Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109481
17.7.15 10:59
@sign45 píše:
Ale my to taky nerozebírali předem, nedělali klystýry. Reaguješ na základě domněnek. My se na tom předem nedomlouvali. Nicméně jsme si o tom později promluvili v tom duchu, jestli i tak neměl někdo z nás zábrany. Jestli nám to přineslo to, co jsme od toho očekávali, jestli to bylo posunutí sexuálních praktik k lepšímu nebo ne. Sex přeci není žádné tabu, kdo jiný, by si o tom měl povídat, než partneři?

Pokud vam to vyhovuje, tak proc ne… ale tak jasne, ze neco jsme ohledne toho taky prohodili, aby bylo jasno do budoucna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109481
17.7.15 11:00
@sign45 píše:
Ztratí zájem, tedy není ochoten dál se dohodnout a komunikovat. Proč bych ztrácel zájem, když partner plní mé potřeby?

Zajem ztrati prave proto, ze partner ty potreby neplni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 11:07
@Venetia píše:
Zajem ztrati prave proto, ze partner ty potreby neplni :D

Jenže v naprosté většině je neplní proto, že se o těch potřebách nebaví, že o nich ani neví, nezná je. Že si myslí, že se domnívají, že znají potřeby svého partnera. Ženská třeba uklízí, vaří, myslí si že po tom partner touží, protože po tom třeba toužil její táta, ale on touží po pohlazení, přitulení a po společných návštěvách kulturních akcí. A on si myslí, že ona chce mít hezké hnízdečko, protože to měla ráda jeho matka, tak vylepšuje byt, zahradu, ale ona by raději, kdyby ji nosil kytky a dárky. A problém je na světě. Bez otevžené komunikace, sdělování potřeb a naslouchání druhému to prostě nejde a nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.15 11:18
@sign45 píše:
Ztratí zájem, tedy není ochoten dál se dohodnout a komunikovat. Proč bych ztrácel zájem, když partner plní mé potřeby?

Jenže on může člověk ztratit zájem, i když jsou jeho potřeby naplněny a naopak může mít zájem být stále s partnerem, který jeho potřeby vůbec nenaplňuje, neumím to blíž vysvětlit, ale prostě to tak je. A navíc si myslím, že přílišná snaha, může být ve vztahu spíše kontraproduktivní, vztah by měl plynout tak nějak přirozeně, stejně jako sex :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ejafjatlajokitl
17.7.15 11:22

Jejda, člověk sem pár hodin nenakoukne a vy napíšete román… 8o
Ale krásně se to tu rozjelo… :potlesk:
@sign45 @Sonarka Knihu Mýtus monogamie neznám, seženu si, přečtu, už podle názvu se zdá vyloženě zajímavá.

@pohledzdruhestrany píše:
Ve mě to promlouvání o praktikách evokuje něco ve smyslu, ták miláčku, teď budu trochu šroubovat doprava, pak třikrát doleva a pak 20 ran příklepem, vyhovovalo by ti to? :mrgreen: Podle mě když se na to nepřijde beze slov, maximálně s citoslovcema, nemá to jinak moc smysl.
Úplný souhlas!
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.15 11:23
@Honza 12 píše:
Tak člověk si o sexu musí i tak pokecat. Zvlášť když je partner novější. Ukázat mu co ti dělá a jak ti dělat dobře…

Já o tom teda kecat nikdy nemusela :think: A fungovalo to skvěle i bez toho, nějak si neumím představit, říkat partnerovi - a teď musíš šáhnout támhle a pak tady :D Podle mě, pokud si dva v sexu nesednou, nějaké promluvy to nespraví a naopak, pokud si sednou, tak promluvy nejsou třeba ;) Teda alespoň já to tak mám.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.15 11:29
@Venetia píše:
Jsem moc rada… nekdy mam pocit, ze v tomhle jedu sama, kdyz si to tak ctu, co s tim vsichni nadelaji a neustale o tom komunikuji, diriguji se navzajem…

Přesně, vždyť sex je přirozená věc, tak by měl taky přirozeně sám plynout a pokud to nejde samo a přirozeně, pak je to špatný…ale promlouvat si o tom a řešit to, to na mě působí tak strašně asexuálně a uměle, že by mě pak úplně přešla chuť :think: Já bych spíš volila nějaký odstup, být chvíli nez sexu, nebo změnu prostředí, když už, ale určitě né promluvy, po tom na toho člověka stejně nedostaneš chuť, nebo tu chuť snad nějaký rozhovor dokáže přičarovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.15 11:31
@sign45 píše:
Mohu se zeptat, jak dlouho jsi s partnerem? Já jsem 26 let ženatý.

Jsme spolu 11 let.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.15 11:34
@sign45 píše:
Ano, nejsme monogamní. Ale na základě literatury a obzvláště knihy Mýtus monogamie tvrdím, že ve zdravém vztahu, kde jsou naplňovány potřeby partnerů a partneři se vzájemně respektují, není důvod k přeskakování jiných jisker.Mě to spíš připadá, že si tady spousta diskutujících potřebuje sama sobě zdůvodnit a ospravedlnit jak již aktuální, tak touhu po přeskakování jisker a ovládání pudů.

K přeskakování jisker, ale zpravidla není žádného důvodu třeba :D To člověk vůlí neovlivní, přichází to většinou zcela nečekaně i v naprosto bezchybném vztahu :nevim: Ospravedlněním bych to nenazvala, spíš konstatováním pravdy :nevim: ;)

• Citovat
  • Upravit
2584
17.7.15 11:37

@Venetia

Doporučil bych malý testík, a nejen pro Tebe

Vezměte si list papíru a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí ho vyplňte, dejte si na to třeba týden. Na jednu stranu napište moje potřeby a na druhou stranu jeho/její potřeby. A pak každý sám za sebe seřaďte své potžeby a to, co si myslíte, že jsou partnera potřeby, podle priority. Vzájemně se o vyplňování neinformujte.

• Slova ujištění, tedy povzbuzování, pochválení, slovní podpora v jeho práci atd.
  • Pozornost, tedy naslouchání potřebám a problémům partnera, aktivní účast na jejich řešen
  • Přijímání darů, to je snad jasné
  • skutky a služby, tedy dělat takové věci, které partnera potěší, vynést koš, umýt nádobí, vymalovat byt, vylepšit zahradu…
  • fyzická kontakt, tedy pohlazení, chycená za ruku, políbení, přitulení, prostě nesexuální projevy fyzické lásky

A pro potřeby tohoto testu vynechte sex jako takový, ten v tomto případě uvažujte jako takovou odměnu za plnění ostatních potřeb.

No a ptom si ty papíry vzájemně vyměňte. Garantuji Vám, že budete udivení, jak Vás Vaše domněnky o partnerových prioritách klamaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 11:39
@Sonarka píše:
Já o tom teda kecat nikdy nemusela :think: A fungovalo to skvěle i bez toho, nějak si neumím představit, říkat partnerovi - a teď musíš šáhnout támhle a pak tady :D Podle mě, pokud si dva v sexu nesednou, nějaké promluvy to nespraví a naopak, pokud si sednou, tak promluvy nejsou třeba ;) Teda alespoň já to tak mám.

Ale taková postup já přeci nikde nepopisuji. To jsou jen Tvé domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 11:40
@Sonarka píše:
Přesně, vždyť sex je přirozená věc, tak by měl taky přirozeně sám plynout a pokud to nejde samo a přirozeně, pak je to špatný…ale promlouvat si o tom a řešit to, to na mě působí tak strašně asexuálně a uměle, že by mě pak úplně přešla chuť :think: Já bych spíš volila nějaký odstup, být chvíli nez sexu, nebo změnu prostředí, když už, ale určitě né promluvy, po tom na toho člověka stejně nedostaneš chuť, nebo tu chuť snad nějaký rozhovor dokáže přičarovat? :think:

Kde jsem prosím psal o tom, že je třeba to předem rozpitvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejafjatlajokitl
17.7.15 11:41
@sign45 píše:
Jo, ale ta moje původní reakce byla na to, že pokud někdo potřebuje jinou praktiku v sexu, hledá jiného partnera, zahýbá. Tak proč to po dohodě nezkusit se svým partnerem?

V životě by mně nenapadlo zahnout kvůli tomu, že mně láká jiná praktika, proboha! 8o 8o
Každopádně souhlasím s @Venetia, taky na mně rozborka a sborka sexuálního aktu, úvod, stať a závěr, působí silně asexuálně.
Nechci o tom dopředu mluvit, chci to prostě dělat.
Pro názornost s příklady: pokud chlapa napadne ten anál, prostě svoje doteky směřuje tam. Opatrně, zkusí, stáhne se, v průběhu milování zkusí znovu, dráždí prstem, stáhne se. Pak už se třeba vůbec nevrátí… anebo dotáhne věc do konce. Pokud tohle dneska nechci, stačí mu odtáhnout ruku, uhnout, zakňourat…

Nebo odjinud, vím, že k totálnímu, mokrému orgasmu se nejlíp doberu na všech čtyřech, když mně chlap zezadu určitým způsobem dráždí rukou (neboť jsem zažila jinde a bylo to fantastické!)
Těžko ale přijdu za mužem s tím - hele, tohle myslím, že by bylo bezvadný, já se našteluju takhle a ty zkus toto…
Prostě v rámci rozjetého milování udělám kočičku a pak už vrním nebo lehce uhýbám podle toho, jak se chlap chytí tématu. Nikomu nedávám návody, pokud jsme s mužským na stejné vlně, milování funguje perfektně samo od sebe i s inovacemi.
Pokud ne, manuály stejně nemají smysl.

• Citovat
  • Upravit
2584
17.7.15 11:41
@Sonarka píše:
K přeskakování jisker, ale zpravidla není žádného důvodu třeba :D To člověk vůlí neovlivní, přichází to většinou zcela nečekaně i v naprosto bezchybném vztahu :nevim: Ospravedlněním bych to nenazvala, spíš konstatováním pravdy :nevim: ;)

Pravdy, nebo touhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
17.7.15 11:43
@Ejafjatlajokitl píše:
V životě by mně nenapadlo zahnout kvůli tomu, že mně láká jiná praktika, proboha! 8o 8o
Každopádně souhlasím s @Venetia, taky na mně rozborka a sborka sexuálního aktu, úvod, stať a závěr, působí silně asexuálně.
Nechci o tom dopředu mluvit, chci to prostě dělat.
Pro názornost s příklady: pokud chlapa napadne ten anál, prostě svoje doteky směřuje tam. Opatrně, zkusí, stáhne se, v průběhu milování zkusí znovu, dráždí prstem, stáhne se. Pak už se třeba vůbec nevrátí… anebo dotáhne věc do konce. Pokud tohle dneska nechci, stačí mu odtáhnout ruku, uhnout, zakňourat…Nebo odjinud, vím, že k totálnímu, mokrému orgasmu se nejlíp doberu na všech čtyřech, když mně chlap zezadu určitým způsobem dráždí rukou (neboť jsem zažila jinde a bylo to fantastické!)
Těžko ale přijdu za mužem s tím - hele, tohle myslím, že by bylo bezvadný, já se našteluju takhle a ty zkus toto…
Prostě v rámci rozjetého milování udělám kočičku a pak už vrním nebo lehce uhýbám podle toho, jak se chlap chytí tématu. Nikomu nedávám návody, pokud jsme s mužským na stejné vlně, milování funguje perfektně samo od sebe i s inovacemi.
Pokud ne, manuály stejně nemají smysl.

Tak tahle moje reakce byla už reakcí na reakci. A kde jsem prosím psal o tom, že je třeba sexuální akt předem rozpitvat?

Nicméně znovu opakuji, že tahle diskuse není o sexu a sexuálnách praktikách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí