Nestaví se mi bradavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
3.5.13 19:44
:kytka:

Příspěvek upraven 03.05.13 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.13 19:45

Asi fakt potrebuju doktora.. doufala jsem jeste ze mi tady nekdo poradi nejaky figl ktery mi je postavi.. ale asi jsem se zpletla. nejspis vyhledam pomoct u doktoru.. fakt me to trapi.. nekoho trapi ze ma spicky a me trapi moje nehezke bradavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095

@Picinda Osobně si myslím, že pokud bradavky jsou ale nereagují na podněty, teda dráždění, tak buď je to v tvé hlavě a to chce psychologa, nebo pak na neurologii, jestli je všechno ok s - a teď mi zaboha nenaskočí to slovo :think: - myslím ty spouštěče, které jsou v bradavce a při stimulaci reagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@Jazz27 píše:
@Prcek88 Prcku a ty čti pořádně, když už poučuješ. Zakladatelka napsala, že nemá vpáčené bradavky ;)

Aha no vidíš sem slepá 8o 8o
Tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.13 19:46
@Prcek88 píše:
Kdyby jsi napsala, že máš vpáčené bradavky tak by si tu z téhle diskuze nikdo nedělal srandu :kytka:
To byla reakce zezlounka

Nevim jetsli spatne ctes ale ja vpacene bradavky nemam chapes?? Nejlepsi bude kdyz ze z tehe diskuze odpojis.. vubec nevis jak mi je.. Nebud chytra prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.5.13 19:47
@Picinda píše:
Asi fakt potrebuju doktora.. doufala jsem jeste ze mi tady nekdo poradi nejaky figl ktery mi je postavi.. ale asi jsem se zpletla. nejspis vyhledam pomoct u doktoru.. fakt me to trapi.. nekoho trapi ze ma spicky a me trapi moje nehezke bradavky…

vymenim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.13 19:47

@Jazz27 aha, dekuju za tip.. to by mohlo byt ono.. a mylsis ze me tam musi poslat prakticky lekar??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.5.13 19:48

@Prcek88 Prcku, odpoj se :-D :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.13 19:48

@dani24687 Není za co opravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.5.13 19:49

@Zuzlounek nevšimla jsem si že by @tamata kazila diskuzi :nevim: myslím že poradila, narozdíl třeba od tebe.

• Citovat
  • Upravit
12505
3.5.13 19:49
@Picinda píše:
Nevim jetsli spatne ctes ale ja vpacene bradavky nemam chapes?? Nejlepsi bude kdyz ze z tehe diskuze odpojis.. vubec nevis jak mi je.. Nebud chytra prosim

Já jsem si to blbě přečetla promin :kytka: :kytka:
Radila jsem ti doktora to bude asi nejlepší pokud tě to tak trápí když bude po fyziké stránce všehno v pořádku, tak zkus psyhologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.5.13 19:53

Me na vpacene pomohl system niplette - vygoogli si. Mam doma ale uz nepotrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.5.13 19:58

@Picinda tuším receptory se tomu říká :think: kua, já si teď zaboha nevzpomenu, ale určitě víš co myslím. Jako když někdo nemá reflexy, doktor klepne kladívkem do kolena a ono nereaguje. Bude to něco s nervovou soustavou.
Ale, nereagují ani na kostky ledu? Třeba že se trošku ztáhne i dvorec, bradavka ztvrdne? Nebo když ti je partner vezme do pusy, cítíš něco? Pokud fakt ne, tak to asi bude na toho neurologa. Jestli aspoň nějaký náznak, tak spíš na psychologa.
Jestli se ti o tom nechce mluvit s praktikem, tak řekni že poslední dobou tě bolí hlava, jestli by tě nemohla poslat na neurologii. Mně tam posílala kvůli migrénám. A tam se omluv, že je ti to trapný že jsi lhala, ale že tě to trápí. Nebo řekni jen, že máš problém s citlivostí bradavek, ať ti dá doporučení. :nevim:
Nebo ještě zkus na neurologii zavolat, možná tě vezmou i bez toho. Nebo třeba gyndař by tě tam mohl poslat, můj kontroluje i prsa. Síce kvůli rakovině, ale taky by třeba mohl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.5.13 19:59

@letenia NEMÁ VPÁČENÉ BRADAVKY holky, čtěte pořádně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.13 20:00
@Jazz27 píše:
@letenia NEMÁ VPÁČENÉ BRADAVKY holky, čtěte pořádně ;)

Děkuju.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria