Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj mam problem ze se mi furt chce hrozne na malou a když jdu tak nic netecetakhle normalne to bolí a takovy neprijemny pocit.. Nejaky zpusob jak se zbavit toho? Nebo jak zatin alespon vylecit tu bolest
Tohle mi přijde jako zánět močového měchýře. Jak to máš dlouho?
Urinal akut, pokud nemáš zánět močových cest je to super první pomoc. Když nepomůže jsou nutná antibiotika. Hlavně hodně pij a doporučuji bavlněné spodní prádlo a nohy v teple. Ať je brzy lépe.
Řekla bych, ze zánět močových cest, hodně pij, buď v teple a zajdi si za doktorkou, může se to dostat do močového měchýře a to už není sranda, mám s tím zkušenosti a prijemne to opravdu není
@Linda42 jestli tě to bolí při močení a mas porad nutkání chodit na záchod, tak to na zánět močových cest vypadá - zkusila bych si zajít k doktorovi rovnou zítra, kdyby nahodou
@Linda42 no tak budeš muset zítra asi k doktorovi, to bude na antibiotika…jestli je to zánět močáku, tak ti nic jiného nepomůže a čím dřív dostaneš léky, tím líp
Ahoj mam problem ze se mi furt chce hrozne na malou a když jdu tak nic netece
takhle normalne to bolí a takovy neprijemny pocit.. Nejaky zpusob jak se zbavit toho? Nebo jak zatin alespon vylecit tu bolest