Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K.Black píše:
@Picinda ještě mě napadklo, co zkusit nosit formovače bradavek, nosí to holky co se chystají kojit, nosí to tedy v těhotenství, ale za zkoušku by to stálo ne?
přesně tohle jsem nosila.. ale stejne to nepomohlo.. i maloou jsem nekojila.. proste ty bradavky asi nemam..
strasne me to stve ![]()
@Picinda a v normálním stavu je máš vpáčené nebo vylezlé a velké nebo malinké? Já teda moc vystrčené nemám, ale ani mě nikdy nenapadlo to pozorovat. Ovšem zima na ně působí ![]()
@Picinda píše:
přesně tohle jsem nosila.. ale stejne to nepomohlo.. i maloou jsem nekojila.. proste ty bradavky asi nemam..strasne me to stve
tak nechceš skočit na plastiku? zase když z toho máš takový trauma, možná by to stálo za to ![]()
Holky ale ja je nemam vpacene.. byla jsem stim u doktora.. spis si myslim zej to muj blok a proto se mi nestavi.. mam velky dvorec - hnus a jeste k tomu se mi nestavi bradavky.. je to jako nocni mura ![]()
@Picinda píše:
Holky ale ja je nemam vpacene.. byla jsem stim u doktora.. spis si myslim zej to muj blok a proto se mi nestavi.. mam velky dvorec - hnus a jeste k tomu se mi nestavi bradavky.. je to jako nocni mura
No, podle mně máš dvě možnosti - buď chirurga, nebo psychologa. Každá máme nějakou „vadu“ na kráse a žijeme ![]()
@Picinda píše:
Při sexu se mi nestaví bradavky.. co dělat?
Ony by se měly stavět? Sakra, jdu se zahrabat ![]()
@Semyaza píše:
zbytečně se tím zatěžuješ.. né každému se staví bradavky při sexu - kašli na to a užívej si sexu i bez postavených bradavek
sex bez postavenych bradavek je na hovno.
@analoja píše:
No, podle mně máš dvě možnosti - buď chirurga, nebo psychologa. Každá máme nějakou „vadu“ na kráse a žijeme
každá ne!
Tak ti nestojí bravdavky
Horší by bylo kdyby nestálo při sexu něco jiného ![]()
@Picinda našla jsem tuhle diskuzi, je teda stará, ale bradavky jsou pořád stejný že jo. http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?…