Nespí a spát nebude!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9995
31.3.12 09:23

Tak to je síla, to mě moc mrzí a soucítím s tebou :hug: . Měla jsem podobného experta, ale můj syn měl prostě přehozený den a noc. Ve dne spal a já vařila zedníkům (stavěli jsme RD) a klimbala u toho, no a v noci jsme žili ;) Je to očistec, já vím, asi ti moc nepomůže vědět, že z toho vyroste. Nezbývá ti, než si co nejvíc odpočinout a vyspat se ve dne. Co tatínek a babičky? Pokud lze, zapoj je co nejvíc. Vykašli se na úklid a podobné zbytečnosti a dopřej si dostatek odpočinku, ať máš sílu a energii. Moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.3.12 09:24

Ještě mě napadlo posunout postýlku, maminky tady někde psali, že se pak spaní zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
31.3.12 09:24

Jsem na tom podobně. Malej se mi budil každou hodinu. :zed: Ted, poslední týden, se budil každou třetí hodinu, tak jsem myslela, že konečně změna k lepšímu. Dnešní noc: první tři hdiny v kuse, a pak už to jelo opět každou hodinu. :roll: Myslím, že už to je jeho takový zvyk. Do toho začal spát blbě i přes den. Bohužel radu žádnou nemám, jen že v tom nejsi sama. Asi patříme k těm matkám, kterým prostě děti spát nebudou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
31.3.12 09:26

Ahoj :-) mi syn takhle vstával taky kolem toho 7 měsíce. Vydržela jsem to měsíc a pak šel spát sám do pokojíčku. Když se probudil šel manžel. Já jen jednou na kojení. Ale hned první noc byla lepší. A druhá taky. Po týdnu někdy spal i celou noc. :-) Držím palečky, at něco zabere :-)

• Citovat
  • Upravit
14079
31.3.12 09:27

Zkuste přestěhování Honzíka do pokojíčku, připadá mi to, jako že se vzájemně v noci budíte.
Staršího syna jsem kojila do dvou let, už jsme chtěli druhé miminko, tak jsem musela odstavit. S odstavením šel do pokojíčku a rázem během dvou nocí spal celou noc v kuse. Ani se mu nedivím, že se v noci budil, chlap je totiž dost hlučný - převracení se v posteli, pohazování peřinou, chrápání. Prostě normální chlap :D .
Původně jsem chtěla navrhnout zavinování, ale začínat s tím v osmi měsících už nemá smysl.
Držím palce, ať se to brzy srovná. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejhorší je nevyspání, všechno ostatní se dá nějak zvládnout. Ale když nejsi vyspalá, je to děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
31.3.12 09:30

Nelda je u nás v ložnici ale budí se třeba i když je tam sama než my jdeme spát :( to posunutí postýlky u nás zatím nejde díky místu ale dokopávám manžílka aby konečně hnul zadkem a začal makat na tom pokojíčku pak budem posunova postýlku dle libosti a doufat že se to zlepší :)

Vážně je to masakr to buzení a držím nám všem nevyspaným maminám palce aby bylo nejlépe už dnešní noc líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
31.3.12 10:07

Ahoj, asi tě nepotěším ale muj syn nespal do roka a půl.Přes den řval když byl miminko tak do dvou měsíců,pak byl ale ukázkové dítě,kolikrát jsem ani nevěděla že ho mám,přesto byl veselý a hravý dítě plný života,večer usínal taky naprosto najedničku,bylo koupání,večeře,chvilku pohraní a šup do postýlky zhasnout a spal jak dudek,okolo 1hodiny ranni se ale pravidelně budil a řval a řval a řval a vydžel to jak kdy,když za hodinu spal byl to zázrak a taky vyjímka,spíš měl výdrž až tak do 3 hodně často i do 4 hodin.Bylo to šílený,nic nechtěl,pít,jíst,oblíknout,svlíknout,prdy to taky nebyly,teplota taky ne,mast na zuby nefungovala,neplatilo na něj ani vození přes práh,prostě nic.Lítaly jsme k doktorce snad každý třetí den s kruhama pod očima,vynervovaná co se děje a naštvaná protože jsme se s přítelem pochopitelně hádali(samozdřejmě chodil do práce chudák).nejdřív měl na spaní medunku ta pomohla pouze první noc,pak ěl homeopatika ty pomohli asi tak na dvě noci,v roce dostal čtvrtku diazepamu a páni spal 3noci,přes den naprosto v pohodě a 4noc to začalo nanovo,všichni kroutily hlavou a já byla zničená :zed: poslali nás na neurologii -nic- na psychlogii -nic- všude jen kecy že musíme vydžet a že to přejde časem že si zřejmě vybírá zllobení když je přes den hodnej.No a ejhle v roce a půl byla jedna noc kdy malej prospal celou noc jen tak sám od sebe,a já 10× vstávala a kontrolovala jestly vůbec dýchá,od tý doby spí,sice chce v noci několikrát pít ale i to dostáváme pod kontorolu…No vím že jsem ti fakt nepomohla a asi ani neutěšila ale zkus to prostě vydržet,přeju hodně pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.12 10:12

