Nevěra + partnerův mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1403
16.3.13 20:48

Tak tuhlehru bych rozhodně do konce dohrála!!! Protože už jenom to že ti neřekne že mu někdo z ničeho nic píše takové sms je trochu divné (jasně neodepsal ale co když až kamoška zavolá se věc změní) no já najít tomu mojimu v mobiloj jen sms od někoho neznámého ženského pohlaví a neřeknout mi to tak asi budu trochu řádit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.3.13 20:55

Proč máš podezření z nevěry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 20:56
@beručka píše:
Tak tuhlehru bych rozhodně do konce dohrála!!! Protože už jenom to že ti neřekne že mu někdo z ničeho nic píše takové sms je trochu divné (jasně neodepsal ale co když až kamoška zavolá se věc změní) no já najít tomu mojimu v mobiloj jen sms od někoho neznámého ženského pohlaví a neřeknout mi to tak asi budu trochu řádit.

No právě, ne jen že mě to neřekl ale vypnul si i svuj osobni telefon. celý den mobil schovával všude možně a choval se jako milius. Samý tutu nunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 20:59
@SlecnaSally píše:
Proč máš podezpření z nevěry?
@SlecnaSally píše:
Proč máš podezření z nevěry?

Protože už jsem to jednou zkusila a chytl se ale dostala jsem strach, ak jsem toho raději nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 21:03
@ncc1701 píše:
Co chceš poradit?Jemu někdo píše anonymní a nic neříkající zprávu, on na to číslo volá, aby zjistil, co to má být, odpovědi se mu nedostává. Pak zprávy raději smaže, aby, kdyby si to jeho přítelkyně doma přečetla, neupadl do podezření, že někoho má, protože nikoho nemá, a ty z toho děláš kovbojku? Co poradit? Holka, prober se, tvůj chlap je normální inteligentní chlap, který se dovede dovtípit, že mu lezeš do telefonu.

Už jsem to jednou zkusila a chytl se tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
16.3.13 21:10

Pokud už jednou si měla takovou hru rozehranou a chytnul se tak by mi asi vědomí nedalo a dohrála bych to protože bych rozhodně chtěla vědět skym žiju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 21:12

Teď odjel na noční, tak jsem zvédavá, jak bude reagovat. Jinak děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
16.3.13 22:16
@Nikolkkka píše:
Teď odjel na noční, tak jsem zvédavá, jak bude reagovat. Jinak děkuju moc

Tak pak napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 22:24

Zatím nezapl ani jeden mobi.Ani svůj osobní ani ten náš společný který vypnul a schoval do auta. Já nevím co si otom všem myslet. Přece mu musí být jasné, že jsem si všimla, že zmizel náš společný telefon… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
16.3.13 22:29
@Nikolkkka píše:
Zatím nezapl ani jeden mobi.Ani svůj osobní ani ten náš společný který vypnul a schoval do auta. Já nevím co si otom všem myslet. Přece mu musí být jasné, že jsem si všimla, že zmizel náš společný telefon… :zed:

Nu to divné je třeba vážně poznal že to si ty, takže ho to chce přesvědčit že ty to opravdu nejsi aby se ukázalo až začne věřit jak bude reagovat co mu zkusit někdy napsat až budete i spolu aby jeho podezření bylo nulové (třeba ze zachoda vany při věšení prádla :lol: no já bych na něco přišla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 22:36
@beručka píše:
Nu to divné je třeba vážně poznal že to si ty, takže ho to chce přesvědčit že ty to opravdu nejsi aby se ukázalo až začne věřit jak bude reagovat co mu zkusit někdy napsat až budete i spolu aby jeho podezření bylo nulové (třeba ze zachoda vany při věšení prádla :lol: no já bych na něco přišla)

Schválně jsem mu dnes poslala sms když byl doma(z vany :P ) a výsledek byl, že vypnul svůj osobní mobil a začal ho schovávat všude možně a když jel na noční, tak si ho dal zpátky do bundy aby jsem si toho nevšimla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 22:48

Už si zapnul oba mobily tak vyčkávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
16.3.13 23:23
@Nikolkkka píše:
Už si zapnul oba mobily tak vyčkávám

Vyčkávej. Ale to je divné třeba stát se to tomu mému tak zamnou letí jak namydlenej. Jednou mu přišla naká sms : něco miláčku atd atd přesně si nato pamatuju jak vystřelil oči a hnedka letět zamnou vystrašenej abych si náhodou něco nemyslela prej co to je a musela sem tam hnedka volat kdo si prej dovoluje mu tohle psát :lol: :lol: :lol: pak se ukázalo že to byli jeho blázniví kamarádi kteří mi to hnedka s usměvem brali :lol: :lol: prej mi čekali že se aspon chytí a on to hnedka šoupne tobě :lol: a tak byhc udělala i já pokud ma čisté svědomí člověk tak by to pověděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 23:33

@Nikolkkka podle mě jsi trochu stíhačka a on se bojí aby neměl doma zle a tak to radši vypíná. Napiš mu na férovku jestli ho chce třeba vykou-t a když se chytne pak dělej scény, ale né když nemáš duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.13 23:42
@Kamča.dalmatinka píše:
@Nikolkkka podle mě jsi trochu stíhačka a on se bojí aby neměl doma zle a tak to radši vypíná. Napiš mu na férovku jestli ho chce třeba vykou-t a když se chytne pak dělej scény, ale né když nemáš duvod

Stíhačka nejsem a vykopnout ho nechci, jen mám podezření na nevěru. Už jednou se chytil a já nechci dopadnout jako jeho bývalá žena, kterou podváděl na každém kroku! Už dva měsíce pozoruji výtok a kvasinky pokaždé když se pomilujeme a nebaví mě pořád lítat na gyndu a poslouchat řeči pana doktora typu:nemáte víc sexuálních partnerů? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí