Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,no já do 32tt pribrala jen 6kg a ted behem 1týden 1,5kg to me zarazilo
tak nevim zda nezadržuju vodu mám totiž od 24tt problémy s ledvinou ![]()
Holky, jsem na tom úplně stejně. Pořád se mě všichni ptají, jaké mám chutě a já nemám fakt žádné. Teď jsem v 15tt a nevolnosti dost ustaly, ale musím jíst snad co půl hodiny, jinak se mi dělá špatně a mdlo…noc přežívám, ale musím se večer pořádně nacpat. Jedinou možnost, abych nepřibrala metrák vidím v tom, že jíst musím hodně, ale musím si vybrat co budu jíst…takže raději nějaké dietnější a zdravější jídlo…Před těhu jsem se dala na zdravou výživu a teď ji nemůžu ani cítit, což mě mrzí, protože zrovna teď to potřebuji nejvíce ![]()
ahoj, já se svoji chuti k jídlu až bála, počáteční váhu mám šílenou, necelá stovka, takže je vidět, že nejsem zrovna vrchol zdravého životního stylu. a k tomu od začátku ta žravá…mno, ve 31tt mám 4kg (max.bylo 5,5, ale týden ležení s nalomeným kotníkem to srazil) - takže to prostě může dopadnout všelijak, každá jsme jiná. něko má žravou, někdo ne, někdo přibírá i bez ní, někdo ani s ní…
jo a to teda nejím nijak extrémně zdravě ani teď
mám pořád chutě na něco nezdravýho
a navíc i tuny ovoce, takže jedu hodně v cukrech…
@PjckjsANEBjája :tak já jedu především v pomerančích a zavináčích.Ty jsem vživotě nejedla a ted téměř každý den
Ale to ovoce,to taky jím po kilech.Hrozny,ted začínají melouny,a pořád hlad.No děsný.A maso jsem nemohla ani vystát zezačátku,ted už to není tak hrozný,ale jsem normálně masovej tip a maso mě smrdělo.
@Edita27 - teda teď jsem na zavináče (a hlavně na to zelí) dostala děsnou chuť
.
@Milli Já taky,a jeden dokonce mám v ledničce
Asi jdu na něho.
@Edita27 - tak to máš fajn. Já jdu pro děti do školky a jedeme nakupovat (v Penny dneska dávají dětem zmrzlinu
), tak se stavím v lahůdkách
.
Zavináče jak zavináče, ale já mám holky pořád chuť na pivo
a to jsem ho vždycky nesnášela.....musela jsem si rychle skočit do obchodu pro birela a už ho chladím ![]()
@Ringle Taky dobrý.Znám to taky.Ale jen zázvorový.Zavináče prostě vedou ![]()
@Edita27 Zázvor jsem zbožňovala…ale od té doby, co jsem v období největších nevolností jedla a pila vše se zázvorem (lízátka, čaje, tinktury, kandovaný zázvor) a stejně mi to vůbec nepomohlo, ho nemůžu ani cítit. Nejhorší je, že jsem celý život zbožňovala svíčkovou…jenže jsem ji jedla zrovna, když mi bylo špatně a dovedete si představit, kde skončila a od té doby ji taky nemůžu…ach jo ![]()
@Edita27 maso já teda můžu extrémně - den bez masa a už pošilhávám po masně
a kupodivu nemám vůbec chuť na luštěniny
zato rýže a těstoviny, to je furt. v prvním trimestru kila zeleniny a litry mlíka, teď ovoce a maso - asi to prostě prcek takhle chce a potřebuje
ale já si nejvíc užívám, že pprve v životě můžu jíst jak chci a nepřibírám ani tolik, kolik bych měla
moje gyndr. je totiž zastánkyně toho, že i my, xxl těhule, bysme něco přibrat měly. tak je to moooc fajn ![]()
tak ja dnes po dlouhe dobe zkusila knedlik ke gulasi, nemam na nej co jsem tehotna chut, a zase se mi pekne natahovalo, takze zustavam u testovin…
ja mam problem, ze mam vetsi chut na sladke, kazdy den mam koblizek, nejaky susenky, vecer detskou presnidavku, jsem preslazena, ale nemuzu si pomoct ![]()
@Hanulka82 píše:
ja mam problem, ze mam vetsi chut na sladke, kazdy den mam koblizek, nejaky susenky, vecer detskou presnidavku, jsem preslazena, ale nemuzu si pomoct
já si taky nemůžu pomoct už dlouho…vím, že je to blbě, ale chuť je šílená a já opravdu nevím, jak jí odolávat (to bych taky nevážila, co vážím, že
)
Tak když už jste začaly o tom pivu - moc mi teď chutná ten citronový a limetkový Staropramen
.
@PjckjsANEBjája - no jo, masová jsem taky, tak tě plně chápu. Den bez masa pro mě je jako den bez sexu pro normálního chlapa
.
@Milli Sakra já si to pivo půjdu ještě někam koupit.Uplně mi tečou sliny ![]()