Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
30.4.15 19:10

@Majk.ww to zase ne každý, jako doufám, že mě se to nestanu (nebudu tu hlásat to známé, já bych nikdy, to už mě zkušenost s nevěrou odnaučila hlásat, že kdyby a někdy jsou až moc křehká slova),ale doufám, že mezi ně patřit nebudu, nechtěla bych spadnout tam kam ti nevěrníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.4.15 19:11
@chebskamaminka píše:
@Majk.ww to zase ne každý, jako doufám, že mě se to nestanu (nebudu tu hlásat to známé, já bych nikdy, to už mě zkušenost s nevěrou odnaučila hlásat, že kdyby a někdy jsou až moc křehká slova),ale doufám, že mezi ně patřit nebudu, nechtěla bych spadnout tam kam ti nevěrníci

Budu doufat s tebou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
30.4.15 19:13

@Majk.ww kdo ví kam mě život zavane :nevim: kdo ví, jestli fatk s tím svým zestárnu, nikdo z nás neví co ho čeká, můžem si ten život jen směrovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.4.15 19:18
@chebskamaminka píše:
@Majk.ww kdo ví kam mě život zavane :nevim: kdo ví, jestli fatk s tím svým zestárnu, nikdo z nás neví co ho čeká, můžem si ten život jen směrovat ;)

Jasne, to smerovani ale dela hodne, mas osud ve svych rukou a pokud je tam snaha z obou stran, tak je napul vyhrano. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
30.4.15 19:20

@chebskamaminka pak by bylo zajímaví jak by to vzal manžel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
30.4.15 19:29
@Venetia píše:
nemyslim, ze tohle je tak uplne pravda

někdo je nevěrný a hned že tu svoji nemiluje.. Jak najivní,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109127
30.4.15 20:09
@Honza 12 píše:
někdo je nevěrný a hned že tu svoji nemiluje.. Jak najivní,,

ano… i opacne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
30.4.15 21:28

@Majk.ww tak snaha zatim u nas je, manzel se snazi porad za dva roky nepolevil, tak snad mu ta morální kocovina vydrzi a kdyz ne pujdeme si kazdy svou cestou, jak rika muj kamarad, jsou jen dve možnosti, bud to jde a nebo ne

@Markéta80 no to nevim, ale kazdopadne zacal po dvanacti letech trochu zarlit, asi se boji, ze bych chtela oplacet, jako by tehotna zenska okouzlovala denne sto chlapu :mrgreen: ne ja mam sve mantinely danne a nez neveru tak radsi ukoncit nejdriv ukoncit vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
30.4.15 22:25
@mimiii250 píše:
@Tom087 a ty maj prave kliku :?

Taky mi to tak přijde :)

• Citovat
  • Upravit
59475
30.4.15 22:47

@chebskamaminka jseš těhotná? To gratuluji a doufam že chlap už nebude zlobit :cert: :cert: To víš že v sobě má ten pocit že třeba jednou se to stane i jemu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.5.15 08:37

@Markéta80 jj kdyby se tolik nezmenil, tak bych do druheho ditka nesla s nim, ale za ty dva roky se pořád snaží, jak on rika snazi se chovat tak, abych uz nikdy nechtela odejit a zaslouzil si me, ne je fakt, ze nas vztah se od zakladu zmenil a ikdyz me to nekdy zpetne zaboli, tak jako par nas to opravdu posililo, no a ani to, ze se nam narodi druhe ditko za dva tydny neni zaruka, ze spolu zestarneme, protoze opravdu nikdy nevíme co se stane, ale když to nezkusime, tak to nezjistime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
1.5.15 09:38

@chebskamaminka tak to už máš takhle za pár :palec: :palec:. To je dobře že se snaží a snad pochopil a bude si pamatovat co by následovalo po další nevěře ;). Tchán nevěrnej byl skoro pořád a včera to opět vytáhnul v hospodě a víceméně nechápe že my nevěru nebereme jako ok a teda nejvíc mě dostalo když se manžela ptal jestli se jako nikdy nehádáme? To jako po hádce by měl hned hledat sex jinde??? A nejvíc by mu vyhovovalo mít manželku i milenku :lol: Na manžela prý koukal jak na blázna že mu stačí sex v manželství :mrgreen:. Manžel mu řekl že nedělá prasárny takže má doma klid a může chodit kamkoliv s tim že o sobě dává vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.5.15 09:40
@Markéta80 píše:
@chebskamaminka tak to už máš takhle za pár :palec: :palec:. To je dobře že se snaží a snad pochopil a bude si pamatovat co by následovalo po další nevěře ;). Tchán nevěrnej byl skoro pořád a včera to opět vytáhnul v hospodě a víceméně nechápe že my nevěru nebereme jako ok a teda nejvíc mě dostalo když se manžela ptal jestli se jako nikdy nehádáme? To jako po hádce by měl hned hledat sex jinde??? A nejvíc by mu vyhovovalo mít manželku i milenku :lol: Na manžela prý koukal jak na blázna že mu stačí sex v manželství :mrgreen:. Manžel mu řekl že nedělá prasárny takže má doma klid a může chodit kamkoliv s tim že o sobě dává vědět :lol:

Ja znam zenskou, co po hadce chodila pryc a nahodne se s nekym na truc vyspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
1.5.15 09:45

@Majk.ww :lol: :lol: to už je asi o povaze :? pro mě teda dost šílená představa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
1.5.15 09:50

@Majk.ww
Jméno neprozradíš? :)
Já jen že jednu takovou znám také… :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...