Neustálé horečky, rýma a kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
25.11.15 07:55

Ráda bych ji koupila něco co pomůže, ale někdy ty ceny mě zarážejí, už hledám vše možné i nemožné :zed: okg produkty nebo lr produkty, kolostrum atd. Myslíte, že to je jen vyhazování peněz a radši mám koupit v lékárně hlívu a echinaceu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.15 08:02

@amina100, nechapu, na co musi doktorka cekat rok. Nas pediatr napsal Matejovi Ribomunyl prave tak, aby do skolky nastupoval uz „chraneny“. Docela byme zajimal duvod, proc musi dite promarodit rok, nez se neco zacne delat 8o
Kdyby nekdo vedel, budu rada za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.11.15 08:51

Radu nemám, u nás byl masakr loni - imunoglukan k ničemu (nasazen někdy v červenci aby měl čas zapusobit) - holka 6.10. chytla streptokokovou angínu a od tý doby to jelo, atb za atb, horečky, dokonce jsme došli do stádia kdy stačil jeden jedinej den ve školce a večer už ležela s horečkou, pak přišla naše hrozná nemoc a přišlo vyloučení z kolektivu na 3 měsíce, kdy za celou dobu měla jednu slabounkou rýmu, jenže v březnu návrat do školky a hned po 3 dnech zase horečky, píchání uší atb, takže přišlo rozhodnutí na odstarnění mandle… jinak po zkušenostech, pokud seš doma s miminkem, nechávej si jí doma opravdu dokud nedoléčíš, nemá to cenu, zdraví je to nejdůležitější, já jsem chodila do práce a musela jsem, ted jsem v PN a holku si s každou rýmičkou nechám doma a klepu na dřevo ale díky tomu jsme měli jen letos jednu rýmu a týden kašel… žádné teploty a to je konec listopadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.11.15 08:53

Jo a rybomunil jsme taky dostali - po 6 tabletě nesrazitelné horečky a diagnoza mastoiditida, už jsem nikdy znovu nenasadila ;) ted dávám jen vitamín C a brali jsme železo, rok se nám po těch nemocích srovnávala krev. nejsme žádná přírodní žena :D ale opravdu je lepší všechno doléčit a nechat rekonvalescenci a nespěchat do školky, kor když seš doma, než ládovat léky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.11.15 10:18

@kerrankin kupuju klasiku celaskon 100 rozmáčknu na lžičce přidám vodu případně mají i ochucené pomerančové jestli jsou děti ochutné cucat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.11.15 10:20

@kerrankin ještě občas koupím multisnaosol :D i jako na podporu chuti :D ale želáky nekupuju vůbec holka to ani nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
27.11.15 20:28

Tak už se budeme skoro týden léčit erdomedem a žádná změna. Přes den strašně mokře kašle a v noci suchý dráždivý kašel, prokašle celou noc. Jsme už bez vysokých horeček, ale jak se zbavit nemoci nevím, asi už budu muset sáhnout po antibiotikách. Nejhorší je, že to od ní chytil mladší 10m sourozenec a má laryngitidu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí