Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
1.5.15 09:52
@Tom087 píše:
@Majk.ww
Jméno neprozradíš? :)
Já jen že jednu takovou znám také… :?

Tak pochybuju, ze bysme znali tu stejnou… Ale je ji 23 let brunetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
1.5.15 09:57

U mě to je sousedka, která bydlí nademnou. Chlap věčně v luftě, když přijede, hádka. Chlap po víkendu odjede a pak…

• Citovat
  • Upravit
33
1.5.15 09:59
@Tom087 píše:
U mě to je sousedka, která bydlí nademnou. Chlap věčně v luftě, když přijede, hádka. Chlap po víkendu odjede a pak…

a pak jdes na sousedskou navstevu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
1.5.15 10:00

@Majk.ww
To nééé :D

• Citovat
  • Upravit
845
1.5.15 12:09
@Majk.ww píše:
A potom jsou za nejvetsi blbce a diky tomu zacnou podvadet taky…
-

Příspěvek upraven 05.04.18 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.5.15 12:33
@Arcanum píše:
Osobně si ale myslím, že chlapi snášejí nevěru mnohem hůř, než ženy. :think:

Tak to si piš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
1.5.15 15:43
@Arcanum píše:
Osobně si ale myslím, že chlapi snášejí nevěru mnohem hůř, než ženy. :think:

Za sebe mohu říct, že určitě ano. Ale každá akce vyvolá nejakou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.5.15 07:11
@Markéta80 píše:
@chebskamaminka tak to už máš takhle za pár :palec: :palec:. To je dobře že se snaží a snad pochopil a bude si pamatovat co by následovalo po další nevěře ;). Tchán nevěrnej byl skoro pořád a včera to opět vytáhnul v hospodě a víceméně nechápe že my nevěru nebereme jako ok a teda nejvíc mě dostalo když se manžela ptal jestli se jako nikdy nehádáme? To jako po hádce by měl hned hledat sex jinde??? A nejvíc by mu vyhovovalo mít manželku i milenku :lol: Na manžela prý koukal jak na blázna že mu stačí sex v manželství :mrgreen:. Manžel mu řekl že nedělá prasárny takže má doma klid a může chodit kamkoliv s tim že o sobě dává vědět :lol:

jj, on moc dobře ví, že můj názor na nevěru je radikální a to, že dostal druhou šanci, tak je ode mě sakra těžká věc, chtěla jsem se rozvádět, myslela, jsem, že je zamilovaný, tak už je dobojováno, nikdy jsem mu neřekla a neprosila ho, aby to s ní ukončil, že si té druhé šance váží mi dokazuje každý den, tím jaký na mě je a jak se ke mě chová, dokonce i psycholožka v poradně říkala, když jsme tam chodili, že takovou snahu, snad za celou praxi nezažila :)
jinak s tím tchánem to máme podobně, ten můj síce nebyl pořád nevěrný, ale za to to táhnul hned se dvěma kamarádkama tchýně najednou a zapíral a zapíral ikdyž ony dvě to tchnýni potvrdily do očí, no zůstali spolu tenkrát kvůli švagrovi, to nám přiznali oba, ikdyž tchýně říká, jak byl milionóvý a dnes už by jí nevěra byla jedno, prý ať si ještě něco užije ve svém věku, tak když vidím, jak je na ženský, tak bych… :zed: :pocitac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.5.15 07:12
@Majk.ww píše:
Ja znam zenskou, co po hadce chodila pryc a nahodne se s nekym na truc vyspala…
@Tom087 píše:
@Majk.ww
Jméno neprozradíš? :)
Já jen že jednu takovou znám také… :?

tak alespoň má paní lehký život, když si každý problém takhle vyřeší po svém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
13.7.15 14:46
@Arcanum píše:
Taky si někdy připadám „jak blbá“ :),když se bavíme v práci, nebo někde jinde na téma nevěra. Když řeknu, že jsem manželovi už mnoho let věrná /věřím, že on mě taky/tak se na mě dívají jako „na postiženou“.Nejvíc mě dostane otázka typu:„A to ti stačí sex celý život jenom s jedním chlapem?!“ 8o Ale mě opravdu vyhovuje můj manžel po všech stránkách, tak nechápu, proč bych ho měla podvádět - asi jenom proto, že to tak dělají už skoro všichni? Osobně si ale myslím, že chlapi snášejí nevěru mnohem hůř, než ženy. :think:

Nejseš blbá. A máš recht, že Ti stačí sex s mužem. Ať si ti ostatní položí otázku, co je s někým jiným na sexu jiného. Pokud jsou partneři normální a otevření, mohou se dohodnout na nových praktikách, změně stávajících praktik a tak. Všechno ostatní jsou výmluvy. A že to jde znám z vlastní zkušenosti. A že je nejhorší nechad vztah zevšednět, včetně sexu vím také z vlastní zkušenosti. Lidi si totiž neumějí vážit toho, co mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
13.7.15 15:04
@sign45 píše:
Nejseš blbá. A máš recht, že Ti stačí sex s mužem. Ať si ti ostatní položí otázku, co je s někým jiným na sexu jiného. Pokud jsou partneři normální a otevření, mohou se dohodnout na nových praktikách, změně stávajících praktik a tak. Všechno ostatní jsou výmluvy. A že to jde znám z vlastní zkušenosti. A že je nejhorší nechad vztah zevšednět, včetně sexu vím také z vlastní zkušenosti. Lidi si totiž neumějí vážit toho, co mají.

No já myslím, že s každým je ten sex úplně jiný a na všem se opravdu domluvit neda…důležité je, aby oba už na začátku viděli, že si vzájemně sednou s pak je předpoklad, že i v budoucnosti nenastane potřeba hledat jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
13.7.15 15:10
@Venetia píše:
No já myslím, že s každým je ten sex úplně jiný a na všem se opravdu domluvit neda…důležité je, aby oba už na začátku viděli, že si vzájemně sednou s pak je předpoklad, že i v budoucnosti nenastane potřeba hledat jinde

Ano, každá žena je fyzicky jiná, to samé chlap. Dá se domluvit na všem, co vyhovuje oběma partnerům. Zase vlastní zkušenost. A fungující vztah je i o těchto sexuálních dohodách. Pokud nefunguje vztah dobře, nefungují dobře ani sexuální dohody. Podle statistik není v žádném případě hlavním důvodem nevěry sex. Je dokonce v žebříčku dost hluboko. Nicméně je nejčastější výmluvou.

Tak že, pokud funguje vztah tak, jak má, funguje i sex a není třeba nic hledat.

Když spolu dva lidi chodí a jsou zamilovaní, nejsou schopni oběktivně posoudit, zda si „sednou“. Ale vzájemnou úctou, tolerancí a láskou (nejlépe bezpodmínečnou) si takový vztah mohou vybudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
13.7.15 15:12
@sign45 píše:
Ano, každá žena je fyzicky jiná, to samé chlap. Dá se domluvit na všem, co vyhovuje oběma partnerům. Zase vlastní zkušenost. A fungující vztah je i o těchto sexuálních dohodách. Pokud nefunguje vztah dobře, nefungují dobře ani sexuální dohody. Podle statistik není v žádném případě hlavním důvodem nevěry sex. Je dokonce v žebříčku dost hluboko. Nicméně je nejčastější výmluvou.Tak že, pokud funguje vztah tak, jak má, funguje i sex a není třeba nic hledat.

Musim oponovat, ze na vsem se opravdu domluvit neda.. je to o schopnostech a osobnosti protejsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
13.7.15 16:11
@Venetia píše:
Musim oponovat, ze na vsem se opravdu domluvit neda.. je to o schopnostech a osobnosti protejsku

Je to o úrovni a kvalitě vztahu. My dneska používáme některé praktiky (nebudu se rozepisovat) u kterých by se před dvaceti lety ježily ženě chlupy na celém těle. A dnes nám to vyhovuje. Prostě normálně na férovku si o tom promluvíme, zda to vyhovuje oběma. Ale to je zase o kalitě toho vztahu, schopnosti se dohodnout, umět považovat i kompromis za vítězné vyřešení problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
13.7.15 16:16
@sign45 píše:
Je to o úrovni a kvalitě vztahu. My dneska používáme některé praktiky (nebudu se rozepisovat) u kterých by se před dvaceti lety ježily ženě chlupy na celém těle. A dnes nám to vyhovuje. Prostě normálně na férovku si o tom promluvíme, zda to vyhovuje oběma. Ale to je zase o kalitě toho vztahu, schopnosti se dohodnout, umět považovat i kompromis za vítězné vyřešení problému.

neco asi jde a neco ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria