Nevěra + partnerův mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
10.2.11 13:31

Intuici mám a nespoléhám na ni. Mnohem více se mi v životě vyplatilo pozorovat, porovnávat, věřit zkušenosti a exaktním důkazům. V partnerských vztazích upřednostňuju důvěru, upřímnost a komunikaci (ptám se na věci, které chci vědět a očekávám, že se mi dostává pravdivých odpovědí).
Do osobních věcí bych manželovi (ale ani dětem) nikdy nelezla, jsem tak vychovaná a ctím právo každého na „intimní zónu“. Ženská intuice je mýtus asi jako mužský orientační smysl, na pohlaví není míra takových dovedností vázaná. Stejně jako manželkovské slepičení a slídění po mobilech a PC, to je spíš spojeno s typem a vyspělostí osobnosti (znám mladé ženy, kterým je něco takového cizí i postarší žárlivce co jsou klidně schopni se něčím takovým ztrapnit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.2.11 13:37
BaraF píše:
Intuici mám a nespoléhám na ni. Mnohem více se mi v životě vyplatilo pozorovat, porovnávat, věřit zkušenosti a exaktním důkazům. V partnerských vztazích upřednostňuju důvěru, upřímnost a komunikaci (ptám se na věci, které chci vědět a očekávám, že se mi dostává pravdivých odpovědí).
Do osobních věcí bych manželovi (ale ani dětem) nikdy nelezla, jsem tak vychovaná a ctím právo každého na „intimní zónu“. Ženská intuice je mýtus asi jako mužský orientační smysl, na pohlaví není míra takových dovedností vázaná. Stejně jako manželkovské slepičení a slídění po mobilech a PC, to je spíš spojeno s typem a vyspělostí osobnosti (znám mladé ženy, kterým je něco takového cizí i postarší žárlivce co jsou klidně schopni se něčím takovým ztrapnit).

píšeš že intuice je mýtus? ale já si to moc nemyslím přeci pokud máš pochybnosti tak to je intuice a nejde jen o nevěru ale i o jiné věci třeba jako že někde bude dopravní zácpa nebo že já nevím zakopneš …podle mě ji má každý ale u chlapů je to trošku v jiné oblasti nevím v jaké ale myslím si to.Intimní zonu ano beru ale myslím si že by měla mít i svoje hranice.Přeci pokud budeš intiutivně cítit že se děje něco strašného nedej bože tedy tak co uděláš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.2.11 13:42
mondejka píše:
píšeš že intuice je mýtus? ale já si to moc nemyslím přeci pokud máš pochybnosti tak to je intuice a nejde jen o nevěru ale i o jiné věci třeba jako že někde bude dopravní zácpa nebo že já nevím zakopneš …podle mě ji má každý ale u chlapů je to trošku v jiné oblasti nevím v jaké ale myslím si to.Intimní zonu ano beru ale myslím si že by měla mít i svoje hranice.Přeci pokud budeš intiutivně cítit že se děje něco strašného nedej bože tedy tak co uděláš ?

Nic.
Když se budu cítit nemocná, půjdu k doktorovi.
Když budu cítit, že se terénem žene chlorový mrak tak zdrhnu.
A když budu chtít vědět jestli má manžel nějakou jinou tak se ho zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 13:44
BaraF píše:
mondejka píše:
píšeš že intuice je mýtus? ale já si to moc nemyslím přeci pokud máš pochybnosti tak to je intuice a nejde jen o nevěru ale i o jiné věci třeba jako že někde bude dopravní zácpa nebo že já nevím zakopneš …podle mě ji má každý ale u chlapů je to trošku v jiné oblasti nevím v jaké ale myslím si to.Intimní zonu ano beru ale myslím si že by měla mít i svoje hranice.Přeci pokud budeš intiutivně cítit že se děje něco strašného nedej bože tedy tak co uděláš ?
Nic.

a budeš naivně věřit že Ti hned řekne jo a mám a všechno vyklopí? 8-o :roll: nebuď blázen, ti se drží pravidla zatloukat zatloukat zatloukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.2.11 13:45
BaraF píše:
mondejka píše:
Nic.

to je asi to nejlepší … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.2.11 13:52

Jako soldi - kouknu a vidím..Nevím , ale zda je to intuice, nebo spíš schopnost vypozorovat téměř nevypozorovatelné - řeč těla, očí, tiky, tvář..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lidinka
11.2.11 11:35

Hm, já jsem takhle tomu svému věřila 20 let, taky žádnou neměl. Ani mě nenapadlo lézt do mobilu, mailu, když šel s kamarády na pivko nebo vínko, tak přece šel s kamarády na pivko nebo vínko. Pak jsem se mu jednou podívala do mailu. A nestačila jsem zírat ! Ne, vůbec se nestydím za to, že jsem mu potom prošla i mobil. Samozřejmě jsem chtěla vědět na čem jsem. A teď se snažíme vše napravit a dát zase dohromady. Někteří chlapi jsou jako děti, prostě to zkouší a když to vychází, tak fajn, jenže se to pak taky může zbytečně rozjet, oni vůbec nepřemýšlí o tom, jaké to může mít následky, musíte jim to sdělit. A mrzí mě jen to, že jsem se tam nepodívala dřív, nemuselo to dojít tak daleko a bolesti by bylo mnohem míň.

• Citovat
  • Upravit
164
11.2.11 11:40

Ženská intuice funguje!!! Já cítila 2 měsíce takové zvláštní napětí a divný pocit..... A intuice se potvrdila! Manžel mě podváděl a donutila jsem ho aby se mi přiznal.....Nyní se budeme rozvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.2.11 11:56
trumbelín píše: Ženská intuice funguje!!! Já cítila 2 měsíce takové zvláštní napětí a divný pocit..... A intuice se potvrdila! Manžel mě podváděl a donutila jsem ho aby se mi přiznal.....Nyní se budeme rozvádět.

A JAK SI HO PŘINUTILA ?podívala jsi se mu do mobilu ?ten rozvod mě moc mrzí … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.2.11 12:01
lidinka píše:
Hm, já jsem takhle tomu svému věřila 20 let, taky žádnou neměl. Ani mě nenapadlo lézt do mobilu, mailu, když šel s kamarády na pivko nebo vínko, tak přece šel s kamarády na pivko nebo vínko. Pak jsem se mu jednou podívala do mailu. A nestačila jsem zírat ! Ne, vůbec se nestydím za to, že jsem mu potom prošla i mobil. Samozřejmě jsem chtěla vědět na čem jsem. A teď se snažíme vše napravit a dát zase dohromady. Někteří chlapi jsou jako děti, prostě to zkouší a když to vychází, tak fajn, jenže se to pak taky může zbytečně rozjet, oni vůbec nepřemýšlí o tom, jaké to může mít následky, musíte jim to sdělit. A mrzí mě jen to, že jsem se tam nepodívala dřív, nemuselo to dojít tak daleko a bolesti by bylo mnohem míň.

v tom máš naprostou pravdu že někteří jsou jako malý kluci asi je dobré když jim dáš nějak najevo co všechno se může stát když se něco takovýho stane. Jen asi nerozumím tomu že je to v dnešní době tak častý a přijde mi že někteří z nás už nevěru berou jako samozřejmost. Znám spoustu starých lidí co jsou spolu třeba 40 let dřív se mi zdá se takové věci neřešili …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.11 09:34

Tak já se přidám ke staré diskuzi … intuice je potvora … měla jsem špatný pocit, něco mě nahlodávalo a intuice mi řekla MUSÍŠ i když je to hnusné. Dělat ze sebe blbce, aby to všichni okolo věděli a já si naivně nalhávala, že nic. Když bych se ho zeptala tak by se držel hesla ZATLOUKAT ZATLOUKAT. No nezjistila jsem nevěru, ale spíš flirtoval. Jestli by to došlo dál to nevím, vždycky mi to ta intuice napoví a když mám špatný pocit,tak se mu podívám do mobilu a už sem mu to i řekla, že šrotuju, že je tam něco divného… a podle toho se i zařídím. :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 10:33

Ahoj,
také něco přidám. Nevím jestli to je zrovna intuice, ale třeba mi i tak poradíte. Už delší dobu mám takový špatný pocit z manžela. Né tedy z něho samotného, ale z toho, jak se chová. Je hubený, ale ješzě drží dietu, jelikož má prý bříško (neříkám, že ho má úplně ploché, ale katastrofa to také není), je věčně unavený, nic se mu nechce. Nedávno jsem v jeho mobilu hledala tel.číslo (on o tom věděl, že hledám ten kontakt) a najednou jsem tam našla jedno ženské jméno-pouze křestní. Což mi bylo divné, protože všechny kontakty má i s příjmením (ženských tam má více,jelikož se jedná i o pracovní záležitosti, takže by to nebylo tak divné-jenže chybělo to příjmení!!). Zeptala jsem se, kdo to je a on že neví. Tak jsem na něj udeřila, jak nemůže vědět, kdo to je, když ten kontakt tam má. On, že to opravdu neví, že si to nepamatuje. Jsem paranoidní nebo si s tou holkou musel prostě někdy psát? a je normální, že by zapomněl o koho jde? nebo si prostě vymýšlí? kdyby jste ho ale viděly, jak je přesvědčivý, že si to opravdu nepamatuje a že si prý nepamatuje 30% lidí z telefonního seznamu :nevim:
Už si připadnu jak blázen, zdají se mi teď samé sny o nevěře a už mě to pěkně ničí.

• Citovat
  • Upravit
1053
3.6.11 11:05

ja teda nevim jak to mate vy s intuici ale me se nenaskytla.J mela rovnou dukaz.Nacapala sem sveho pritele(ted uz dlouho ex) jak se skoro vyspal s jednou holkkou na disce.Prisla sem k nim a chytla tu holku za vlasy a shodila z neho.Kdyz se postavila tak po me zacala rvat a ja ji v tom vzteku dala pest do nosu.A jeho sem kopla do rozkroku kdyz se postavil a rval po me co delam.Jestli sem se nezblaznila.ALe muzu rict ze se mi pak strasne ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.11 11:17

tak to je těžký posoudit. To ti moc neporadím, Ale když ti řekl že ji nezná tak buď kecá, nebo si s ní stále píše, a to nezjištíš jinak než když si to pohlídáš, nebo na to zapomeneš. Nemá cenu se tím užírat když nevíš o co jde - takže buď to zjisti nebo se na to vyprdni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 11:27

Takže možnost, že by zapomněl kdo to je, ti také připadá nereálná? A jak si to mám pohlídat? A jak to zjistit, on je opravdu zatvrzelý-zatloukat,zatloukat,..a nebo třeba oprvaud neví, kdo to je? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky