Nespavost v počátku těhotenství

428
17.8.18 20:51

Tak jsi privitala prvni z tehotenskych neduhu ;) a prijdou dalsi a otravnejsi (jsem 33tt a ze jich uz bylo :-) )
Fakt na to vlastne nic nepomaha.. leda zkus medunku treba s medem na zklidneni.. ono si to telo proste musi zvyknout ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
17.8.18 20:54

Me pomahalo pred spanim teplemleko s medem nebo bily jogurt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
17.8.18 20:54

Meduňkový čaj nebo tinktura večer.. pomáhá i na nevolnosti. Ale jinak nic, to je příprava na mimino, jen to pak nejspíš bude ještě horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 20:57

Radu nemam,ale soucitim s Vami,trpela jsem nespavosti cele tehotenstvi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
17.8.18 21:03

@Maruskaaaaaa měla jsem to všechny tři těhotenství. U druhého to bylo nejhorší, bylo to na palici, byla jsem hotova a strašně mě to psychicky udolavalo. S doktorem jsem to neresila, třeba se dozvím něco zpětně. Třeba chybi nějaký vitamin. Já pila medunku, po té to bylo trosku lepší.
Nespat s minimem je náročný, ale toto bylo horsi a to mi holky v noci dali často zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 21:06

@Lea L
Již jedno těhotenství za sebou mám,ale to je už 9 let zpět a to mi bylo opravdu dobře.. ale tohle teď na počátku mě upřímně děsí teda :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 21:07

@sladke-mameni
Na miminko se připravit zvládnu,již jedno dítko mám.. ale už trochu větší teda.. 8 let.. Takže teď to jedu pěkně nanovo :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 21:09

@sladke-mameni jinak medunku a celkově bylinky mi lékárnice vůbec nedoporučila..prý se v těhotenství bylinky nesmí protože zahrivaji delohu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
17.8.18 21:09

@Maruskaaaaaa no evidentne kazde tehotenstvi je uplne jiny :-) tak hodne stesti at krome toho nespani je paradni a bez obtizi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 21:10

@Lea L asi ano.. první chlapeček,ani jsem nevěděla že ho nosím,vše v pohodě.. No a teď si říkám že to snad bude holka nebo nevím.. :( :lol: :lol: :lol: :lol: každopádně děkuji :srdce: teď nás čeká to horší a to je odběr choriovych klků..Tak snad vse bude ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
17.8.18 21:14

@Maruskaaaaaa Jeden čaj večer fakt ničemu neublíží, jde o to abys jich nepila 10 denně… mám 2 zdravé děti :mrgreen:

Nebo sex před spaním 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.8.18 21:15

Mě pomáhá Rescue Remedy Night, jsou to Bachovy esence, v těhotenství absolutně neškodné…a před spaním si v posteli pouštím editační hudbu…Jen já už jsem dál a v noci mě do toho budí ještě močák, občas i hlad, no je to na palici…soucítím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.18 21:22

Trpím nespavostí celé těhotenství. Unavená jsem ale zkrátka neusnu. V noci je to poslední 2 měsíce úplně vyloučené, usínám nejdříve v 5-6 ráno a spím maximálně do 10. Pomáhá mi akorát čtení občas. Všelijaké lektvary, cvičení, procházky bez výsledku. Už mám přečtené všechny knihy od Kinga, Chrise Cartera a spousty dalších. :) Začala jsem se učit pořádně angličtinu, snažím se něco dobrého z té nespavosti vytěžit; co jiného taky člověku zbývá. :) Ale je to na palici, kolikrát už jsem i brečela z toho, jak moc bych se chtěla zase pořádně prospat. A myslím si, že se neprospím ještě hoooodně dlouho jelikož miminko je nejaktivnější už teď hlavně v noci. Přes den se tak maximálně protáhne ale uhodí večer a ožívá jak upír. :) Zkuste si najít nějakou zábavu, případně se pokud možno co nejvíce unavit přes den ale pochybuji, že to pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 21:24

@sladke-mameni To kdybych věděla,tak ho koupím. Lékárnice mi ho prodat nechtěla a já ji samozřejmě verila zejo :mrgreen: :mrgreen: když doziju pondelka tak se hned zeptám lékaře.. jinak na jisto vím že to do konce těhotenství nepreziju :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 21:26

@AnnaNuvoletta07 no to snad ne,jste mě dobře vyděsila :lol: :lol: já cvičím,4× týdně fitko a kardio k tomu,doma se nezastavim a přesto nespím.. čtu ráda a dost,ale já chci prostě jen spát :mrgreen: :mrgreen: už jsem také v noci brecela vzteky tě chci prostě jen spát,nic víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí