Neustále bodaní ve stydké kosti

9.12.19 22:11

Neustále bodaní ve stydké kosti

Dobrý den, jsem 38+3tt a už mám asi tak dvě hodiny v kuse bodani ve stydké kosti, nemůžu si pořádně ani sednout a hodně me tlačí jak kdyby(pardon za to vyjádření :P) u zadku :roll:
Jen vám píši s dotazem jestli jste to takhle někdo měl a třeba na druhý den jste začali rodit. Nebo to není normální a mám plašit k doktorce? Jsem prvorodička takže vůbec nevím. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.12.19 22:19

@Tereza… 222 já to tak měla a rodila jsem za 8 hodin, kontrakce mi začali až 4 hodiny před porodem a nastoupili hned po 2 minutách. Ale každý to má jinak.

• Citovat
  • Upravit
1132
10.12.19 00:01

Každá to máme jinak, nicméně já měla při prvním těhotenství bolest/ bodání ve stydké kosti (asi jako když se narazíš na rám jízdního kola) už od druhého trimestru snad až do porodu. Je to tím jak se Ti spodek připravuje na porod. Při druhém těhotenství jsem tu bolest neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.12.19 00:03

Ja taky 38+3tt obcas me tam popichuje ale ne v kuse takovou dobu, ale celkove uz me celej spodek boli..dej si vanu, bud to prejde nebo naopak. A dej vedet, hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.19 05:46

To byla Teda noc.. Spala jsem dohromady tak dvě hodiny. Šíleně bolesti podbřišku, brečela jsem bolesti… Do toho úplně tlaky na stydkou kost. Jestli se takhle rozjíždí porod tak to chci mít už za sebou. Už to tedka nezvládám. Jsem hrozně vyčerpaná. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
10.12.19 09:56

@Tereza… 222 byt tebou, tak jedu do porodnice, aby te zkontrolovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.19 11:04

@Tereza… 222 Také bych jela, třeba už porod může přicházet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100