Nespavost kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
12.5.12 22:55
@Amber_1977 píše:
To by mohla být alergie na lepek - zkus na týden vyhodit ze svého jídelníčku všechno pečivo, knedlíky, těstoviny a zahušťované omáčky - a uvidíš, zda se u mimi něco změní :think:

Zkousela jsem, vynechala jsem i mlecne vyrobky a zadny efekt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.5.12 23:00
@evaruza píše:
Ahoj holky, maminy :)

o5 tu mám problém :(
malá nám už 3 den skoro nespinká.
za 24 hodin naspí tak 8 hodin přerušovaně :(
Jídla má dost, prdíky nás nezlobí ..... jsem už zoufalá.
Nevím v čem dělám chybu!!!

Děkuji předem za pomoc

Necetla jsem diskusi.
Ja si myslim, ze je to rustovy spurt,ktery je vestsinou kolem 3 a 6 tydne, pak kolem 3 a 6 mesice, anebo jsou to zoubky.
Kdyz se budi, chce vice jist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
13.5.12 07:17

joooo máme stejnej problém,jen já mám ty děti dvě,tak si to zkus představit.Ony spinkají krásně,v noci spí i 5 hodin v kuse,ale to uspávání je dvouhodinový rituál provázení řveeem :zed: někdy volím brutální řešení,dám do postýlek,zapnu monitory a jdu pryč,vracím se až když už ječí moc.Nejlíp se jim usíná v moji náručí,ale mám jen dvě ruce že jo.. :roll: a Nutrilonem bych to rozhodně neřešila,máš dost mlíčka,jak píšeš,možná ten Nutrilon ji právě trápí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.5.12 09:09
roč si tohle maminky vždycky myslí? mléko je jen jedno, není hodně syté nebo málo syté, buĎ PROSTĚ JE NEBO NENÍ ALE JE POŘÁD STEJNÉ, mělo by málo živin jen pokud by matka sama byla opravdu v bídném a podvyživeném stavu!!! tohle je jen mýtus, neřiď se tím, podle mě Nutrilon dáváš úplně zbytečně, a má prosblémy s bříškem a prdíkama, s těma jsme si taky užily své, každé kojení vztekání, nespavost atd.. mimochodem nespí mi celou noc nikdy vstáváme min. dvakrát na kojo a u postýlky jsem během noci asi stokrát…
@evaruza píše:
Asi nemám tak syté mliko a malá se furt dožaduje pití, tak přikrmuji :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.8.16 17:04

vlasta

Byla jsem také naprosto bezradná zoufalá a vyčerpaná z našeho malého nespavce. Jak věděl, že ho nesu do postýlky tak už vyváděl, přitom zíval, rudý oči, mrzutej a ne a ne usnout. Nakonec to vyřešilo zapnuté radio, ale bez signálu, jen to šumění..okamžitě usnul. Zdálo se mi to naprosto neuvěřitelné ale zabralo to jako jediné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.11.18 17:22

Nespavost u miminka

Ahoj,

máme dvouletého chlapečka. Od narození téměř vůbec nespal a pořád plakal. Byla jsem hodně vyčerpaná a jeden čas abych to zvládla i na antidepresivech. Dětská lékařka nám nic neporadila, jezdili jsme sami na neurologii následně na rehabilitaci.......bohužel také nic. Pak jsem někde našla radu ohledně pevného zavinutí a bílého šumu a to bylo jediné co nás zachránilo opravdu to pomohlo. Ale i tak když byl vzhůru byl hodně neklidný a samozřejmě jsme nemohli ani nikam ject autem atd…Vysloveně jsem protrpěla jeho první rok života a poté najedenou začal krásně spát sám od sebe celou noc a dvě hodiny po obědě. Když jsme čekali druhé dítko, byla jsem přesvědčená, že se to už podruhé stát nemůže. Narodila se nám holčička, která v porodnici spala pořád, ale pár dní po návratu domů najednou přestala a je přesně jako první syn. Vyloučili jsme samozřejmě mlíčko, prdíky atd…stejně nespí. Naprosto nechápeme čím to může být. Lékaři jsou v tomhle směru k ničemu opravdu, takže nezbývá než to prostě vydržet. Jo a na dcerku bohužel nefunguje ani ten bílý šum ani náruč nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí