Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:![]()
![]()
možná by se celý sexuální akt mohl charakterizovat tak, že chlap pouze zvažuje, zda udělal pohyb vpřed kam chtěl, trochu se pokusí napravit předchozí pohyb, ale pak zase dojde ke stejnému závěru ![]()
@0Minnie0 píše:
Přítel má také ten názor, že ženská nevěra je větší svinstvo, ale né z důvodu dětí nebo tak něco, ale proto, že mu to fyzicky přijde nechutnější, když se někde tahá ženská, cituji:,,do které ho někdo strká", než chlap.Děsná hovadina a první názor, který fakt nesdílím a přijde mi naprosto zcestný a alibistický.![]()
![]()
když chlap šuká jinde, nešuká náhodou babu??
tak jakej rozdíl.. pokud teda nevleze na chlapa.. Nesnáším tyhle názory.. U baby je to horší?? Tak proč ju šuká?
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
možná by se celý sexuální akt mohl charakterizovat tak, že chlap pouze zvažuje, zda udělal pohyb vpřed kam chtěl, trochu se pokusí napravit předchozí pohyb, ale pak zase dojde ke stejnému závěru
no nedejbože kdyby jen ležel a baba si nebyla jistá jestli chce slíst bo ne že
![]()
Kazda provalena nevera ublizi a je celkem jedno, jestli byla fyzicka nebo citova a dopustil-li se ji jedinec s penisem nebo s vaginou.
Je to asi složitější, než to takhle říci. Já v tom rozdíl nevidím, dojde-li k nevěře u chlapa či ženy za stejných podmínek, nevidím v tom prostě rozdíl - že by mi jedno přišlo nechutnější než druhé…
@sissi79 píše:
když chlap šuká jinde, nešuká náhodou babu??tak jakej rozdíl.. pokud teda nevleze na chlapa.. Nesnáším tyhle názory.. U baby je to horší?? Tak proč ju šuká?
![]()
![]()
![]()
Přesně tak…
@sissi79 píše:
no nedejbože kdyby jen ležel a baba si nebyla jistá jestli chce slíst bo ne že![]()
no tak asi pro ten případ je při tomto druhu mužsko ženské komunikace pohybová vyjádření nutno doplnit i verbálními, aby to bylo najisto… jen pozor na klasické „už to bude“ může být více značné, případně „vem si mě“ není-li jasný kontext, může muže i donuit k útěku ![]()
možná by se celý sexuální akt mohl charakterizovat tak, že chlap pouze zvažuje, zda udělal pohyb vpřed kam chtěl, trochu se pokusí napravit předchozí pohyb, ale pak zase dojde ke stejnému závěru
božínku
![]()
Já bych to řekla takhle. "Horší " druh nevěry je pro vztah ten, kde je ten nevěrný citově velmi zaangažován k milenci či milence. A protože tento druh nevěry je mnohem častější u žen, zdá se ženská nevěra celkově jako horší.
Já bych zamilovanému partnerovi nevěru neodpouštěla. Za to by mi to nestálo (samozřejmě jinak by se to provádělo člověku, který má s partnerem 5 dětí, hypo a nemá kam jít, což ale není případ zakladatele)
no tak asi pro ten případ je při tomto druhu mužsko ženské komunikace pohybová vyjádření nutno doplnit i verbálními, aby to bylo najisto… jen pozor na klasické „už to bude“ může být více značné, případně „vem si mě“ není-li jasný kontext, může muže i donuit k útěku
no tak k útěku.. Příběh z (kamarádčina) života.. Poloha zezadu.. on v zápalu šuku řve Udělám ti miminko
Kdyby ju prý nedržel za vlasy v momentě by utekla
Byli milenci, u ní v momentě opadlo vzrušení
![]()
@sissi79 píše:
no tak k útěku.. Příběh z (kamarádčina) života.. Poloha zezadu.. on v zápalu šuku řve Udělám ti miminko![]()
Kdyby ju prý nedržel za vlasy v momentě by utekla
![]()
Byli milenci, u ní v momentě opadlo vzrušení
![]()
zajímavá závěrečná předorgáčová předehra, copak tím asi archetypální básník chtěl říct? ![]()
zajímavá závěrečná předorgáčová předehra, copak tím asi archetypální básník chtěl říct?
já nevím, já u toho nebyla
![]()
napadá tě snad něco?
![]()
@jenika1 píše:
Nevím proč, ale mě to zavání reklamou. Nechápu, proč někdo, kdo chce poslat svůj příběh, dává odkaz na sránky, které problém vyřeší. (viz zakladatel) navíc to popisuje tak, že jak radili, tak to krásně šlo. Zrovna nedávno- chcete se mnou hubnout zdravě a šup odkaz. Je toho poslední dobou dost. Omlouvám se pokud to je jinak, ale ten odkaz mě zrazuje tomě věřit.
Asi jde i o můj příspěvek. Setkal jsem se s nevěrou poprvé v životě a doufám že naposled, po 25 letech manželství, Já se choval jak blbec, žena měla příležitost a chopila se ji, zjednodušeně, tečka. Jak co smontovat vím, mám technické vzdělání, jak ovládat který program vím, IT mě baví, znám noty, umím tzransponovat atd.. Tady jsem byl v koncích a tak jsem využil první stránky, které nabídly pomoc a zabralo to, tedy alespoň si to myslím. Uvedl jsem je proto, že by třeba mohly poci i druhým, četl jsem jen rady a vyuřil o-line radu. Bezplatně. Nikoho nenutím, prostě jsem v situaci kdy jsem trochu cíťa a jestli to na někoho působí jako reklama tak mě to mrzí.
@sissi79 píše:
já nevím, já u toho nebyla![]()
![]()
napadá tě snad něco?![]()
no jinak řečeno, já si tě teď zašpuntuju (ovládnu) a už budeš jen moje:)
no jinak řečeno, já si tě teď zašpuntuju (ovládnu) a už budeš jen moje:)