Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
13.7.15 17:08
@Venetia píše:
No já myslím, že s každým je ten sex úplně jiný a na všem se opravdu domluvit neda…důležité je, aby oba už na začátku viděli, že si vzájemně sednou s pak je předpoklad, že i v budoucnosti nenastane potřeba hledat jinde

Já si taky myslím, že s každým partnerem je sex jiný, jiná chemie, energie a už jen tím je to zkrátka jiné. A pak někdo je něžný, jemný, někdo drsný a někdo puritán, nebo konzerva..všechno se nedá naučit, člověk to musí mít v sobě.

• Citovat
  • Upravit
109422
13.7.15 17:09
@Sonarka píše:
Já si taky myslím, že s každým partnerem je sex jiný, jiná chemie, energie a už jen tím je to zkrátka jiné. A pak někdo je něžný, jemný, někdo drsný a někdo puritán, nebo konzerva..všechno se nedá naučit, člověk to musí mít v sobě.

ano, presne to jsem mela na mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
15.7.15 09:38

Pokud má někdo potřebu prožívat jiný a jiný sex, chemii, energii, nechť se neváže na jednoho partnera. To je o prioritách. Já třeba obdivuji stará americká auta, z nových třeba a nejen Lamborgini a Ferrari. Ale nemám na ně. Tak to přeci neznamená, že když ho někde uvidím stát, že do něj skočím a svezu se. Lidé by si vůbec měli víc vážit toho, co mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejafjatlajokitl
16.7.15 09:52
@sign45 píše:
Pokud má někdo potřebu prožívat jiný a jiný sex, chemii, energii, nechť se neváže na jednoho partnera. To je o prioritách. Já třeba obdivuji stará americká auta, z nových třeba a nejen Lamborgini a Ferrari. Ale nemám na ně. Tak to přeci neznamená, že když ho někde uvidím stát, že do něj skočím a svezu se. Lidé by si vůbec měli víc vážit toho, co mají.

Ono to totiž dopředu nevymyslíš.
Nebo přepokládáš, že si ve dvaceti, pětadvaceti řeknu - já mám vlastně potřebu prožívat různorodý sex, chemii, energii…, takže zůstanu singl a vy. ukám mozek z hlavy každýmu chlapovi, který kolem mně projde a zajiskří to? :nevim:
Těžko, ne?
V tom věku chce plno lidí jednoho partnera, rodinu, děcka, dva hrnky kafe vedle sebe ráno na stole. Jenomže život je dlouhej, hrnky kolikrát neumytý, partner pořád ten samej a to jiskření zpoza plotu neodolatelné.

Každopádně souhlasím s tím, že pokud se (mi) podaří najít chlapa, který mně přitahuje, imponuje mi, líbí se mi, voní mi…a sexuálně to s ním funguje tak, jak popisuješ, jde mi věrnost sama. Nikdo jinej neexistuje, bez ohledu na to, kdo mi předvádí ohňostroje tam někde venku. ;)

• Citovat
  • Upravit
2584
16.7.15 10:56
@Ejafjatlajokitl píše:
Nebo přepokládáš, že si ve dvaceti, pětadvaceti řeknu - já mám vlastně potřebu prožívat různorodý sex, chemii, energii…, takže zůstanu singl a vy. ukám mozek z hlavy každýmu chlapovi, který kolem mně projde a zajiskří to? :nevim:
Těžko, ne?
V tom věku chce plno lidí jednoho partnera, rodinu, děcka, dva hrnky kafe vedle sebe ráno na stole. Jenomže život je dlouhej, hrnky kolikrát neumytý, partner pořád ten samej a to jiskření zpoza plotu neodolatelné.Každopádně souhlasím s tím, že pokud se (mi) podaří najít chlapa, který mně přitahuje, imponuje mi, líbí se mi, voní mi…a sexuálně to s ním funguje tak, jak popisuješ, jde mi věrnost sama. Nikdo jinej neexistuje, bez ohledu na to, kdo mi předvádí ohňostroje tam někde venku. ;)

Jedna věc je nenajít si partnera lempla. Druhá věc je, jak si ten vztah zařídit a opečovávat, viz (a nejen) třeba kniha Pět jazyků lásky. Vztah je totiž živý organizmus, na kterém se musí neustále pracovat, musí se vyvíjet. To právě není jenom ten hrnek, který si koupím, je někdy čistý a někdy špinavý a když se rozbije, tak ho zahodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109422
16.7.15 12:30
@Ejafjatlajokitl píše:
Těžko, ne?
V tom věku chce plno lidí jednoho partnera, rodinu, děcka, dva hrnky kafe vedle sebe ráno na stole. Jenomže život je dlouhej, hrnky kolikrát neumytý, partner pořád ten samej a to jiskření zpoza plotu neodolatelné.Každopádně souhlasím s tím, že pokud se (mi) podaří najít chlapa, který mně přitahuje, imponuje mi, líbí se mi, voní mi…a sexuálně to s ním funguje tak, jak popisuješ, jde mi věrnost sama. Nikdo jinej neexistuje, bez ohledu na to, kdo mi předvádí ohňostroje tam někde venku. ;)

to jsi napsala moc hezky… mám to úplně stejně..akorát, že na takového jsem narazila jen párkrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:36

Zažili jsme to a fungujeme dál.

• Citovat
  • Upravit
2584
16.7.15 13:40

Taky jsme si prošli nevěrou manželky a nejen že fungujeme dál, náš vztah se posunul o hodně dál, alespoň za sebe mohu říct, že mě to jako člověka posílilo.

K nevěře došlo po dlouholetém zevšednění vztahu, to je ten hrnek kafe ráno, teplá večeře na stůl atd.

Nevěra samotná postihuje asi 75% párů, není to tedy nic neobvyklého, z pohledu našich vžitých kodexů je to obrovský problém, proto doporučuji knuhu Mýtus monogamie, člověk pak spoustu „mechanizmů“ pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.7.15 15:26
@sign45 píše:
Taky jsme si prošli nevěrou manželky a nejen že fungujeme dál, náš vztah se posunul o hodně dál, alespoň za sebe mohu říct, že mě to jako člověka posílilo.

K nevěře došlo po dlouholetém zevšednění vztahu, to je ten hrnek kafe ráno, teplá večeře na stůl atd.

Nevěra samotná postihuje asi 75% párů, není to tedy nic neobvyklého, z pohledu našich vžitých kodexů je to obrovský problém, proto doporučuji knuhu Mýtus monogamie, člověk pak spoustu „mechanizmů“ pochopí.

Tu knihu bych taky doporučila, když jsem tu nedávno nadhodila, že monogamie není člověku vlastní, tak se to tady na mě sesypalo ze všech stran :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
16.7.15 16:31
@Sonarka píše:

Ve mě to promlouvání o praktikách evokuje něco ve smyslu, ták miláčku, teď budu trochu šroubovat doprava, pak třikrát doleva a pak 20 ran příklepem, vyhovovalo by ti to? :mrgreen: Podle mě když se na to nepřijde beze slov, maximálně s citoslovcema, nemá to jinak moc smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
16.7.15 16:37
@pohledzdruhestrany píše:
Ve mě to promlouvání o praktikách evokuje něco ve smyslu, ták miláčku, teď budu trochu šroubovat doprava, pak třikrát doleva a pak 20 ran příklepem, vyhovovalo by ti to? :mrgreen: Podle mě když se na to nepřijde beze slov, maximálně s citoslovcema, nemá to jinak moc smysl.

Ale to je přeci jedno, jak se na tom shodnete, zda Vám to vyhovuje. Zda to jeden skusí a druhý mu dá najevo, že mu to není nepříjemné, nebo zda nejprve skouknete nějaké video. Při jaké jiné příležitosti by jste k sobě měli být naprosto upřímní a otevření, než při sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109422
16.7.15 16:38
Ve mě to promlouvání o praktikách evokuje něco ve smyslu, ták miláčku, teď budu trochu šroubovat doprava, pak třikrát doleva a pak 20 ran příklepem, vyhovovalo by ti to? :mrgreen: Podle mě když se na to nepřijde beze slov, maximálně s citoslovcema, nemá to jinak moc smysl.

mam naprosto stejny nazor… shoda se pozna podle projevu… predelavani na neco jineho nema smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109422
16.7.15 16:40
@sign45 píše:
Ale to je přeci jedno, jak se na tom shodnete, zda Vám to vyhovuje. Zda to jeden skusí a druhý mu dá najevo, že mu to není nepříjemné, nebo zda nejprve skouknete nějaké video. Při jaké jiné příležitosti by jste k sobě měli být naprosto upřímní a otevření, než při sexu?

kazdy to ma jinak… mne ta komunikace a vysvetlovani pri sexu pripada zbytecna. Jestli mi partner vyhovuje a mame to nastaveno stejne poznam beze slov.. to je v tom cloveku nikoliv v navodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.7.15 17:19
@sign45 píše:
Ale to je přeci jedno, jak se na tom shodnete, zda Vám to vyhovuje. Zda to jeden skusí a druhý mu dá najevo, že mu to není nepříjemné, nebo zda nejprve skouknete nějaké video. Při jaké jiné příležitosti by jste k sobě měli být naprosto upřímní a otevření, než při sexu?

Jako upřímnost je pěkná věc ale vodcamcaď po camcaď, a to hlavně v sexu, nevím, jestli by partneři stáli vždycky o to dozvěděť se všechny pravdy z diskuzí, který tady probíhaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.7.15 22:51

Jo přesně tak, buď si lidi v posteli sednou a je to ono, je mezi nimi ta správná chemie, anebo to zkrátka nejde a žádnýma radama, co a jak, se to moc vylepšit nedá..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky