Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
19.8.14 13:46
@chebskamaminka píše:
@0Minnie0 no jo, ale zase byla holka vynalézavá, že jsem říkala muži, že se divím, že nestál mezi dveřma po měsíci s kufrem… no jo, co na to říct - byl hloupej a moc toho zkazil
Člověk chybuje…Ale asi jsou věci, které prostě člověk odpustit nemá. Pro mě je nevěra a nevěra. Kdyby partner po nevěře situaci radikálně neřešil k mému prospěchu, nenechala bych si šlapat po srdci. Ale každý jsme nějaký. Doufám, že to nikdy řešit nebudu, ale popravdě si myslím, že nevěra se dotkne v životě velké většiny lidí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.8.14 13:57

@0Minnie0 tak asi tak nějak přesně to mám i já, manžel to hodně zkazil, udělal špatně spoustu věcí, opravdu hnusy, chtěla jsem odejít i se synem a rozvést se, nakonec po jedné emocionální bouřce mezi poli, jsem mu dala druhou šanci a změnil, neskutečně moc, vlastně mám pocit, že ani po tom roce ještě pořád neznám, vždycky mě zase překvapí něčím novým a je fakt, že i psycholožka říkala, že takovou snahu nevěrného partnera za svojí praxi snad nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 14:03
@chebskamaminka píše:
@0Minnie0 tak asi tak nějak přesně to mám i já, manžel to hodně zkazil, udělal špatně spoustu věcí, opravdu hnusy, chtěla jsem odejít i se synem a rozvést se, nakonec po jedné emocionální bouřce mezi poli, jsem mu dala druhou šanci a změnil, neskutečně moc, vlastně mám pocit, že ani po tom roce ještě pořád neznám, vždycky mě zase překvapí něčím novým a je fakt, že i psycholožka říkala, že takovou snahu nevěrného partnera za svojí praxi snad nezažila

To ti moc přeji a obdivuji trpělivost :kytka: Já jsem možná moc temperamentní a zásadová, byla bych schopná odpustit úlet, ale nějaké hnusy, jak ty píšeš, to hrdost nedovolí - a víceméně si myslím, že je to někdy špatně. Ale stejně je to situace od situace - a hlavně každý si to musí vyřešit sám. Jen je asi o něco těžší to řešit, když jsou v tom děti atd. - ty my zatím nemáme, proto jsem asi tak striktní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 14:03
@0Minnie0 píše:
To ti moc přeji a obdivuji trpělivost :kytka: Já jsem možná moc temperamentní a zásadová, byla bych schopná odpustit úlet, ale nějaké hnusy, jak ty píšeš, to hrdost nedovolí - a víceméně si myslím, že je to někdy špatně. Ale stejně je to situace od situace - a hlavně každý si to musí vyřešit sám. Jen je asi o něco těžší to řešit, když jsou v tom děti atd. - ty my zatím nemáme, proto jsem asi tak striktní :kytka:
  • že je někdy špatně neodpustit kvůli hrdosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.8.14 14:15

@0Minnie0 mluvíš jako já kdysi, byla bych se schopná rozvádět i po blbém líbání, zásadová, pevná ve svých názorech i rozhodnutí s vyřídilkou, že jsem byla s každým hned hotová, manžel vždy říkaval, že jsem výřečná, že každého ubiju argumentama a hle přišla nevěra a nakonec bylo vše jinak, jo udělal kraviny a věci co se nemají, spal s ní v naší posteli, nebo u nás byla přes noc, málo se chránil při sexu a jiné věci…
syn byl faktor, který jsem samozřejmě musel vzít v potaz přirozhodování, vždyť je to naše dítě, ale já opravdu chtěla odejít, ale ten moment mezi poli mezi náma vše zlomil
manžel i dnes po roce moc dobře ví, co jsem mu řekla, že už nikdy nebudu říkat nikdy, že se může stát, že mi za pár let dojde, že to prostě nejde a ten život vedle něho žít nechci a proto jak říká, snaží se chovat stále tak, abych už nikdy nechtěla odejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 14:24
@chebskamaminka píše:
@0Minnie0 mluvíš jako já kdysi, byla bych se schopná rozvádět i po blbém líbání, zásadová, pevná ve svých názorech i rozhodnutí s vyřídilkou, že jsem byla s každým hned hotová, manžel vždy říkaval, že jsem výřečná, že každého ubiju argumentama a hle přišla nevěra a nakonec bylo vše jinak, jo udělal kraviny a věci co se nemají, spal s ní v naší posteli, nebo u nás byla přes noc, málo se chránil při sexu a jiné věci…
syn byl faktor, který jsem samozřejmě musel vzít v potaz přirozhodování, vždyť je to naše dítě, ale já opravdu chtěla odejít, ale ten moment mezi poli mezi náma vše zlomil
manžel i dnes po roce moc dobře ví, co jsem mu řekla, že už nikdy nebudu říkat nikdy, že se může stát, že mi za pár let dojde, že to prostě nejde a ten život vedle něho žít nechci a proto jak říká, snaží se chovat stále tak, abych už nikdy nechtěla odejít…

Hele věřím tomu - opravdu. A je mi jasné, že člověk se neustále vyvíjí, jeho postoje, názory, přibývají zkušenosti… Vím, že vše může být jinak. Na jednu stranu v budoucnu, kdyby nastala tato situace, nechci rozbít rodinu, na druhou stranu něco bude na tom, že šťastná maminka = šťastné dítě. :think: To je opravdu velmi velmi individuální, záleželo by, co by se stalo, jaký by byl jeho postoj, jaká by byla situace. Nikdy neříkám nikdy - jako ty :kytka: Člověk si prostě nemůže být jistý nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.8.14 14:57

@0Minnie0 nemůže,jisté máme jen, že jednou budem v pánu :) ono pokud by manžel překročil jeden z našich dohodnutých mantinelů, tak ví, že okamžitě končím, třeba i těhotná, nebo s dvěma dětma, to zase jsem dubová palice a muž si je velie vědom, že druhou šanci jsem dala poprvé a naposled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 14:59
@chebskamaminka píše:
@0Minnie0 nemůže,jisté máme jen, že jednou budem v pánu :) ono pokud by manžel překročil jeden z našich dohodnutých mantinelů, tak ví, že okamžitě končím, třeba i těhotná, nebo s dvěma dětma, to zase jsem dubová palice a muž si je velie vědom, že druhou šanci jsem dala poprvé a naposled

Jo, nastavit nějaká pravidla určitě pomůže, tam je to prostě pak jen o tom, jak moc se ta důvěra obnoví. Já bych šíleně bojovala s tím mu znovu věřit a bojím se, že bych to ve výsledku poslala do kytek já - neustálým zjišťováním, výslechy… Na tohle musí být ženská silná :kytka: Což nedokáži říct, do jaké míry jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 15:27

K nevere...

Muzi jsou uz proste takovi… prozene se kolem sukne a zapominame na stesti rodinneho krbu, smula pro nas…
Pak zehlime a skemrame, coz je opet jista forma dobyvani…o tom muzska duse je, chce dobyvat, chce vzdy to co nema…
Tak snad vam to bude klapat, preju hodne stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.8.14 16:12

@0Minnie0 můžu ti říct, že jsem přesně tohle očekávala, že mě bude strašně tohle hryzat, ale nakonec párkrát jsem byla nervózní z toho když byl na přesčasu nebo tak, snažil se mě uklidit, když pípla sms a já byla nervózní sám od sebe mi ji ukázal a tak nějak teď když je doma sám si paradoxně neřeknu - hm sitam užívá s milenkou, ale hm jak by si to uměl dřív užít - to co popisuješ ty se vlastně ani moc nedostavilo, ale důvěra už nikdy nebude 100%,to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 16:15
@chebskamaminka píše:
@0Minnie0 můžu ti říct, že jsem přesně tohle očekávala, že mě bude strašně tohle hryzat, ale nakonec párkrát jsem byla nervózní z toho když byl na přesčasu nebo tak, snažil se mě uklidit, když pípla sms a já byla nervózní sám od sebe mi ji ukázal a tak nějak teď když je doma sám si paradoxně neřeknu - hm sitam užívá s milenkou, ale hm jak by si to uměl dřív užít - to co popisuješ ty se vlastně ani moc nedostavilo, ale důvěra už nikdy nebude 100%,to je jasné

Jasně no, s tím do toho asi člověk prostě musí jít. A nepředhazovat, nevytahovat staré záležitosti v hádce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.8.14 16:17

@0Minnie0 někdy to moc nejde, ikdyž muž říká, že moc nevyčítám, ale kolikrát já se kousám do jazyka, kolik myšlenek z hlavy musím umlčet :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 16:20
@chebskamaminka píše:
@0Minnie0 někdy to moc nejde, ikdyž muž říká, že moc nevyčítám, ale kolikrát já se kousám do jazyka, kolik myšlenek z hlavy musím umlčet :roll: :zed:

Tomu rozumím, no… Já jsem na tohle hrozná, hrozně bych neustále panikařila a řešila. Ale kdo ví - říkám, zatím sem to díkybohu řešit nemusela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.8.14 16:26

@0Minnie0 já myslím, že se na to nelze připravit, jako spoustu jiných partnerských problému to řešení ukáže až to přijde :nevim: do té doby nevíme jak zareagujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.14 16:28

Přesně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie