Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, jsem podobný případ jako ty, možná ještě horší. Dítě mi spalo bezvadně, ale já vůbec… Třeba i celou noc. Nebyla jse ani unavená. Doktor mi predepsal tritico prášky, jsou vhodné pro kojící matky. Je to krátkodobá léčba a naučí mozek usínat. Takže konečně spím ![]()
Jestli nemůžeš spát, protože mozek pracuje, lítají myšlenky, tak zkus Krizovou noční esenci (rescue night remedy). Seženeš i v některých lékárnách. Jestli jsi od Kladna, tak v dole v Bylinách na poliklinice v ulici k nemocnici by ji měli mít.
@LadyTommy Jj, přemýšlela…přes den spát normálně nechodím, protože vim, že pak je to ještě horší…jen fakt výjimečně, když už padám na ústa…ale jak jsem psala, tak třeba dneska jsem ani dopoledne neusnula a při tom jsem byla ospalá. Stres momentálně taky žádný nemám (nebo o tom aspoň nevím), jsem teď momentálně naštěstí spokojená
Ale možná by mohlo něco být na tom cukru, jak už je tělo zmatený, tak mam hroznou potřebu jíst i večer…pohybu mam tak nějak normálně, s prckem chodím na procházky, úklid (v rychlém tempu, abych aspoň něco stihla udělat, kdy mě prcek zrovna nechá) a tak…není to teda nic extra, ale i když jsem před dítětem byla někdy fyzicky hodně unavená (třeba ze sportu), tak to stejně bylo to samé…A to samé ale vlastně s jídlem, měla jsem to tak, i když jsem večer nejídávala. Ale taky je možné, že se příčina mění, když mezi tím mívám období, kdy je to ok ![]()
@KlaraBoch Teď jsem na to koukala (zatím tedy jen letmo), ale pochopila jsem to tak, že tam člověk musí strávit noc, aby mohli zjistit příčinu. A to zatím kvůli mimču nedala…
@Teena21 A neměla jsi po nich moc tvrdý spánek? prcek tě normálně dokázal probudit? A za jak dlouho ti to pomohlo?
@jenny.fields Díky, jsem z Prahy západ, občas na Kladno jezdím, tak až budu mít cestu, tak se tam zkusím zastavit, případně sehnat jinde…