Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych měla svatbu jedině tajnou, já, partner a svědci. Nechtěla bych nic organizovat, pořádat ani tam mít zbytek rodiny nebo aby na mě směřovala veškerá pozornost. Naštěstí je mi 40 a asi nikdo úplně veselku nečeká a přijde mi super punkový, že bych byla třeba dva roky vdaná než by se to někde prokeclo
Zrovna dnes partner o svatbě mluvil a mě hned napadla tahle varianta (a myslím, že by s ní v pohodě souhlasil).
Ahoj, my sme mali svadbu v CR a mali sme to tiez na pol ceste pre skoro vsetkych a hlavne pre moju stranu rodiny ![]()
Muz je Cech.
Svadbu sme si dohodli medzi sebou, urcili rozpocet, pocet hosti a tomu sme prisposobili datum.
Hosti sme mali tych, co sme chceli my…nam ale nikto do zoznamu hosti nehovoril, dokonca sa moja mama pytala na pomoc snad mesiac a pol pred samotnou svadbou ![]()
Som rada, ze uz to mam za sebou, bolo to celkom narocne, ale ak by si sa o tom chcela porozpravat, tak kludne napis ![]()
Pokud to platíte vy, rozhodně si nenechej kecat od rodičů, že tamta teta co jsi jí 10 let neviděla musí přijet taky. Nemusí. Dej rozpočet a počet hostů a nepřekračuj to. Nemusíš ani mát blbej pocit, že někdo jede daleko, kdyby nechtěli - odmítnou. Znám lidi co letí svým kolegům - kamarádům na svatbu třeba na druhý konec světa
Hlavně neměj pocit, že ty něco musíš. Nemusíš, je to vaše svatba.
Až mě přestane bavit vybírat lidem zboží na netu, stanu se svatebním zařizovačem. Má nejlepší kamarádka, když se vdávala, mě pověřila hledáním kapely. Mně to zachutnalo, takže jsem si pak sobecky přisvojil i hledání místa. Chtěl bych zase. Samozřejmě zadarmo, případně za košíček svatebních buchtiček. (Ty kurwo jedna úplatná). P. S. Za svědka nechodím, nerad se podepisuju.