Neustálý hlad v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1479
1.6.12 09:12

Ahojky,no já do 32tt pribrala jen 6kg a ted behem 1týden 1,5kg to me zarazilo 8o tak nevim zda nezadržuju vodu mám totiž od 24tt problémy s ledvinou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
1.6.12 09:17

Holky, jsem na tom úplně stejně. Pořád se mě všichni ptají, jaké mám chutě a já nemám fakt žádné. Teď jsem v 15tt a nevolnosti dost ustaly, ale musím jíst snad co půl hodiny, jinak se mi dělá špatně a mdlo…noc přežívám, ale musím se večer pořádně nacpat. Jedinou možnost, abych nepřibrala metrák vidím v tom, že jíst musím hodně, ale musím si vybrat co budu jíst…takže raději nějaké dietnější a zdravější jídlo…Před těhu jsem se dala na zdravou výživu a teď ji nemůžu ani cítit, což mě mrzí, protože zrovna teď to potřebuji nejvíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.6.12 11:35

ahoj, já se svoji chuti k jídlu až bála, počáteční váhu mám šílenou, necelá stovka, takže je vidět, že nejsem zrovna vrchol zdravého životního stylu. a k tomu od začátku ta žravá…mno, ve 31tt mám 4kg (max.bylo 5,5, ale týden ležení s nalomeným kotníkem to srazil) - takže to prostě může dopadnout všelijak, každá jsme jiná. něko má žravou, někdo ne, někdo přibírá i bez ní, někdo ani s ní…

jo a to teda nejím nijak extrémně zdravě ani teď :oops: mám pořád chutě na něco nezdravýho :roll: a navíc i tuny ovoce, takže jedu hodně v cukrech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
1.6.12 11:50

@PjckjsANEBjája :tak já jedu především v pomerančích a zavináčích.Ty jsem vživotě nejedla a ted téměř každý den :) Ale to ovoce,to taky jím po kilech.Hrozny,ted začínají melouny,a pořád hlad.No děsný.A maso jsem nemohla ani vystát zezačátku,ted už to není tak hrozný,ale jsem normálně masovej tip a maso mě smrdělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.6.12 11:52

@Edita27 - teda teď jsem na zavináče (a hlavně na to zelí) dostala děsnou chuť :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
1.6.12 11:54

@Milli Já taky,a jeden dokonce mám v ledničce :lol: Asi jdu na něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.6.12 11:58

@Edita27 - tak to máš fajn. Já jdu pro děti do školky a jedeme nakupovat (v Penny dneska dávají dětem zmrzlinu :mrgreen: ), tak se stavím v lahůdkách :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
1.6.12 12:14

Zavináče jak zavináče, ale já mám holky pořád chuť na pivo :lol: a to jsem ho vždycky nesnášela.....musela jsem si rychle skočit do obchodu pro birela a už ho chladím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
1.6.12 12:17

@Ringle Taky dobrý.Znám to taky.Ale jen zázvorový.Zavináče prostě vedou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
1.6.12 12:23

@Edita27 Zázvor jsem zbožňovala…ale od té doby, co jsem v období největších nevolností jedla a pila vše se zázvorem (lízátka, čaje, tinktury, kandovaný zázvor) a stejně mi to vůbec nepomohlo, ho nemůžu ani cítit. Nejhorší je, že jsem celý život zbožňovala svíčkovou…jenže jsem ji jedla zrovna, když mi bylo špatně a dovedete si představit, kde skončila a od té doby ji taky nemůžu…ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.6.12 12:32

@Edita27 maso já teda můžu extrémně - den bez masa a už pošilhávám po masně :D a kupodivu nemám vůbec chuť na luštěniny :think: zato rýže a těstoviny, to je furt. v prvním trimestru kila zeleniny a litry mlíka, teď ovoce a maso - asi to prostě prcek takhle chce a potřebuje :nevim: :mrgreen: ale já si nejvíc užívám, že pprve v životě můžu jíst jak chci a nepřibírám ani tolik, kolik bych měla :D moje gyndr. je totiž zastánkyně toho, že i my, xxl těhule, bysme něco přibrat měly. tak je to moooc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.6.12 13:39

tak ja dnes po dlouhe dobe zkusila knedlik ke gulasi, nemam na nej co jsem tehotna chut, a zase se mi pekne natahovalo, takze zustavam u testovin…

ja mam problem, ze mam vetsi chut na sladke, kazdy den mam koblizek, nejaky susenky, vecer detskou presnidavku, jsem preslazena, ale nemuzu si pomoct :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.6.12 13:44
@Hanulka82 píše:
ja mam problem, ze mam vetsi chut na sladke, kazdy den mam koblizek, nejaky susenky, vecer detskou presnidavku, jsem preslazena, ale nemuzu si pomoct :zed:

já si taky nemůžu pomoct už dlouho…vím, že je to blbě, ale chuť je šílená a já opravdu nevím, jak jí odolávat (to bych taky nevážila, co vážím, že :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.6.12 16:46

Tak když už jste začaly o tom pivu - moc mi teď chutná ten citronový a limetkový Staropramen :palec: .

@PjckjsANEBjája - no jo, masová jsem taky, tak tě plně chápu. Den bez masa pro mě je jako den bez sexu pro normálního chlapa :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
1.6.12 21:47

@Milli Sakra já si to pivo půjdu ještě někam koupit.Uplně mi tečou sliny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie