Nevěra + partnerův mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1403
16.3.13 23:51
@Nikolkkka píše:
Stíhačka nejsem a vykopnout ho nechci, jen mám podezření na nevěru. Už jednou se chytil a já nechci dopadnout jako jeho bývalá žena, kterou podváděl na každém kroku! Už dva měsíce pozoruji výtok a kvasinky pokaždé když se pomilujeme a nebaví mě pořád lítat na gyndu a poslouchat řeči pana doktora typu:nemáte víc sexuálních partnerů? :cert:

Takže to je až takhle vážné? Ty brdo tak to je síla :cert: no jako pátrala bych dál protože toto mě zvedlo ze židle. Ale jen pro tvé uklidnění (já mam kvasinky už skoro pul roku v kuse a muj mi je věrnej mam to recidivní a né a né se toho zbavit) takže jen nevěrou to nemusí být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.13 23:54

@Nikolkkka a ptala ses ho na ten telefon co máte společný doma? Zeptala bych se kam zmizel a zajímala by mě odpověď… já bych tohle teda neudělala, ale můj přítel mi neumí lhat, takže když na vánočním večírku z práce také řádil hnednjak přišel domů jsem věděla že něco není v pořádku… a hle druhý den jsem to z něj dostala… ale být tebou, tak když uz jsi to začal tak to dotáhní do konce a zkus se ho zeptat na ten telefon…

• Citovat
  • Upravit
1403
19.3.13 18:20

Tak jak si dopadla zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 20:23

Tak jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.13 08:37

Moje intuice

Myslím, že mám nějaký vyvinutý instinkt nebo šestý smysl, na věci na který nechci. Mohla jsem si to ověřit u prvního přítele a i teď. S prvním jsem byla 4 roky, teď mám nového a jsme spolu skoro rok. Vždycky když je všechno super a myslím, že to tak bude i nadále, se objeví taková malá pochybnost, bohužel v mém případě to samo jen tak nezmizí a já začnu pátrat a pak se dozvím to, že mě přítel podvádí, teda pokud se sex přes webku dá nazvat podváděním, ale řekla bych že asi ano, i když myslím, že to bylo i ve skutečnosti…
Chtěla bys Vás požádat o radu, jak si vysvětlit, to co jsem našla. Vím, že lézt do soukromí druhého je špatné, ale k mé smůle se mi to vždycky „vyplatilo“
Tohle jsem našla přítelovi v konverzaci na fb, šla jsem tam cíleně, protože mě ten červík pochybností prostě hlodal :-(
Já nevím prostě, jak si to mám vysvětlit, ptá se holky kdy na něj bude mít čas, posílá jí erotický animace se slovy, tohle bych chtěl s tebou, ptá se jí na nějakýho kluka, ona mu řekne, že s ním sex neměla, pouze jí udělal rukou, tak on na to a mám přijet a dokončit to? Jako holka má plusový body, že ho poslední měsíc docela ignoruje a odmítá, njdřív měla kluka, tak jí můj přítel psal, že je zadaná a že by stejnak asi do ničeho nešla, ale třeba zmínka o tom, že i on je zadaný, to ani ne, ale furt ji psal a ona že má přece holku, tak at se mi věnuje a on že se mi věnuje, ale že se chtěl věnovat i jí. Pak tam taky furt hraje roli ta webka, vždycky jí napíše zda půjde na webku a nechci si moc představovat co se tam děje, protože si nejsem úplně jistá, že to skončí jen u mluvení, jo taky ještě byla věta že by ho chtěla vidět, ale jednou jen tak, né za záminkou sexu…
a Pak taky dobrá větička o tom, že jí zas poslal nějaký nějakou erotickou animaci a ona at se řekne mladé a on, že tohle chtěl s ní, že říkala, že by do toho šla a že on v ně doufal…
Tak teď co s tím, přiznat se, že jsem něco našla? Dělat že jsem nic neviděla? Jak na by na vás působilo tohle, kdyby jste si to přečetli? Přítele mám moc ráda, myslela jsem si jak je vše ok, je milý, pozorný, pořád mi říká, jak mě miluje a tak podobně, docela si i plánuje budoucnost se mnou, že prý už je vybouřený a teď se chce už konečně usadit, ale vypadá tohle jako vybouření?
PS: omlouvám se za anonym, ale snad to vzhledem k tomu jsem psala pochopíte :-/

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.4.13 10:10

Já bych mu o tom řekla, začínat takhle vztah ve lžích mě přijde divný.

• Citovat
  • Upravit
BarunkaBee
1.4.13 13:51

Rozhodně bych tohle nezkousla a řekla mu to. Já třeba teď řeším naprosté kraviny, že můj přítel napsal jedné dotyčné, co s ní něco málo měl, že ji jen viděl v buse a nic víc si nepsali, nebo před rokem jedné psal ožralý (prý to byla vždy jen kamarádka) zda spí a taky snad už nic víc. Příjde mi to divný, ale prej nic víc v tom nebylo. Takže si nedovedu představit něco takového, jak píšeš ty :( :| Brala bych to jako nevěru a to velkou, přece jen ti říká, že se vybouřil, ale činy mluví jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky