Nevedet o tehotenstvi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
18.6.10 14:01

Kdysi jsem slyšela o přípdu nějaké velmi korpulentní dámy, která do porodu netušila, že je těhotná. Ale bylo to z x-té ruky, takže, kdoví, jak to bylo. :think:

Já moc neumím představit, že bych to na sobě jaksi přehlédla …ale je fakt,že nejsem moc baculatá :mrgreen:

Nicméně ono prý až 80% textu ve zprávách je vymyšlených novináři, takže asi tak. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
18.6.10 14:02

To je kravina. To musela být nonstop ožralá nebo na drogách, aby necítila pohyby ani v 8. měsíci. Vždyť kolikrát to jsou pěkný dloubance do žeber.
Asi chce být zajímavá, mediálně známá, dostat prachy za články nebo je úplně blbá.
Každopádně schválně porodit dítě do WC mísy je pěkný hazard. :evil: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.6.10 14:08

tterka, tak to je pro mě vážně překvapením. Když to říkáš i ty, tak na tom asi něco bude…u mě to byl třeba druhý extrém…já štíhlá, mimi veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.6.10 14:13
Zuzylka píše:
To je kravina. To musela být nonstop ožralá nebo na drogách, aby necítila pohyby ani v 8. měsíci. Vždyť kolikrát to jsou pěkný dloubance do žeber.
Asi chce být zajímavá, mediálně známá, dostat prachy za články nebo je úplně blbá.
Každopádně schválně porodit dítě do WC mísy je pěkný hazard. :evil: :cert: :pocitac:

Zuzyl, ty znáš někoho, kdo schválně porodil dítě do WC mísy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.6.10 14:21

Tak moje kamarádka je zcela normální a na těhotenství přišla v 17tt. Zdálo se jí, že trochu přibrala, ale žádné těhotenské znaky neměla. Malou stále kojila a MS měla velmi nepravidelnou. Za pár dní jde na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.10 14:30

Tak já bych stejně jako většina z vás řekla, že to je kravina KDYBY

se něco podobného nestalo jedné mojí spolužačce. Je to úplně normální inteligentní holka, vysokoškolačka,štíhlá… břicho prostě vidět neměla a jednoho dne začla rodit na záchodě. Chápu že kdo nezná nějaký takový případ hodně zblízka, tak neuvěří… ale já věřím.

Pak jsem slyšela ještě o jednom takovém podobném případu, jednalo se o známou mojeho kolegy… a u ní to bylo třetí dítě!

Prostě každé těhotenství je jiné, a to, že většina z nás si nedokáže představit, že je možné o něm nevědět, ještě neznamená že u některé jiné to tak nemůže být.

• Citovat
  • Upravit
5394
18.6.10 14:34

Já pohyby cítíla tak intenzivně, že se to špatně chápe…každé těhu je jiné, každá má jinou postavu, jinak velké mimi, ale že by se některé miminko pohybovalo opravdu tak „nepostřehutelně“ je pro mě záhadou…opravdu.
Holky opravdu jde necítít mimi ani na konci těhu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
18.6.10 14:38

Taky bych tomu nevěřila, ale znám v okolí dva podobné případy. Prodavačka z drogerie, kam chodím nakupovat, byla taková silnější, normální ženská. Myslela si, že ji chytil žlučník nebo slepák, zavolala si sanitku, manžel byl na montáži v cizině a když sanita přijela, tak už začínala rodit, potom telefonovala z porodnice manželovi a ten tomu nechtěl věřit.
Druhý případ je tchýně mé spolužačky, která nepřicházející menstruaci přikládala přechodu, když ji bylo nějak divně, tak šla ke gynekoložce se slovy: já tam mám určitě nádor…gynekoložka ji sdělila, že je v sedmém měsíci těhotenství. Její vnučka i dcerka se narodily ve stejném roce.
Takže i takové věci se stávají, když to neočekáváte, tak s tím asi nějak nepočítáte :nevim: . M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
18.6.10 14:40
Misula.vdf píše:
Já pohyby cítíla tak intenzivně, že se to špatně chápe…každé těhu je jiné, každá má jinou postavu, jinak velké mimi, ale že by se některé miminko pohybovalo opravdu tak „nepostřehutelně“ je pro mě záhadou…opravdu.
Holky opravdu jde necítít mimi ani na konci těhu????

Misulo, já myslím, že právě na konci těhu je mimi cítit skoro nejméně. Mimčo už je velké a v bříšku málo místa. Drobek už se nemá kam pohnout, takže pohyby jsou cítit mnohem méně - toť má zkušenost z prvního těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.6.10 14:47

tterka no vidíš a umě to bylo vlastně naopak asi tím, jak byl malej velikej.
Kopání je samozřejmě cítít, ale na konci těhu, kdy se malej převracel celým tělěm z boku na bok to bylo velmi nepříjemné, intenzivní, nemohl už kopat, ale převracel celé to tělíčko a tlačil do žeber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.6.10 14:55
Michaelakkk píše:
Však moje kamarádka zjistila, že je těhotná až ve 4 měsíci… :think:

Já taky!!! :mavam: :lol: A nemyslím si, že by to souviselo s inteligencí :lol: Prostě když kojíš, nemáš MS, lítáš kolem druhého mimina, spousta starostí… žádné nevolnosti ani jiné příznaky… pak je to prostě možné nepoznat. U nás to bylo hlavně nečekané a z jednoho „ulítnutí“ ;) Přibírat na váze jsem začala až hodně pozddě, břicho taky nebylo do 3. trimestru vidět… Prostě jsem živým důkazem toho, že se to dá do poloviny těhotenství nepoznat. A to jsem byla ychrtlina vychrtlá! ;) Teď už to ale vidět je. A hlavně cítit!!!! Ještě aby ne! Termín mám za tři dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.6.10 14:58
Misulo, já myslím, že právě na konci těhu je mimi cítit skoro nejméně. Mimčo už je velké a v bříšku málo místa. Drobek už se nemá kam pohnout, takže pohyby jsou cítit mnohem méně - toť má zkušenost z prvního těhotenství.

Nesouhlasím. Mám opačnou zkušenost. U mě naopak poslední trimestr je co se týče pohybů utrpením :nevim:
Každá to prostě máme jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.6.10 15:06

lujle, v poho, věřím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.6.10 15:27
Misula.vdf píše:
lujle, v poho, věřím… :mrgreen:
:mrgreen: vždyť já vím ;) :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.6.10 16:15
Anonymní píše:
Tak já bych stejně jako většina z vás řekla, že to je kravina KDYBY

se něco podobného nestalo jedné mojí spolužačce. Je to úplně normální inteligentní holka, vysokoškolačka,štíhlá… břicho prostě vidět neměla a jednoho dne začla rodit na záchodě. Chápu že kdo nezná nějaký takový případ hodně zblízka, tak neuvěří… ale já věřím.

Pak jsem slyšela ještě o jednom takovém podobném případu, jednalo se o známou mojeho kolegy… a u ní to bylo třetí dítě!

Prostě každé těhotenství je jiné, a to, že většina z nás si nedokáže představit, že je možné o něm nevědět, ještě neznamená že u některé jiné to tak nemůže být.

Moje bývalá spolužačka takhle taky porodila. Vysokoškolačka, hloupá rozhodně ne, štíhlá, sportovně založená. Prý poslední dobou trochu víc jedla, tak si myslela, že jen přibrala. Břicho měla trochu větší, ale ne moc. Doktoři to vysvětlovali tím, že má pevné břišní svaly, které ho schovaly. MS může být až do porodu, tomu taky věřím. Já pohyby v prvním těhotenství cítila a věděla, že to jsou pohyby, ale věřím i tomu, že kdybych se každou minutu nesledovala, těhotenství neplánovala a předtím těhotná nebyla, tak bych tomu nevěnovala moc pozornosti. Rozhodně to nebyly pohyby, které by vzbudily i mrtvého. Pokud někdo takhle pohyby cítí, ještě to neznamená, že ostatní těhotné to musejí cítit stejně. Co jsou pohyby plodu jsem poznala až teď při posledním těhotenství a moc srovnatelné to teda nebylo.

Ale vím, že neznat někoho konkrétního a osobně, tak bych tomu asi taky nevěřila :wink: .

Mch nedávno bylo v televizi, jak dvojnásobná matka nepoznala, že rodí třetí dítě (ani nevěděla, že je těhotná) a já jsem nevěřila, jak nemůže poznat porodní bolesti, když už má dvě děti. Teď už věřím, páč při mém druhém porodu jsem taky nepoznala, že rodím a kdybych nezačala krvácet (navíc po vyšetření) a neměla obavy z nečinnosti plodu (necítila jsem pohyby celé dvě hodiny, což bylo opravdu neobvyklé), tak bych nejspíš porodila doma nebo cestou (opravdové porodní BOLESTI začaly až pár minut předtím, než byla dcera venku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí