Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2584
17.7.15 10:43
@Honza 12 píše:
Tak člověk si o sexu musí i tak pokecat. Zvlášť když je partner novější. Ukázat mu co ti dělá a jak ti dělat dobře…

Dobře. Předtav si situaci, že jsi s partnerem třeba 18 let a rozhodnete se poprvé skusit anální sex? To přeci každému nemusí vyhovovat, ať z etických či morálních důvodů. O tom je třeba si promluvit. A i na partnerce se kterou jste 25 let jde objevit něco dosud neobjeveného (tím zrovna nemyslím monokl nebo vřed na zadku :D ). Zrovna tak i mě někdy dokáže partnerka po tolika letech překvapit. zrovna tak i naprosto stejná praktika „jako minule“ mi může přinést úplně jiný prožitek než minule. Je to o tom chtít objevovat nové a chtít to objevovat se svým partnerem.

Ale to už v této diskusi asi zabředáme do témata pro jinou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
17.7.15 10:44
@Venetia píše:
Tohle u mne nejak nefunguje :D

Tak jak teda ten sex a vlastně celej vztah směřuješ do vyššího levelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109218
@sign45 píše:
Ano, to chápu. Mě taky ve vztahu ledacos neklapalo a našel jsem později spoustu chyb, kterých jsem se dopouštěl já, zjednodušeně řečeno, vztah zevšedněl. A sex byl v té době zjednodušeně spíš z povinnosti (a nebo jak se říká v jednom vtipu, chlapi se žení, aby si to nemuseli dělat sami) Přesto jsem nehledal, ale lhyl bych kdybych tvrdil, že jsem na to neměl myšlenky. Ale dneska vím, že veškeré provlémy jsou v komunikaci. pokud není ve vztahu otevřená a upřímná komunikace, o všech problémech, potřebách, citech, začnou převládat domněnky a problém je na světě. Jak často si dneska běžný pár sedne a popovádá si, naslouchá jeden druhému. Možná tak když se hádají. Jinak ráno do práce, odpoledne domů, na pivko, nebo sednout k bedně, o víkendu dohonit své koníčky a to nejdůležitější. Ale to není partnerský vztah, to je soužití.

no presne… je to o tom, ze ten zajem musi mit oba a tak to vetsinou nebyva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
@Venetia píše:
A co kdyby ona vase sexualni praktiky rozebirat nechtela, ovlivnilo by to nejak vas vztah?

Skutečný partnerský vztah, otevřený a upřímný nezná pojem nechtěla probírat některé partnerské potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
17.7.15 10:45
@sign45 píše:
Dobře. Předtav si situaci, že jsi s partnerem třeba 18 let a rozhodnete se poprvé skusit anální sex? To přeci každému nemusí vyhovovat, ať z etických či morálních důvodů. O tom je třeba si promluvit. A i na partnerce se kterou jste 25 let jde objevit něco dosud neobjeveného (tím zrovna nemyslím monokl nebo vřed na zadku :D ). Zrovna tak i mě někdy dokáže partnerka po tolika letech překvapit. zrovna tak i naprosto stejná praktika „jako minule“ mi může přinést úplně jiný prožitek než minule. Je to o tom chtít objevovat nové a chtít to objevovat se svým partnerem.Ale to už v této diskusi asi zabředáme do témata pro jinou diskusi.

Však jasně… Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 10:47
@Honza 12 píše:

Co k tomu říct? Objevovat nové, neobjevené. Třeba se pomilovat v obýváku nebo v kuchyni, nebo někde venku, další možnosti variací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 10:49
@Venetia píše:
no presne… je to o tom, ze ten zajem musi mit oba a tak to vetsinou nebyva

Ale ten vztah tvoří ti dva spolu. Proč tomu tedy tak většinou nebývá? protože se ti dva neumí dohodnout, neumí komunikovat, neumí si sdělovat své potřeby a pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109218
17.7.15 10:50
@sign45 píše:
Dobře. Předtav si situaci, že jsi s partnerem třeba 18 let a rozhodnete se poprvé skusit anální sex? To přeci každému nemusí vyhovovat, ať z etických či morálních důvodů. O tom je třeba si promluvit. A i na partnerce se kterou jste 25 let jde objevit něco dosud neobjeveného (tím zrovna nemyslím monokl nebo vřed na zadku :D ). Zrovna tak i mě někdy dokáže partnerka po tolika letech překvapit. zrovna tak i naprosto stejná praktika „jako minule“ mi může přinést úplně jiný prožitek než minule. Je to o tom chtít objevovat nové a chtít to objevovat se svým partnerem.Ale to už v této diskusi asi zabředáme do témata pro jinou diskusi.

vsak to nevadi, je to zajimave

S analnim sexem zrovna zkusenost mam… nejdriv jsem rekla, ze ne..pak jsme se jednou pripili a bylo to :D Pekne, spontanni :D Ovsem v pripade, ze bych to mela resit predem, delat si nejake klystyry a vedet, ze ten vecer bude probihat analni sex dle domluvy… tak by mne to vubec nebralo a nebylo by nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
17.7.15 10:50
@sign45 píše:
Co k tomu říct? Objevovat nové, neobjevené. Třeba se pomilovat v obýváku nebo v kuchyni, nebo někde venku, další možnosti variací.

To nebyla otázka na tebe, ale na ní, když jí mluvení o sexu nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109218
17.7.15 10:52
@Honza 12 píše:

Dobra otazka..asi nijak..nevim… Mozna jsem nebyla s nikym tak dlouho, abych citila potrebu to nekam smerovat ( manzelstvi nepocitam, tam to bylo o nicem ) Mne bud chlap sedne, libi se mi to a nemam potrebu to nejak menit, zpestrovat, jestli myslis tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109218
17.7.15 10:53
@sign45 píše:
Skutečný partnerský vztah, otevřený a upřímný nezná pojem nechtěla probírat některé partnerské potřeby.

Chapu.. takovy vztah jsem nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 10:55
@Venetia píše:
vsak to nevadi, je to zajimaveS analnim sexem zrovna zkusenost mam… nejdriv jsem rekla, ze ne..pak jsme se jednou pripili a bylo to :D Pekne, spontanni :D Ovsem v pripade, ze bych to mela resit predem, delat si nejake klystyry a vedet, ze ten vecer bude probihat analni sex dle domluvy… tak by mne to vubec nebralo a nebylo by nic

Ale my to taky nerozebírali předem, nedělali klystýry. Reaguješ na základě domněnek. My se na tom předem nedomlouvali. Nicméně jsme si o tom později promluvili v tom duchu, jestli i tak neměl někdo z nás zábrany. Jestli nám to přineslo to, co jsme od toho očekávali, jestli to bylo posunutí sexuálních praktik k lepšímu nebo ne. Sex přeci není žádné tabu, kdo jiný, by si o tom měl povídat, než partneři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109218
17.7.15 10:57
@sign45 píše:
Ale ten vztah tvoří ti dva spolu. Proč tomu tedy tak většinou nebývá? protože se ti dva neumí dohodnout, neumí komunikovat, neumí si sdělovat své potřeby a pocity.

nebo protoze jeden ztrati zajem treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 10:57
@Venetia píše:
Dobra otazka..asi nijak..nevim… Mozna jsem nebyla s nikym tak dlouho, abych citila potrebu to nekam smerovat ( manzelstvi nepocitam, tam to bylo o nicem ) Mne bud chlap sedne, libi se mi to a nemam potrebu to nejak menit, zpestrovat, jestli myslis tohle.

A ještě jeden postřeh. My tady diskutujeme o sexu jako o vztahu. Sex je jenom jedna ze strašně mnoha součástí vztahu a je jen třešničkou na dortu, byť ten dort může být několikrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 10:58
@Venetia píše:
nebo protoze jeden ztrati zajem treba?

Ztratí zájem, tedy není ochoten dál se dohodnout a komunikovat. Proč bych ztrácel zájem, když partner plní mé potřeby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí