Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tady bude asi hodně narváno, hlavně chlapama ![]()
Musí to být asi hodně nepříjemný, ale na druhou stranu, pořád se to dá nějak zamaskovat. A teď si představ, jaký nepříjemný situace zažíváme my - u nás se ta erekce jen tak neschová ![]()
Myslím že chlapi tady neuvěří a budou chtít jako důkaz aspoň foto.?
Jinak bohužel nevím co to může být. Zvláštní. ![]()
@Detsa píše:
Věděl jsem, ze tu budeš první
Šmíráku
Od založení tématu tu nenápadně šmíruješ a čekáš co se bude dít, co? ![]()
Dobrý, tak jsem zjistila, že jsem těhotná. Teď jsem 9tt a jsou v pozoru furt! ![]()
Taky myslím, že je to antikoncepcí. Nebo ti prostě rostou prsa, to se stává ![]()
Buď ráda, mně stojí non-stop od puberty, jako mládě jsem z toho byla taky vyřízená, ale už jsem velká holka a pánům se to líbí… tak alespoň něco ![]()
Prvně mě napadlo, že jsi těhotná, když je to tak najednou. Mě to trápí od té doby, co mi narostly. Nosím jen podprdy s výztuhou, aby se to schovalo, ale někdy je to vidět i přes tu výztuhu
Je to otravné ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tady bude asi hodně narváno, hlavně chlapamaMusí to být asi hodně nepříjemný, ale na druhou stranu, pořád se to dá nějak zamaskovat. A teď si představ, jaký nepříjemný situace zažíváme my - u nás se ta erekce jen tak neschová
No…
… no ![]()
1Také se mi to stává. Užívám antikoncepci, udělala jsem si dnes test a negativní tak nevím z čeho to je.
@Anonymní píše:
1Také se mi to stává. Užívám antikoncepci, udělala jsem si dnes test a negativní tak nevím z čeho to je.
asi z toho, že píšeš do 6 let staré diskuse
Holky, ja vim, ze si asi budete tukat na celo, ale jako ja uz jsem z toho fakt zoufala
. Asi tri tydny mi porad stoji bradavky, vubec to nema nic spolecneho se vzrusenim nebo tak…proste porad, ve dne, v noci kdyz se vzbudim
a celkove mi pripada, ze mam strasne citlivy prsa…jinak beru HA, ale uz dlouho a tento problem jsem nikdy nemela, pro jistotu jsem si delala i tt a je negativni..jako vim, ze je to asi blbost, ale uz me to celkem otravuje