Kamarádce takhle vstával syn, přestěhovala ho asi v půl roce z ložnice do dětského pokoje a od té doby vstává jen jednou na krmení nebo nikdy. Asi se i občas budil - většinou ho neslyšela a nechodila tam, občas ho zaslechla, ale řekla si, že tam chodit nebude. Po pár nocích se přestal budit, jen když má fakt hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
31.3.12 13:13

Někdy mi připadá že mám doma dvě děti, jedno denní co je šikovný a hodný sice spinká málo ale je hodnej a pak mám noční dítě a to se objeví satánek… někdy mám pocit, že ho hodím do koše a vynesu s odpadkama, jen musím přijít na to do které popelnice by se hodil :D :D
ne legrace.. je to fakt na palici.. a i když mi to nepomůže tak alespoň vím, že v tom nejsem sama.
Budu se snažit ještě vydržet a prso v noci nedat a zkusím nevyndávat z postýlky jen hladit a narovnávat, protože je to akrobat. Kolikrát jsem už byla naštvaná a říkala si tak si tam v tý postýlce ječ, jenže on je tam nebezpečnej sám sobě, furt od někud koukají nožičky nebo ručičky.
Děkuju za podporu snad brzo bude chrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
31.3.12 19:11

Souhlasím s Omites, neměli jsme to ani zdaleka takhle krušné, v podstatě jsem se vyspala, ale čeho je moc toho je příliš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
1.4.12 07:46

tak dneska vstával všehovšudy 3×, sice měl ve 2 ráno tendence že budeme vstávat, ale jak jsem na něj byla po včerejšku už naštvaná tak jak píše myslím Omites, nejspíš vytušil že ho fakt nezvednu z té postele, tak ani nezkoušel moc řvát. Sice jsem ho asi milionkrát pokládala se slovy: Ne, v noci se nevstává, v noci se spí! Hrát si budem ráno! ale vyhrála jsem nakonec dal pokoj spráťa jeden. Trvalo to nekonečnou 3/4hodinu ale pak spal až do 6 na mlíčko a pak až do půl 8. Snad to nebyla výjimka a začal chápat že: V noci se nevtává, v noci se spí a hrát si budem ráno. :mrgreen:
Chlap se mi smál že jsem jak zaseklej gramofon ale nakonec jsem uspala i jeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.4.12 08:42

@evick2 tak to je super, že to funguje!!! Uvidíš, bude to ještě lepší. Akorát pak počítej, že sem tam vyzkouší, jestli by přece jenom nemohl dělat v noci neplechu… Pak je postup stejný. Akorát když je nemocný, tak udělám výjimku a vezmu si ho k sobě. Ale po nemoci zase najíždím na původní režim.
Většinou teda řeknu jenom „hají“ a on si hned sám lehne, chytne si plínku a spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.4.12 18:50

Asi nepřidám žádnou radu,spíš bych ji potřebovala sama :lol: Mám tříletou dcerku,kterou jsem v roce a půl odstěhovali do vedlejšího pojíčku a od té doby nechce ani slyšet o plínce,tudíš se vzbudí jen když chce jít čůrat,přes den už ale spát nechce a ať jde spát v kteroukoliv hodinu,vstává ráno o půl sedmé. ta mladší (10 týdnů) spí přes den jen když ji houpu v kolíbce nebo ji nosíme jinak řve a řve,jakmile ji ale večer vykoupu a nakojím tak usne zhruba na půl hodinky a pak se můžu roztrhnout,vymýšlet cokoliv abych ji uspala a je to na nic,usne většinou až kolem páté ráno a to jen u mně a přisátá. Také nevím co dělat,pravidelně odpadnu když přijde manžel z práce,ale už mám taky dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
1.4.12 20:53

Raduš malej tohle měl od porodky a když se na to dívám zpětně tak si na to zvykl když jsem neměla absolutně nic a on plakal hlady, sestry mi dokrm nedaly a dvě noci a dva dny jsem neměla fakt ani kapku takže jsem houpala aby tak nekřičel a už nám to zůstalo :?
ale se spánkem přes den to bylo čím dál horší na hodinu řvaní 20minut spánku takže jsem přestala uspávat. Nechceš spát-nespi! no a dneska mi spal jen hodinu.. od 12-13 a jinak nic.. nojo co jsem si udělala to mám. Jemu spánek nějak výrazněji nechybí sem tam je protivný a šmudlá si očička tak zkusím položit a za chvíli je zas vysmátý jak lečo.. snad bude spát i dneska líp.. dokonce večer usnul bez cirátu přitul se k dece a jak když vyndáš baterky.. holky kéž by to vydrželo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.4.12 21:21

jojo jak mi říká spousta chytráčků,děti jsou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie