Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majk.ww to zase ne každý, jako doufám, že mě se to nestanu (nebudu tu hlásat to známé, já bych nikdy, to už mě zkušenost s nevěrou odnaučila hlásat, že kdyby a někdy jsou až moc křehká slova),ale doufám, že mezi ně patřit nebudu, nechtěla bych spadnout tam kam ti nevěrníci
@chebskamaminka píše:
@Majk.ww to zase ne každý, jako doufám, že mě se to nestanu (nebudu tu hlásat to známé, já bych nikdy, to už mě zkušenost s nevěrou odnaučila hlásat, že kdyby a někdy jsou až moc křehká slova),ale doufám, že mezi ně patřit nebudu, nechtěla bych spadnout tam kam ti nevěrníci
Budu doufat s tebou… ![]()
@Majk.ww kdo ví kam mě život zavane
kdo ví, jestli fatk s tím svým zestárnu, nikdo z nás neví co ho čeká, můžem si ten život jen směrovat ![]()
@chebskamaminka píše:
@Majk.ww kdo ví kam mě život zavanekdo ví, jestli fatk s tím svým zestárnu, nikdo z nás neví co ho čeká, můžem si ten život jen směrovat
Jasne, to smerovani ale dela hodne, mas osud ve svych rukou a pokud je tam snaha z obou stran, tak je napul vyhrano. ![]()
@Venetia píše:
nemyslim, ze tohle je tak uplne pravda
někdo je nevěrný a hned že tu svoji nemiluje.. Jak najivní,,
@Honza 12 píše:
někdo je nevěrný a hned že tu svoji nemiluje.. Jak najivní,,
ano… i opacne
@Majk.ww tak snaha zatim u nas je, manzel se snazi porad za dva roky nepolevil, tak snad mu ta morální kocovina vydrzi a kdyz ne pujdeme si kazdy svou cestou, jak rika muj kamarad, jsou jen dve možnosti, bud to jde a nebo ne
@Markéta80 no to nevim, ale kazdopadne zacal po dvanacti letech trochu zarlit, asi se boji, ze bych chtela oplacet, jako by tehotna zenska okouzlovala denne sto chlapu
ne ja mam sve mantinely danne a nez neveru tak radsi ukoncit nejdriv ukoncit vztah
@chebskamaminka jseš těhotná? To gratuluji a doufam že chlap už nebude zlobit
To víš že v sobě má ten pocit že třeba jednou se to stane i jemu
![]()
@Markéta80 jj kdyby se tolik nezmenil, tak bych do druheho ditka nesla s nim, ale za ty dva roky se pořád snaží, jak on rika snazi se chovat tak, abych uz nikdy nechtela odejit a zaslouzil si me, ne je fakt, ze nas vztah se od zakladu zmenil a ikdyz me to nekdy zpetne zaboli, tak jako par nas to opravdu posililo, no a ani to, ze se nam narodi druhe ditko za dva tydny neni zaruka, ze spolu zestarneme, protoze opravdu nikdy nevíme co se stane, ale když to nezkusime, tak to nezjistime ![]()
@chebskamaminka tak to už máš takhle za pár
. To je dobře že se snaží a snad pochopil a bude si pamatovat co by následovalo po další nevěře
. Tchán nevěrnej byl skoro pořád a včera to opět vytáhnul v hospodě a víceméně nechápe že my nevěru nebereme jako ok a teda nejvíc mě dostalo když se manžela ptal jestli se jako nikdy nehádáme? To jako po hádce by měl hned hledat sex jinde??? A nejvíc by mu vyhovovalo mít manželku i milenku
Na manžela prý koukal jak na blázna že mu stačí sex v manželství
. Manžel mu řekl že nedělá prasárny takže má doma klid a může chodit kamkoliv s tim že o sobě dává vědět ![]()
@Markéta80 píše:
@chebskamaminka tak to už máš takhle za pár![]()
. To je dobře že se snaží a snad pochopil a bude si pamatovat co by následovalo po další nevěře
. Tchán nevěrnej byl skoro pořád a včera to opět vytáhnul v hospodě a víceméně nechápe že my nevěru nebereme jako ok a teda nejvíc mě dostalo když se manžela ptal jestli se jako nikdy nehádáme? To jako po hádce by měl hned hledat sex jinde??? A nejvíc by mu vyhovovalo mít manželku i milenku
Na manžela prý koukal jak na blázna že mu stačí sex v manželství
. Manžel mu řekl že nedělá prasárny takže má doma klid a může chodit kamkoliv s tim že o sobě dává vědět
Ja znam zenskou, co po hadce chodila pryc a nahodne se s nekym na truc vyspala…
@Majk.ww
to už je asi o povaze
pro mě teda dost šílená představa ![]()