :zed: ječí tak šíleně, že si sousedi vedle v baráku myslí, že jí týrám, ona se vzteká, propíná, div se neudáví, jak vezmu do ruky, do vteřiny je klid, takže jí nic není, nejlépe ještě dudlat prso a jak není po jejím, ječí třeba hodinu v kuse. Nemám na to sílu, navíc má silný atopický ekzem, takže spocení je na obtíž, manžel si ze mně dělá legraci, že v půl roce mě začne mlátit :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.12 19:49
@ivana-domca píše:
Tak to teda nevim. K tem detem by meli dodavat navod k pouziti :-D

Jo a občas by mohly mít i nějakej knoflík, kterým se vypnou :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.12 19:52
@terinka4444 píše:
Ani nevíš, jak s tebou soucítím, naše dítě z úplného spavce, najednou totální nespavec, přes den dá 3×půl hodiny a to jen když vozím, v noci už dvě noci za sebou vzhůru ve dvanáct a do čtyř rodeo a nejpozději v šest ráno totální vstávámí :zed: :zed: jako miminko spala v noci 8 hodin, před den 4 hodiny, pak hodinu vzhůru a nanovo. Uspávání je za trest. Někde jsem sakra musela udělat chybu a tak jsem se snažila :zed: :zed: ječí tak šíleně, že si sousedi vedle v baráku myslí, že jí týrám, ona se vzteká, propíná, div se neudáví, jak vezmu do ruky, do vteřiny je klid, takže jí nic není, nejlépe ještě dudlat prso a jak není po jejím, ječí třeba hodinu v kuse. Nemám na to sílu, navíc má silný atopický ekzem, takže spocení je na obtíž, manžel si ze mně dělá legraci, že v půl roce mě začne mlátit :zed: :zed:

Kolik jí je teď? To propínání a vztekání, to mi malej dělá taky, hlavně ve chvíli, kdy má prdíky. A sklidní se taky v ruce nebo u prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.5.12 21:12

Holky, je to asi všude stejný :D u nás si taky sousedi musí myslet, že jí ubližujeme :D když jí vemu na ruky, tak se utiší jen asi na dvacet vteřin a jede na novo :( někdy toho už mám tak dost, že malou musím položit do postýlky a jít se uklidnit do koupelny … kopnu si do pračky, ponadávám a se slzama v očích se vrátím :D ten začátek života je opravdu krása i hrůza :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.12 21:18
čtyři a půl měsíce. Už to dělá asi měsíc, mamka číkala, že se vzteká, no jsem jí to nevěřila, tak to den ode dne zdokonaluje, takže teď už je vidět, že je to fakt vztek. Vůbec nevím, co s tím, cvičí si se mnou, jak se jí zachce :zed: :zed:
@Machecha píše:
Kolik jí je teď? To propínání a vztekání, to mi malej dělá taky, hlavně ve chvíli, kdy má prdíky. A sklidní se taky v ruce nebo u prsa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.5.12 21:26

@terinka4444 To mi taky prďous dělá - ale ve čtyřech měsících (jemu jsou čtyři měsíce) to prostě není vědomý vztek - on přeci nemůže chápat, že dělá něco nevhodného.. Prostě něco chce a ví, že na to má právo.. :nevim:
Jako na extra vzteklíky pomáhá homeo Chamomilla (v potenci C5 nebo C9), pokud jsou děti extra nespavé a „hyperaktivní“, pomůže Nux Vomice C5, C9.

• Citovat
  • Upravit
2185
12.5.12 21:48
@evaruza píše:
Asi nemám tak syté mliko a malá se furt dožaduje pití, tak přikrmuji :(

Nesyté mléko je pověra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
12.5.12 22:09
@ivana-domca píše:
Ja taky ne, malymu lezou zuby a vstava v noci 2× dokud nedostane prso, tak neda pokoj a na nejake vyrvavani nemam nervy

U nás naprosto stejný, s tím rozdílem, že zuby zatím žádný nerostou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
12.5.12 22:10
@ivana-domca píše:
Tak to teda nevim. K tem detem by meli dodavat navod k pouziti :-D

Taky by se mi jeden hodil. :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.5.12 22:17
@veny1 píše:
Taky by se mi jeden hodil. :lol: :potlesk:

Do jeho 3 mesicu jsem chlapovi brecela skoro kazdy den na rameni, byla jsem zoufala unavena vycerpana. Po 3. mesicich se to trosku zlepsilo, ale prdiky ho trapily neskutecne ( nezabralo vubec nic ) a po jeho pul roce uz je to celkem o. k. az porad na to brisko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.5.12 22:25

To by mohla být alergie na lepek - zkus na týden vyhodit ze svého jídelníčku všechno pečivo, knedlíky, těstoviny a zahušťované omáčky - a uvidíš, zda se u mimi něco změní :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510