Netěším se na svatbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
25.11.24 13:49

Já bych měla svatbu jedině tajnou, já, partner a svědci. Nechtěla bych nic organizovat, pořádat ani tam mít zbytek rodiny nebo aby na mě směřovala veškerá pozornost. Naštěstí je mi 40 a asi nikdo úplně veselku nečeká a přijde mi super punkový, že bych byla třeba dva roky vdaná než by se to někde prokeclo :mrgreen: Zrovna dnes partner o svatbě mluvil a mě hned napadla tahle varianta (a myslím, že by s ní v pohodě souhlasil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
25.11.24 13:50

Ahoj, my sme mali svadbu v CR a mali sme to tiez na pol ceste pre skoro vsetkych a hlavne pre moju stranu rodiny :)
Muz je Cech.

Svadbu sme si dohodli medzi sebou, urcili rozpocet, pocet hosti a tomu sme prisposobili datum.
Hosti sme mali tych, co sme chceli my…nam ale nikto do zoznamu hosti nehovoril, dokonca sa moja mama pytala na pomoc snad mesiac a pol pred samotnou svadbou :D

Som rada, ze uz to mam za sebou, bolo to celkom narocne, ale ak by si sa o tom chcela porozpravat, tak kludne napis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
25.11.24 14:24

Pokud to platíte vy, rozhodně si nenechej kecat od rodičů, že tamta teta co jsi jí 10 let neviděla musí přijet taky. Nemusí. Dej rozpočet a počet hostů a nepřekračuj to. Nemusíš ani mát blbej pocit, že někdo jede daleko, kdyby nechtěli - odmítnou. Znám lidi co letí svým kolegům - kamarádům na svatbu třeba na druhý konec světa :nevim: Hlavně neměj pocit, že ty něco musíš. Nemusíš, je to vaše svatba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
26.11.24 15:30

Až mě přestane bavit vybírat lidem zboží na netu, stanu se svatebním zařizovačem. Má nejlepší kamarádka, když se vdávala, mě pověřila hledáním kapely. Mně to zachutnalo, takže jsem si pak sobecky přisvojil i hledání místa. Chtěl bych zase. Samozřejmě zadarmo, případně za košíček svatebních buchtiček. (Ty kurwo jedna úplatná). P. S. Za svědka nechodím, nerad se podepisuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný