Nespravedlnost ohledně práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Pears206 na inspektorát se vyprdnu, za to mi taková osoba nestojí.
Nevím, kde má problém, zda v tom, že ona má, jen, střední a já přeci jen něco víc a nebo prostě jen nesympatie přes PC
- Citovat
- Upravit
@Agusaguss
kámoška beztak konci, protože za těch podmínek na to kašle…
Já o tom přemýšlela jen formou brigády. Prozatím než se něco najde, lepší než sedět doma. V okruhu 60 km poradna práce není a když ano, tak spoje žádné ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Pears206 na inspektorát se vyprdnu, za to mi taková osoba nestojí.Nevím, kde má problém, zda v tom, že ona má, jen, střední a já přeci jen něco víc a nebo prostě jen nesympatie přes PC
Kde pracuješ teď? Kolikrát se tam chceš hlásit?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Česká pošta je státní podnik a výběrové řízení by mělo mít jistá pravidla jako jiné státní instituce. Pokud máš pocit, že je personalistka vůči Tobě nějak podjatá nebo navedená, je větší šance to vyšetřit než někde na výběrovém řízení v soukromé firmě, kde to skutečně závisí na osobních sympatiích a kontaktech.
@Jolka86 holky, my se nechápeme. Na mám od vedoucí posty ve městě, protože se známe info, že kdykoli budu potřebovat místo mám se ozvatnikdy jsem toho nevyužila. Vždy jsem šla cestou náboru, který má na starosti jistá paní… Jméno uvádět nebudu personalistka sídlící někde v Praze. Vedoucí posty u nás s náborem nemá co dělat
Stejně tak když jsem se pak náhodou hlásila do jiného města, kde tato personalistka nábor neřeší - inzeráty jsou na někoho jiného, tak mě najednou vzít chtěli.
Chápu, proč chceš na poštu a ne do firmy nebo obchodu-pošta má výhody státního zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolka86 Teď jsem od začátku roku na ÚP, ale měla jsem aspoň brigádu. Trvalou. Měla přejít na HPP, což se nestalo. Dál zaměstnávají jen na DPP a dpc.
A jak píšu znovu, inzeráty jim visí stále a já o tom přemýšlela jen na nějakou dobu, než něco najdu nastalo. Protože ne všude je z čeho vybírat.
- Citovat
- Upravit
@Pears206
dík, ale kdyby mi šlo o výhody tak mám líp ve fabrice nebo v obchodě, aspoň co se týče peněz. 110 Kč hrubyho není žádný vejvar u pošty.
Ale do fabriky nechci - studijní léta a brigády tam mi to tak na zhnusily a do velkého obchodu z důvodu práce s penězi
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Pears206 na inspektorát se vyprdnu, za to mi taková osoba nestojí.Nevím, kde má problém, zda v tom, že ona má, jen, střední a já přeci jen něco víc a nebo prostě jen nesympatie přes PC
Je pravda, že lidé s vyšším vzděláním jsou pro určité pozice překvalifikováni, ale zrovna na poště, hlavně za přepážkou, je vyšší vzdělání vítáno.
Nabízela jsem Ti řešení stížnosti s tím, že výběrová řízení do státních podniků mají svoje pravidla. Nechceš, nechápu, co řešíš
Přímo zeptej adekvátní osoby a smiř se s tím, že pokud ta osoba bude sedět na svém místě, tak se tam nedostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Jolka86 Teď jsem od začátku roku na ÚP, ale měla jsem aspoň brigádu. Trvalou. Měla přejít na HPP, což se nestalo. Dál zaměstnávají jen na DPP a dpc.A jak píšu znovu, inzeráty jim visí stále a já o tom přemýšlela jen na nějakou dobu, než něco najdu nastalo. Protože ne všude je z čeho vybírat.
Oni životopisy nějakou dobu ukládají, jestli jim ho pošleš znovu, tak tě asi rovnou vyřadí.
- Citovat
- Upravit
@Pears206 Nejde o místa za přepážkou. Ty jsou u nás těžce hlídaný a x let nebyl žádný inzerát
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Agusagusskámoška beztak konci, protože za těch podmínek na to kašle…Já o tom přemýšlela jen formou brigády. Prozatím než se něco najde, lepší než sedět doma. V okruhu 60 km poradna práce není a když ano, tak spoje žádné
tak asi je něco divného v tom, že s vš chceš jít dělat pošťačku
proto tě tam nechcou, obvykle zaměstnavatelé nechcou lidi, kteří mají vysoké vzdělání na tu kterou práci - pošťačku můžeš dělat i se základním vzděláním,
a já tě také nechápu, proč se tak tlačíš na to dělat poštačku - Česká pošta je jeden z nejhorších zaměstnavatelů a pěší doručovatelka je jedna z nejhorších prací, pracovala jsem tam 14 dní a pak jsem dala výpověď, jsem nyní ve druhé fabrice a proti poště je to zlaté a krásné - i když problémy jsou také, ty jsou všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Pears206dík, ale kdyby mi šlo o výhody tak mám líp ve fabrice nebo v obchodě, aspoň co se týče peněz. 110 Kč hrubyho není žádný vejvar u pošty.Ale do fabriky nechci - studijní léta a brigády tam mi to tak na zhnusily a do velkého obchodu z důvodu práce s penězi
tak když ti nevadí dělat podřadnou práci, tak ve velkém obchodě můžeš doplňovat zboží, krájet uzeninu - není každý na kase
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zavolej primo personalistce pokud chceš vědět důvod, že zrovna ty nejsi vhodný kandidát…, nechápu kde je problém? Prostě té nechtejí, pokud máš opravdu VS tak máš snad úroveň na to se necpat někam kde tě nechtějí ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Pears206dík, ale kdyby mi šlo o výhody tak mám líp ve fabrice nebo v obchodě, aspoň co se týče peněz. 110 Kč hrubyho není žádný vejvar u pošty.Ale do fabriky nechci - studijní léta a brigády tam mi to tak na zhnusily a do velkého obchodu z důvodu práce s penězi
Benefity státního zaměstnání nemusí být hlavně finanční, státní zaměstnanci na HP mají platové tabulky, takže o platu si udělá představu každý.
Ale OK, Ty jsi vysvětlila, že to není ten důvod.
V tom případě nechápu, proč tlačíš na to pracovat u pošty jako pěší dorucovatelka,, na této pozici není o co stát, i když na peníze si známá, která tak pracovala(maturita) nikdy nestěžovala. Ale pracuješ venku i v nepřízni počasí. U nás dorucovatelky mají kola, mezi vesnicemi se jezdí autem, to je snad lepší. Teď je na RD a vrátit se tam s malými dětmi nechce hlavně k vůli pracovní době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agusaguss ne jim. Ale spíš jedné. Která mě v životě, ani neviděla s tehdy když místo kde jsem se zaučovala zrušili a volala mi proč jsem jako skončila??? Jsem jí řekla vše co mi bylo sděleno a ona se jen zasmala, že to tak není - sice se přesunuli, ale místo je dál možné… A už byla dost arogantní.
Jenom že postacky u nás ve vsi, které mě zaučovaly znám a nejsou to cuzy, navíc paní co tam chodila na zkrácený úvazek také tehdá skončila. Tak že paní personalistka je asi pěkná pip