Nevěra + partnerův mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.6.11 12:26

AHoj.
Pochybuji, že nevěděl kdo to je. Můj bývalý mi také říkal skoro tři měsíce, že žádnou ženskou toho jména nezná a že to bude zřejmně někdo z práce. Nakonec mi volala ona, když spolu souložili a pak mi zavolala asi za dvě hodiny znovu. Aby se asi ujistila, že jsem to nepřeslechla. KRÁ.....
On mi to prostě prý zapíral, protože si myslel, že mu to projde a navíc ani nevěděl zda s ní chce být.
Prostě chlypi jsou v tomhle srabové a dej na svou intuici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 13:10

no tak buď mu do toho mobilu koukneš aniž by o tom věděl, nebo se ho můžeš zeptat znovu (ale já ze svých zkušeností vím, že dokud na něj neuhodím s přímou větou na konkrétní věc tak mě odpoví vyhíbavě). naštěstí to nemám doma moc často a moje intuice mi jehom říká, že si snad jenom něco dokazuje, že je o něj zájem třeba. Nebo taky nevím. zatím z těch důkazů co mám co mi řekl a co jsem se dozvěděla tak je to spíše o to psaní smsek třeba 1-2 měsíčně. Z čehož usoudím že to není nějaký závazný vztah, spíš si pokecat s free a vtipnou kamarádkou...... která ho přece rozesměje protože se s ní dobře kecá … takhle mi to jednou řekl. Doma přece nemusí hýřit vtipem, tam už je to taková nuda … nebo nevím jak si to mám vysvětlit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 13:12

no tak volat manželce během soulože to mě snad ani nepřipadá normální, to je ta holka totálně blbá a primitivní když tohle udělá :cert:

• Citovat
  • Upravit
Sisule
3.6.11 13:19
Anonymní píše:
no tak volat manželce během soulože to mě snad ani nepřipadá normální, to je ta holka totálně blbá a primitivní když tohle udělá :cert:

A že si on nevšiml, že mu u toho ženská telefonuje ??? Co jeho mužské ego ? To se moc nevyznamenal jako chlap, když měla čas na telefon :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 13:39

no tak o chlapovi jsem se ani nevyjadřovala, toho bych kopla někam až by přišel domu a kufry na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Sisule
3.6.11 13:42
Anonymní píše:
no tak o chlapovi jsem se ani nevyjadřovala, toho bych kopla někam až by přišel domu a kufry na hlavu.

a já bych mu ji přála a když takovou potřeboval tak at má co chce jo popřála bych mu at je v životě šťastnej a navrch čtyřčata …krásný zdravý a hyperaktivní :andel: :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1291
3.6.11 14:53

Hele nejlip, jak to zjistis je, kdyz ji z toho jeho tel zavolas… nebo, pokud budes mit jeho mob na delsi dobu, tak ji napis: Prosim, zavolej, je to dulezity… a kdyz zavola a bude formalni „Dobry den, co ma ta zprava znamenat“ atp. tak je jasny, ze je to z prace, zkratka poznas podle toho, jak te oslovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.11 16:35

Ona to jen vytočila a já pak slyšela v mobilu vzdechy jeho a její. Víc jsem to raději nezkoumala.
Ubožák.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 16:36
Sisule píše:
Anonymní píše:
no tak volat manželce během soulože to mě snad ani nepřipadá normální, to je ta holka totálně blbá a primitivní když tohle udělá :cert:
A že si on nevšiml, že mu u toho ženská telefonuje ??? Co jeho mužské ego ? To se moc nevyznamenal jako chlap, když měla čas na telefon :jazyk: :lol:

Ona to jen vytočila a já pak slyšela v mobilu vzdechy jeho a její. Víc jsem to raději nezkoumala.
Ubožák.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.6.11 20:44
CARMENSANY píše:
ja teda nevim jak to mate vy s intuici ale me se nenaskytla.J mela rovnou dukaz.Nacapala sem sveho pritele(ted uz dlouho ex) jak se skoro vyspal s jednou holkkou na disce.Prisla sem k nim a chytla tu holku za vlasy a shodila z neho.Kdyz se postavila tak po me zacala rvat a ja ji v tom vzteku dala pest do nosu.A jeho sem kopla do rozkroku kdyz se postavil a rval po me co delam.Jestli sem se nezblaznila.ALe muzu rict ze se mi pak strasne ulevilo…

8-o 8-o Kecáš, nevěřím… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.6.11 20:49
Anonymní píše:

Ne… Jen „zoufalá“ a chce mít toho chlapa jen a jen pro sebe… Potřebuje se nějak zbavit současné partnerky a jelikož ví, že ten její nový objev na to nemá koule se s ní rozejít, tak to zařídí takhle… Že ho jeho přítelkyně kopne velmi rychle a ráda… Tak dostane milenka svého cíle… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.11 22:19

No tak tohle bych nedokázala…

• Citovat
  • Upravit
Miší kožíšek
9.1.12 13:18

Prostě spatně

JA si jen pujčila mobil kvuli synovi jel na motorce na můj se neozval tak jsem zavolala od manžela a hled nahoda nevím jak se to stalo ale otevřela se my manželova správa od mojí bejvalí kamarádky Lásko a tak podobně a táhlo se to rok já jí nic neprovedla ale začala vyhrozovat naším dětem vše zapřela ponizovala jinou kamarádku která chdila z mím svagrem a ona sním začala žít ta co nám ublizovala skoušela jsem u švagra at si jí srovná ukazala zprávy které psala manželovi ale nevěřil.Pak vypravovala ve zamestnání že spí z obouma bratry já že ho mlátím hlídám a zavírám ho.Po pravdě je to člověk která byla bobodaná 40 ran a že měla dítě u sebe a její bejvalej spachal sevraždu oběsil se ,časem jsem pochopila že vše bylo jinak partnera deptala tak dlouho že mu prasklo v hlave prostě lhařka a že díteti nenechl nic že měl v peněžence 50 korun ale ve skutešnosti vybrala vlastnímu synu 200.000 před mím švagrem měla partnera a stím má kolčičku rozešli se už to nevidržel pořád zakazovala kamarádi tohle nešmíš a tahle nechod.15 led jem neviděla kamarádku a ta si ho vzala ted dělá jí peklo a dusno.Prostě takovi člověk je u mně blázen a okradla i svojí dceru 25.000 co jí šetřila babička ukradla vkladní knížku.Manžel si dal nové číslo a ono jí trvalo 3 měcíce než ho dostala to ona není nornální když jdem a vydíme ona se schovává a přitom zašlápne vlastní díte a ješte ho seřeše a vynada dítě za nic nemuže že má tak ubohou a blaznivou maminku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
714
9.1.12 18:23
lidinka píše:
Hm, já jsem takhle tomu svému věřila 20 let, taky žádnou neměl. Ani mě nenapadlo lézt do mobilu, mailu, když šel s kamarády na pivko nebo vínko, tak přece šel s kamarády na pivko nebo vínko. Pak jsem se mu jednou podívala do mailu. A nestačila jsem zírat ! Ne, vůbec se nestydím za to, že jsem mu potom prošla i mobil. Samozřejmě jsem chtěla vědět na čem jsem. A teď se snažíme vše napravit a dát zase dohromady. Někteří chlapi jsou jako děti, prostě to zkouší a když to vychází, tak fajn, jenže se to pak taky může zbytečně rozjet, oni vůbec nepřemýšlí o tom, jaké to může mít následky, musíte jim to sdělit. A mrzí mě jen to, že jsem se tam nepodívala dřív, nemuselo to dojít tak daleko a bolesti by bylo mnohem míň.

Jako bys mi mluvila z duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miší kožíšek
10.1.12 07:29

píše

A souhlasím sváma ale ve skutečnosti ve světe je to že i ženy podvádejí tak to výjde na stejno.Taky jsem 20 led z manželem a nikdy se taková věc nestala ale on dokázal že je neviní i já sama přesvěčila ale my máme každý jiní příběh.A každá znás má bolest v srdíčku ale jdem dál a bojujeme o svojí lásku štěstí které jsme si vybudovali. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky