Nestaví se mi bradavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
3.5.13 19:24

Tak pokud to máš takto musíš jít k doktorovy, máš vpáčené bradavky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.5.13 19:25

@Semyaza jooo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.5.13 19:26
@K.Black píše:
každá ne!

Ty jsi no prostě nádherná :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
3.5.13 19:26

@dani24687 jsi zlá, nemám tě ráda :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11565
3.5.13 19:27

Bože můj, to jsou starosti… Jako nechci to zlehčovat, ale nechceš zakladatelko jít spíš k psychologovi? Bylo by to určitě levnější než plastika, a navíc by možná zjistil, že to, že s tím máš takový „problém“, souvisí s něčím jiným než s bradavkami - protože podle mě většina holek by takovou věc neřešila. Pokud stojí manželovi, pokud jsi schopná si sex užít (z hlediska vzrušivosti a tak), a pokud manžel nemá reklamace, tak to není důvod tak hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.5.13 19:28

@Semyaza :‚( :‘( :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
3.5.13 19:29
Rýpalky jako ty kazí diskuze na emiminu :cert:
@tamata píše:
tak když je to tak vážný, tak operace na modelaci bradavek. Na emiminu asi moc plastických chirurgů nenajdeš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.5.13 19:31

Máš dítě? kojila jsi? Mě se taky moc nestaví - spíš vůbec - a prakticky nejsem schopná kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.5.13 19:33
@Zuzlounek píše:
Rýpalky jako ty kazí diskuze na emiminu :cert:
@tamata píše:
tak když je to tak vážný, tak operace na modelaci bradavek. Na emiminu asi moc plastických chirurgů nenajdeš.
:roll: :roll: Říká ti něco smysl pro humor?
Zakladatelka špatně napsala název i první příspěvek v diskuzi, je normální, že takto někdo reaguje :mrgreen: :mrgreen:
Pak napsala, že má bradavky vpáčené, kdyby název diskuze byl Mám vpáčené bradavky co tím?
Diskuze by se rozvíjela jiným směrem tak si nech ty tvoje moudra o kazení diskuzí na Emiminu

Příspěvek upraven 03.05.13 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
  • Citovat
  • Upravit
36
3.5.13 19:41
@Prcek88 píše: :roll: :roll: Říká ti něco smysl pro humor?
Zakladatelka špatně napsala název i první příspěvek v diskuzi, je normální, že takto někdo reaguje :mrgreen: :mrgreen:
Pak napsala, že má bradavky vpáčené, kdyby název diskuze byl Mám vpáčené bradavky co tím?
Diskuze by se rozvíjela jiným směrem tak si nech ty tvoje moudra o kazení diskuzí na EmiminuPříspěvek upraven 03.05.13 v 19:34

a proc jsem to napsala spatne??? kazdy to pochopil, boze.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.5.13 19:42

Tomu se rika ploche bradavky. Ja mela vpacene, po odkojeni uz jsou Ok, ale zacatek kojeni byla muka.

Pokud ti to opravdu tak vadi tak plasticky chirurg. Ale dle mehoje to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.5.13 19:42

@Prcek88 Prcku a ty čti pořádně, když už poučuješ. Zakladatelka napsala, že nemá vpáčené bradavky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.5.13 19:43

Mně taky ne a nikdy mě nenapadlo to jakkoliv řešit :nevim: (Jinak kojila jsem normálně, takže teď je třeba přes triko vidět tvar, což jsem dříve neměla, ale rozhodně nereagují na zimu či vzrušení :nevim: ) Myslím že podstata dobrého sexu je někde jinde :palec: Pokud tě to opravdu tak trápí, zkus doktora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí