Neštovice a vysoké horečky

2673
31.1.13 21:32

neštovice a vysoké horečky

Ahoj moje dvouletá dcera má třetí den neštovice, bihužel i pořád teploty kolem 38,5°C. Takže srážíme horečky. Nechce mi vůbec jíst, pije dost.Asi je má i v puse.
Chtěla bych vědět jestli bývají horečky u neštovic tolik dní?

Nebo radši jít k doktorce, byli jsme tam akorát první den kdy je dostala.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12864
31.1.13 21:38

Já bych ráno doktorce zavolala a poradila se.

Naše tříleťačka je teď taky prodělala, ale naštěstí bez teplot, bez svědění a dohromady jich neměla ani padesát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
31.1.13 21:40

@Liduš88 Teplota může být, dokud vyrážka nezmizí, ale měla by postupně klesat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.1.13 21:50

Synovcovi se teploty objevily 3.den, trvaly 3-4 dny, měl teplotu 39-40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.13 21:55

Nas kluk je mel v sesti letech a silene. Na horecky obecne netrpi, ale mel je pet dni pres 38, kleslo to na chvili po nurofenu. Nastesti pil, ale jidlo nepozrel. Byla jsem vyrizena i jsem volala na Bulovku, tam rekli vydrzet 5dni a pak se to opravdu zacalo lepsit. Osypanej byl silene, tedy spis cely podlitej. Ale kdyby se ti to nezdalo tak radsi dr jďete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
31.1.13 21:55

Ahojky, naše Sluníčko mělo neštovice první tři dny před výsevem, jak se neštovice objevili bylo po horečkách.
K Dr jsme šli, když už byla osypaná. Dostali jsme doporučení na mazání Fenistil gelem a kapat Fenistyl kapky.
Pokud se Ti něco nezdá tak zavolej Dr. Jinak bych do jídla nenutila, hlavně, když pije :hug: :hug: :hug:.
Přeji malé brzké zotavení.

• Citovat
  • Upravit
1455
31.1.13 22:26

Syn (4 roky) měl neštovice šílené…měl jich nepočítaně, hnusné veliké boláky, po celém těle úplně všude - včetně pusy (nejedl vůbec, pil docela slušně)…k tomu vysoké teploty 39-40(když jsme srazili pod 38,5, tak jsme se radovali) trvající 5 dní…
já osobně bych vyčkala, maximálně zavolala dr…
tak at to máte rychle za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
31.1.13 22:41

Pokud má neštovičky v puse pomohou cucavé bonbény coldrex ostružina. Syn měl 39 a nakonec měl i virózu, dooručila bych konzultaci s dr. naše chtěla syna ihned vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí