Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:vy jste tak majetničtí
![]()
ále vůbec jen máme rádi systematickej přístup, jedno otebřít, zašpuntovat a pak o flašku dál, to naopak vy máte ve všem emo-hokej, a pak se div, že v tom tak lítáte ![]()
@pohledzdruhestrany píše: ále vůbec jen máme rádi systematickej přístup, jedno otebřít, zašpuntovat a pak o flašku dál, to naopak vy máte ve všem emo-hokej, a pak se div, že v tom tak lítáte
@sissi79 píše:![]()
aha, takže hlavní problém je v tom že vás nechápeme
![]()
jenže jak poznat že už je u nás zašpuntováno
![]()
snížená míra obdivu, zvýšená míra požadavků:)
@káťa já si kdysi myslela, že bych neodpustila žádnou nevěru a skutečnost byla jiná, ale asi bych rozlišovala jednorázový úlet, zamilovanost a hlubší cit…
@pohledzdruhestrany píše:
snížená míra obdivu, zvýšená míra požadavků:)
@sissi79 ahoj
koukám, jak plevelíš, jen jsem tě ještě nepozdraviula ani - ostuda
@káťa píše:
Já bych to řekla takhle. "Horší " druh nevěry je pro vztah ten, kde je ten nevěrný citově velmi zaangažován k milenci či milence. A protože tento druh nevěry je mnohem častější u žen, zdá se ženská nevěra celkově jako horší.Já bych zamilovanému partnerovi nevěru neodpouštěla. Za to by mi to nestálo (samozřejmě jinak by se to provádělo člověku, který má s partnerem 5 dětí, hypo a nemá kam jít, což ale není případ zakladatele)
Já bych to asi charakterizoval tak. Pro podvedeného je to hrozný šok, psychický nápor, něco stabilního se zhroutí. A je jedno, kdo z partnerů to udělal. pokud má někdo nepřekonatelné nutkání to udělat, nechť to udělá tak, aby se to ten druhý nikdy nedozvěděl, pokud s ním chce zůstat. Ze dvou důvodů. Co oko nevidí, srdce nebolí a ženské přirození není mýdlo, to neubývá.
Příspěvek upraven 18.08.14 v 14:21
@sign45 jedním slovem - zrada a to je něco strašného, tak moc jsem manžela milovala, ale ta zrada je strašná… a těžko se s ní srovnává
@chebskamaminka píše:
@sign45 jedním slovem - zrada a to je něco strašného, tak moc jsem manžela milovala, ale ta zrada je strašná… a těžko se s ní srovnává
Vím o čem je řeč. Ta pochybnost už asi nikdy nezmizí, i když se otupí. Důvěra už nikdy nebude stoprocentní. Ale u mě je to ještě dost čerstvé (14 dní) a zatím to bolí hodně.
@chebskamaminka píše:
@sissi79 ahojkoukám, jak plevelíš, jen jsem tě ještě nepozdraviula ani - ostuda
nojo.. styď se
já jsem nepoučitelná plevelím furt a všude
Ale už mizím ![]()
@sign45 ano - tak jsem to řekla i manželovi, že ta důvěra už nikdy nebude 100%,že bych lhala sama sobě, ale můžeme se časem dopracovat k 90% nebo i dokonce k 99%, dej tomu čas, je to u vás až moc čertvé, ještě přijde spousta vln emocí, houpačky, kdy nevíš co cítíš, chvíle, vzteku, nebo beznaděje, touhy něco rozbít, nebo na partnera ze sebe vykřičet jak moc to bolí, čas to všechno otupí - bolet je to prostě jako rána na duši a srdci, může se uzdravit, ale jizva jako připomínka na to tam už zůstane navždy
@sissi79 a kam? zrovna když mám chvilku volnějí v práci mizíš, jo?
@chebskamaminka píše:
@sign45 ano - tak jsem to řekla i manželovi, že ta důvěra už nikdy nebude 100%,že bych lhala sama sobě, ale můžeme se časem dopracovat k 90% nebo i dokonce k 99%, dej tomu čas, je to u vás až moc čertvé, ještě přijde spousta vln emocí, houpačky, kdy nevíš co cítíš, chvíle, vzteku, nebo beznaděje, touhy něco rozbít, nebo na partnera ze sebe vykřičet jak moc to bolí, čas to všechno otupí - bolet je to prostě jako rána na duši a srdci, může se uzdravit, ale jizva jako připomínka na to tam už zůstane navždy
Já jsem rád, že si mohu alespoň takhle popvídat s lidmi, kteří vědí o čem mluvím. S přáteli to moc nejde, ti jsou ve valné většině společní a my se dohodli, že to nyní necháme jenom na „nás třech“.