Neustále mi stojí bradavky

Anonymní
30.8.18 09:23

Neustále mi stojí bradavky :D

Holky, ja vim, ze si asi budete tukat na celo, ale jako ja uz jsem z toho fakt zoufala :roll:. Asi tri tydny mi porad stoji bradavky, vubec to nema nic spolecneho se vzrusenim nebo tak…proste porad, ve dne, v noci kdyz se vzbudim :D a celkove mi pripada, ze mam strasne citlivy prsa…jinak beru HA, ale uz dlouho a tento problem jsem nikdy nemela, pro jistotu jsem si delala i tt a je negativni..jako vim, ze je to asi blbost, ale uz me to celkem otravuje :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14751
30.8.18 09:33

Tady bude asi hodně narváno, hlavně chlapama :mrgreen:

Musí to být asi hodně nepříjemný, ale na druhou stranu, pořád se to dá nějak zamaskovat. A teď si představ, jaký nepříjemný situace zažíváme my - u nás se ta erekce jen tak neschová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.8.18 09:37

Myslím že chlapi tady neuvěří a budou chtít jako důkaz aspoň foto.? :lol: Jinak bohužel nevím co to může být. Zvláštní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
30.8.18 09:43

Bude to z antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
30.8.18 09:52
@Detsa píše:
Věděl jsem, ze tu budeš první :D

Šmíráku :mrgreen: Od založení tématu tu nenápadně šmíruješ a čekáš co se bude dít, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.18 10:17

Dobrý, tak jsem zjistila, že jsem těhotná. Teď jsem 9tt a jsou v pozoru furt! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.8.18 10:27
@Detsa píše:
Věděl jsem, ze tu budeš první :D
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1961
30.8.18 11:06

Taky myslím, že je to antikoncepcí. Nebo ti prostě rostou prsa, to se stává :mrgreen:
Buď ráda, mně stojí non-stop od puberty, jako mládě jsem z toho byla taky vyřízená, ale už jsem velká holka a pánům se to líbí… tak alespoň něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.18 12:14

Prvně mě napadlo, že jsi těhotná, když je to tak najednou. Mě to trápí od té doby, co mi narostly. Nosím jen podprdy s výztuhou, aby se to schovalo, ale někdy je to vidět i přes tu výztuhu :zed: Je to otravné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37319
4.9.18 10:26
@Prof. Farnsworth píše:
Tady bude asi hodně narváno, hlavně chlapama :mrgreen:Musí to být asi hodně nepříjemný, ale na druhou stranu, pořád se to dá nějak zamaskovat. A teď si představ, jaký nepříjemný situace zažíváme my - u nás se ta erekce jen tak neschová ;)

No… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: … no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.23 17:57

1Také se mi to stává. Užívám antikoncepci, udělala jsem si dnes test a negativní tak nevím z čeho to je.

• Citovat
  • Upravit
76891
21.6.23 18:02
@Anonymní píše:
1Také se mi to stává. Užívám antikoncepci, udělala jsem si dnes test a negativní tak nevím z čeho to je.

asi z toho, že píšeš do 6 let staré diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.23 18:04

@stinga A to je problém? Možná mi někdo bude vědět poradit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie